Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Znamenja, ki jim bo zadnji teden v aprilu prinesel srečo

Zadovoljna.si
22. 04. 2024 05.00
0

Mesec april se bliža koncu, a najboljše za nekatera znamenja šele prihaja. Zadnji teden tega meseca prinaša svež veter optimizma in možnost novih začetkov, še posebej za tiste, ki ste rojene pod določenimi astrološkimi znamenji.

Ali bo tudi vas ta teden spremljala sreča?

Oven (21. marec - 19. april)

Za ovne bo zadnji teden v aprilu prinesel val pozitivne energije in navdušenja. Zdi se, da se vse stvari začenjajo usklajevati v njihovo korist, kar jim bo prineslo veliko veselja in zadovoljstva. Ta teden bodo ovni polni energije in poguma ter pripravljeni prevzeti izzive, ki jim bodo prinesli obilico uspeha.

3 kristali za podžiganje spolne strasti
Preberi še
3 kristali za podžiganje spolne strasti

Lev (23. julij - 22. avgust)

Levi bodo v zadnjem tednu aprila zasijali v vsej svoji veličini. Sonce jih bo obsijalo z močjo in samozavestjo, hkrati pa se jim bodo odprle vse poti do uspeha. Lahko boste uresničili tudi svoje najgloblje želje in ambicije. S pravo mero poguma in odločnosti bodo levom ta teden vrata sreče odprta zares na stežaj.

To so 4 astrološka znamenja, ki jih bo ta teden spremljala neizmerna sreča.
To so 4 astrološka znamenja, ki jih bo ta teden spremljala neizmerna sreča.FOTO: Dreamstime

Strelec (22. november - 21. december)

Za strelce bo zadnji teden v aprilu čas, ko se bodo osredotočili na svoje cilje in sledili svojim sanjam. Jupiter jih bo podpiral pri njihovih prizadevanjih, zato bodo lahko dosegli neverjetne rezultate. Ta teden bo za strelce ključnega pomena, da verjamejo vase in sledijo svojim instinktom, saj jih bodo le ti vodili do velikega uspeha.

Razkrivamo seznam najlepših plaž za leto 2024
Preberi še
Razkrivamo seznam najlepših plaž za leto 2024
Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes
Preberi še
Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes

Ribi (19. februar - 20. marec)

Za ribe bo zadnji teden v aprilu čas, da se poglobijo vase in prisluhnejo svojim čustvom. Luna jih bo vodila skozi čustveno intenzivno obdobje, v katerem bodo lahko spoznali svoje notranje resnice in se osvobodili preteklih bremen. Ta teden bo za ribe idealen čas za duhovno rast in samorefleksijo, ki jim bo prinesla notranji mir in srečo.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375