Zadovoljna.si
Zaljubljen par-4

Horoskop znamenja

Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca

Špela Plemelj
24. 11. 2022 05.00
0

Ljudje, rojeni v znamenju strelca, med 22. novembrom in 21. decembrom, so dinamični, pozitivni, drzni in odprti. Njihova hitra in dinamična narava daje vedno nove izzive in veliko željo, kako to doseči.

Strelec je ognjeno znamenje s podporo vladarja Jupitra. To mu daje zanos, vedoželjnost, filozofski in širok pogled na svet ter na življenje. S svojimi idejami rad navdihuje mnoge in si želi biti prvi pri doseganju uspehov. Svoj svetovljanski nazor rad izpostavlja v pogovorih, s katerimi rad preseneča in nagovarja ljudi. Znajo biti zelo direktni, brezobzirni, avtonomni in avtoritativni.

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika
Strelec
StrelecFOTO: Dreamstime

So zagovorniki resnice

Strelec je znamenje, ki predstavlja pravičnost. Ljudje, ki imajo v rojstni karti poudarjeno to znamenje, razumejo različne poglede in zato znajo podati več različnih interpretacij in informacij ljudem, ki to potrebujejo. Kljub svoji filozofski naravi, znajo biti zelo direktni, kar jih lahko dela bolj nepriljubljene, saj znajo pogledati resnici v oči. Jih pa vseeno krasi velikodušnost in veselje, kar privabi ljudi že od daleč.

Obdobje, ki mu vlada znamenje strelca, še vedno ohranja to hladno razumskost in to je tisto, kar nas ne izpusti, da bi se resnično lahko predali. Vseeno se v tem razumu skriva svetloba, ki nam nosi več razumevanja in vpogleda v samo bistvo stvari. To je tisto upanje in vera, da se zavemo, da kljub vsemu imamo moč in smo sposobni preiti vse ovire, ki smo jim priča. Kadar prevlada močno zavedanje sebe, je karakter, ki ga prinaša znamenje strelca, lahko resnično avtokratski in nemogoč. Egocentrizem se ne ozira na posledice in vselej izbere dosego cilja, brez upoštevanja stranskih učinkov. Nasprotni pol pa se pokaže v preveliki ranljivosti, nezaupanju, nizki samopodobi in izgubi vere.

Kozorog: značaj, kompatibilna znamenja in primerni poklici
Preberi še
Kozorog: značaj, kompatibilna znamenja in primerni poklici

Kako osvojiti strelca – žensko?

Ženske, rojene med 22. novembrom in 21. decembrom, so športno-elegantne, fit, dinamične, in intelektualke. Velik poudarek dajo na pameten pogovor, kjer lahko izrazijo svoje mnenje. Pomembno jim je tudi kaj pojejo in lahko naletite tudi na gurmanko, ki se spozna na jedi. Svetovljanka, kot je strelka, je edinstvena ženska, ki si jo boste zapomnili.

Kako osvojiti strelca – moškega?

Moški, rojeni v znamenju strelca, so dinamični, športniki, elegantni in filozofi. Veliko jim pomeni, da so vedno in povsod prvi in da imajo tudi zadnjo besedo. So strogi zagovorniki resnice in zaradi svojih načel tudi nepopustljivi sogovorniki. Prav tako so veliki avanturisti in ni jim težko narediti par kilometrov več, da bi bili v vaši družbi.

Strelci se ujemajo z levi, ovni, tehtnicami in vodnarji.

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju škorpijona
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju škorpijona

V znamenju modre

Barve strelca so srebrno-siva, vijolična, bela in modra, njihov rojstni kamen pa je ametist, ki je kristal izrednih duhovnih vibracij. To je eden od elementov, ki strelcu daje to širino in zvedavost. Ker so zelo odprtega duha, si ne postavljajo meja, ampak pogumno kljubujejo vsem razmeram. Blizu so mu tudi izdelki iz cinka in medenine, ki na nek način izžareva njegovo pristno naravo.

Vladajoči planet: Jupiter

Element: ogenj

Barva: vsi modri odtenki, srebrna in zelena

Drag kamen: ametist, turkiz, tigrovo oko, topaz

Kovina: cink, medenina

Žival: konji in ptice

Dan v tednu: četrtek

Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti
Preberi še
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368