Zadovoljna.si
Modna ženska-1

Horoskop znamenja

To bo najsrečnejše astrološko znamenje letos

J.V.
15. 05. 2021 06.00
2

Dobro smo že zakorakali v leto 2021 in verjetno si vsi želimo, da bi bilo srečnejše od leta 2020. Če je verjeti astrološki napovedi, pa naj bi bilo leto 2021 posebej ugodno za eno znamenje ...

In sicer za znamenje vodnarja. Pričelo se je namreč desetletje vodnarja in osebe, ki so rojene v tem vodnem znamenju, bodo njegove največje zvezde. Pripravite se na novo drzno poglavje v svojem življenju. 

Astrologi so za spletno stran MindBodyGreen razkrili, da je za to poskrbela velika konjunkcija Jupitra in Saturna, ki se je zgodila 21. decembra lani, in sicer prvič po kar 800 letih. Takrat sta Jupiter in Saturn prestopila v znamenje vodnarja. "Filozofski Jupiter odpira naš um, medtem ko Saturn ustvarja strukture, s pomočjo katerih so naše misli bolj otipljive. Na krilih liberalnega vodnarja se bo pričela revolucija," najavljajo astrologi. 

Pričelo se je namreč desetletje vodnarja in osebe, ki so rojene v tem vodnem znamenju, bodo njegove največje zvezde.
Pričelo se je namreč desetletje vodnarja in osebe, ki so rojene v tem vodnem znamenju, bodo njegove največje zvezde. FOTO: iStock

Vodnarji lahko v letošnjem letu pričakujejo velike spremembe in nove življenjske strukture, ki vam prihajajo naproti. Po tem, ko vas je 21. decembra 2020 velika konjunkcija Jupitra in Saturna v vašem znamenju izstrelila iz kozmičnega topa, lahko le ugibamo, kje bo pristalo vaše nomadsko in futuristično znamenje. Vam za to ne bo preveč mar, saj je leto 2021 polno novosti in pustolovščin, po katerih vodna znamenja hrepenijo. "Vodnarji ste na pravi strani svoje življenjske knjige, kar bo zelo razburljivo," dodajajo astrologi. 

Vodnar je po svoji naravi inovativno znamenje, ki razmišlja o prihodnosti z željo po doseganju družbene izboljšave. So znanstveniki, inženirji in učitelji. Z Jupitrom in Saturnom v svojem znamenju bodo leta 2021 začutili zagon ustvarjalne energije in pozitivnega mišljenja ter obudili svoje altruistične ideje. Da bi kar najbolje izkoristili vse, kar jim prinaša leto 2021, pa bodo morali ostati odprtega duha. 

Možgane bo treba ohraniti bistre, umirjenost pa bodo lahko dosegli s pomočjo meditacije in dihalnih tehnik. Prav tako za njih še nikoli ni bila pomembnejša zdrava in uravnotežena prehrana. Astrologi jim svetujejo, da se izogibajo alkoholu in kofeinu ter spremljajo, koliko jejo in spijo, zlasti okoli 26. marca, 19. novembra in 4. decembra. "Letos bi se lahko počutili precej energično. Čeprav se počutite polni energije, bodite nežni do sklepov, da vas poškodba ne upočasni," svetujejo astrologi. 

Sreča pa jih bo spremljala tudi na ljubezenskem področju. Najsrečnejši dan za to je 10. junij.

Horoskop za januar: prihaja spopad med prepovedmi in neodvisnostjo
Preberi še
Horoskop za januar: prihaja spopad med prepovedmi in neodvisnostjo

Vir: index.hr, mindbodygreen.com

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375