Zadovoljna.si
Prijateljici-2

Horoskop znamenja

To bodo najsrečnejša astrološka znamenja leta 2022

J.V.
03. 01. 2022 05.00
0

Zadnji dve leti nista bili najlažji in prepričani smo, da je vsak od nas pripravljen na malo pozitivne energije in dobrih vibracij. Na srečo je tukaj novo leto, ki bo s seboj zagotovo prineslo tudi nekaj izzivov, obenem pa ne bo manjkalo niti dobrih stvari. Teh bodo največ deležna naslednja štiri astrološka znamenja, ki naj bi jim leto 2022 prineslo največ sreče.

Letni horoskop 2022: preverite, kaj vse vas čaka!
Preberi še
Letni horoskop 2022: preverite, kaj vse vas čaka!

V letu 2022 bo Jupiter v idealnem položaju, da vsakomur prinese nekaj prepotrebnega vznemirjenja. "Jupiter je planet ekspanzije, rasti, veselja, sreče, optimizma, izobrazbe, filozofije, prava, morale, umetnosti, obzorja, dobrote, duhovnosti, sočutja in še in še. Naslednje obdobje bo v znamenju, ki mu vlada, zato lahko res pričakujemo nepričakovano. Vsaj v začetku bomo zaznali več optimizma in vere v boljši jutri. Znali se bomo povezati in stopiti skupaj za višje dobro ter si zastaviti skupni cilj. Z več volje se bomo tako (po večini) veliko lažje in z več zaupanja lotili iskanja rešitev in predvsem novih načinov, kako stvari izboljšati in zaupati v proces nastajanja nečesa boljšega," pojasnjuje astrologija Špela Plemelj in opozarja, da pa je lahko vsega tudi preveč, zato bomo morali biti previdni, da nam stvari ne uidejo izpod nadzora.

29. decembra se je zgodil eden največjih astroloških dogodkov v letu
Preberi še
29. decembra se je zgodil eden največjih astroloških dogodkov v letu
Uživajte v življenju in v ljubezni.
Uživajte v življenju in v ljubezni. FOTO: Dreamstime

Leto 2022 se torej začne z Jupitrom v empatičnih in domiselnih ribah, ki je po naključju astrološko znamenje njegove vladavine. To bo Jupitru dalo vse, kar potrebuje, da bo svet lepši, še posebej, ko bo 12. aprila združil moči s sanjskim in duhovnim Neptunom. "Njuna kombinacija je lahko in bo usodna za marsikoga," pravi Špela Plemelj. Ko bosta Jupiter in Neptun postala eno – tvorita konjunkcijo, ki se pojavi le vsakih 13 let – bosta izžarevala dovolj umetniške energije za začetek naslednje renesanse. In skozi vse leto 2022 vam bo Jupiter v Ribah prinašal veliko ljubezni, romantike in obilja, zato to izkoristite.

Jupiter bo od 10. maja prestopil v znamenje  strastnega in tekmovalnega ovna, kjer bo ostal do 28. oktobra, preden se bo 20. decembra spet vrnil v znamenje ovna. Ta tranzit vas bo spodbudil, da izkoristite svoje zaupanje in vam bo pomagal sprejemati drzne odločitve, ki odražajo vašo moč. Če je vaše sončno ali vzhajajoče znamenje v ovnu, raku, škorpijonu in ribah, pa vas čaka veliko sreče. 

Oven: Odkrivate globoko in močno zaupanje

Nič vam ni bolj všeč kot to, da se izkažete in uresničite svoj potencial. Letos se bo Jupiter premikal skozi znamenje ovna od 10. maja do 28. oktobra, preden bo 20. decembra ponovno vstopil v ovna, kjer bo ostal skozi vse leto 2023. V letu 2022 boste tako le okusili vrnitev Jupitra in to vam bo dalo vpogled v vse načine, na katere vam mora ta še pomagati zgraditi samozavest. Če to ni dober razlog, zakaj se veseliti leta 2022 (in celo 2023), kaj je?

Astrološke hiše: kakšen pomen imajo fiksne hiše?
Preberi še
Astrološke hiše: kakšen pomen imajo fiksne hiše?
Osvobodite se omejujočih perspektiv, saj vam bo Jupiter v letu 2022 pokazal povsem nov svet.
Osvobodite se omejujočih perspektiv, saj vam bo Jupiter v letu 2022 pokazal povsem nov svet. FOTO: Dreamstime

Rak: Počutite se pripravljene na pustolovščino

Ko se bo začelo leto 2022, se bo Jupiter premikal skozi vodno znamenje ribe. Ta veličastni tranzit bo aktiviral vašo deveto hišo avanture in odprtosti. Letos vam Jupiter prinaša srečo v obliki novih doživetij in spontanih zvijač, ki vam jemljejo dih. Osvobodite se omejujočih perspektiv, saj vam bo Jupiter v letu 2022 pokazal povsem nov svet.

Škorpijon: Izžarevate ljubezen, čarobnost in ustvarjalnost

Češnja na torti leta 2022 je Jupiter v ribah in nihče si tega ne želi bolj kot vi. Konec koncev, se bo Jupiter premikal tudi skozi vašo strastno in v užitek usmerjeno peto hišo, zaradi česar se bo vse zdelo bolj romantično, lepo in barvito. Morda boste v tem času celo doživeli umetniški preporod, zato ne zanikajte svojih nagonov, ki vam bodo pomagali ustvariti čarovnijo.

Astrološke hiše s spremenljivim ali gibljivim modusom
Preberi še
Astrološke hiše s spremenljivim ali gibljivim modusom

Ribi: Opuščate svoj ego in se prepuščate ljubezni

Leta 2021 je bil Jupiter v ribah le nekaj kratkih mesecev (natančneje od 16. maja do 28. julija) in v tem času ste začeli sprejemati magijo, ki sedi v vašem srcu in čaka, da se aktivira. Zdaj, ko je Jupiter spet v ribah in je pripravljen na zabavo, bo leto 2022 morda eno najboljših let v vašem življenju. 12. aprila bo Jupiter združil moči z Neptunom, ki vam bo poslal veliko ljubezni in sreče. Opustite svoj ego in postanite eno z vesoljem.

Vir: index.hr, elitedaily.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375