Zadovoljna.si
Poročni šopek

Horoskop znamenja

To je najslabši dan za poroko v letu 2022

J.V.
02. 04. 2022 05.00
0

Sta že določila datum poroke? Je to 28. marec? Če je, potem razmislita o tem, da ga spremenita. Po napovedih astrologov je namreč to najslabši dan v letu 2022 za poroko, saj na ta dan pride do konjunkcije dveh planetov – Saturna in Venere.

Planeta, ki ne bi mogla biti bolj različna. Medtem ko Venera predstavlja ljubezen, enotnost in partnerstvo; Saturn predstavlja meje, omejitve in stres. Ko se ta dva planeta združita in 28. marca tvorita konjunkcijo, bo Venerino izražanje omejeno, zaradi česar bo težko izražati kakršne koli občutke, povezane z ljubeznijo.

Sta že določila datum?
Sta že določila datum? FOTO: Shutterstock

Venera bo takrat v fiksnem zračnem znamenju vodnarja, kar ni nujno kraj, kjer ima ta planet domeno. Najbolj udobno je Veneri v znamenju bika, tehtnice in rib, v vodnarju pa se rada izraža na način, ki je odmaknjen in zato je v tem času težje vzpostaviti stik z ljudmi, ki jih imamo radi. Obenem je to tudi čas, ko se Venera bolj ukvarja z idejami, zaradi česar je to morda čas za razmislek in intelektualizacijo, namesto za velike romantične poteze.

To so 3 najbolj karizmatična znamenja
Preberi še
To so 3 najbolj karizmatična znamenja

Čeprav ta tranzit ni idealen za začetek kakršnih koli večjih novih začetkov v odnosih, je vsekakor vredno preveriti, katera astrološka hiša Vodnarja spada v vašo rojstno karto. Tako boste videli, kako bo konjunkcija Venera - Saturn vplivala na vas osebno, saj bomo vsi doživljali to energijo nekoliko drugače. Kdo ve? Čeprav je 28. marec 2022 morda slab dan za nove začetke v odnosih, je to morda najboljši možni dan za poroko za vas in vašega partnerja.

Kdaj je najboljši čas za poroko v letu 2022?

Najboljši čas za poroko naj bi bil po mnenju astrologov aprila, najboljši dan pa 30. aprila. Na ta dan se bosta Venera in Jupiter združila v ribah, kar bo poudarilo ljubezen, enotnost in rast, medtem ko bo nad glavo v biku grozil prvi mrk leta 2022. Ker je bik znamenje, ki mu vlada Venera, bo poudarek na Veneri v tem času še posebej močan. In ker je Venera planet partnerstva, ni boljšega datuma kot 30. april za naslednji velik korak v vajini zvezi.

Poroka
PorokaFOTO: Adobe Stock

Vir: elitedaily.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375