Zadovoljna.si
Polna luna

Horoskop znamenja

Prva pomladna polna luna prinaša harmonijo in zaščito

J.V.
24. 03. 2021 07.51
0

Z 28. na 29. marec nas čaka nova polna luna, ki bo tokrat v znamenju tehtnice. S seboj prinaša pozitivno energijo, zdravljenje, harmonijo in zaščito.

V času te tehtnice bodo polna luna, Venera, Kiron (astroid, ki je poznan kot ranjeni zdravilec in ki predstavlja rane, s katerimi pridemo v to življenje, in rane, ki jih na naši poti podedujemo) in Sonce poravnani. Luna bo naredila tudi popolno trikotno konfiguracijo s Saturnom in Marsom, poleg tega pa bo polna luna tudi zelo lepa in blizu Zemlje, ne tako blizu kot super luna, a vseeno zelo blizu. Vse to skupaj daje marčevski polni luni nekaj močnih energij in verjetno bomo lahko čutili njene vibracije, ki se širijo po našem telesu.

Prva polna luna od enakonočja

Polne lune so vedno čas sprostitve, in ker je to prva polna luna od začetka enakonočja in astrološkega novega leta, se lahko zgodi, da bomo začeli naravno čiščenje in čiščenje preteklosti. Ta polna luna nas namreč spodbuja, da se znebimo vsega, kar nam ne služi več, in da ustvarimo prostor za nove energije. 

Polna luna v tehtnici bo s seboj prinesla tudi energijo, ki nas bo podpirala pri iskanju ravnovesja med tem, kar je že bilo in novim stanjem, torej tistim, kar bi lahko bilo. Ter med milino in razsodnostjo, ki ju potrebujemo, da se nečesa držimo ali nekaj spustimo. 

Prisotnost Venere v tej poravnavi planetov pa omehča energijo in nas opozarja, da se lahko naš vzpon zgodi v našem času, na naš način in iz  ljubezni. Ta kombinacija energije je mehka in občutljiva, kar nam omogoča, da se odpremo resnici, kdo smo. Popolni smo takšni, kot smo, in si zaslužimo si, da smo sprejeti takšni, kot smo.

Polne lune so vedno čas sprostitve, in ker je to prva polna luna od začetka enakonočja in astrološkega novega leta, se lahko zgodi, da bomo začeli naravno čiščenje in čiščenje preteklosti.
Polne lune so vedno čas sprostitve, in ker je to prva polna luna od začetka enakonočja in astrološkega novega leta, se lahko zgodi, da bomo začeli naravno čiščenje in čiščenje preteklosti.FOTO: Shutterstock

Popolni trikotnik Lune, Marsa in Saturna

Druga kozmična konfiguracija, ki se bo zgodila konec tedna, je poravnava Lune, Marsa in Saturna. Vsi trije bodo tvorili popoln trikotnik, ki naj bi prinašal zaščito, harmonijo in lahkotnost. To naj bi bilo pozitivno znamenje, kjer stvari tečejo lahkotno in gladko. Tako Mars kot Saturn sta lahko intenzivna planeta za sodelovanje, toda v tej formaciji nam ponujata motivacijo, predanost, dolgoživost in moč volje, da se rešimo vseh težav.

Velika Trina je znak, da bodo kakršne koli stiske ali težave, s katerimi se trenutno soočamo, kmalu minile, še posebej če bomo pozitivno naravnani in če bomo uporabili svojo notranjo moč in izvirali iz modrosti tistih pred nami. 

Takšen vpliv ima na nas polna luna
Preberi še
Takšen vpliv ima na nas polna luna

"Četudi je simbolika lune skozi astrologijo največkrat nekaj nežnega, čustvenega, občutljivega in skrbnega, pa se ta simbolika nekoliko razlikuje glede na to, v katerih znamenjih se pojavi," pojasnjuje astrologinja Špela Plemelj.

V ognjenih znamenjih (oven, lev, strelec):

Tu se vpliv lune kaže kot velika dinamika, več je nepotrpežljivosti, razburjenja, nestrpnosti in neučakanosti. Temperament, ki ga skozi ognjena znamenja dobi luna, je tisti, ki zaneti iskro, to lahko izživimo kot spodbudo ali izbruh.

V zemeljskih znamenjih (bik, devica, kozorog):

Luna je v teh stabilnih, premišljenih znamenjih mnogo bolj previdna, počasna in potrpežljiva. Predvsem je to energija, ki je rada v stiku z realnostjo in hoče izraziti tisto, kar je zares pomembno. Slaba stran takšne lune je, da preveč čaka in popušča.

V zračnih znamenjih (dvojčka, tehtnica, vodnar):

Vetrovna luna dobi v teh znamenjih resnično prilagodljiv in tudi nestabilen pomen. Tudi skozi zračna znamenja smo deležni več dinamičnosti, po drugi strani pa tudi nestrpnosti in nepremišljenosti. Bo pa v ospredju res veliko razumevanja.

V vodnih znamenjih (rak, škorpijon, ribi):

Luna v vodnih znamenjih nam znova prinaša več pasivnosti, nežnosti in senzitivnosti. Bolj je poudarjeno naše emocionalno stanje, ki je bolj nestabilno, hkrati pa do izraza pride tudi naša intuicija. To so tudi energije, skozi katere se najlažje izrazimo.

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493