Zadovoljna.si
Prazniki

Horoskop znamenja

Tri znamenja, ki bodo med prazniki našla ljubezen

Zadovoljna.si
01. 12. 2021 07.34
0

Ta tri astrološka znamenja bodo med prihajajočimi prazniki našla ljubezen. Preverite, ali je med njimi tudi vaše!

BIK

Osebe, rojene v znamenju bika, imajo običajno zelo zapleteno osebnost, ta pa jim otežuje iskanje partnerjev, ki bi jih videli točno takšne, kot so. Zemeljska privlačnost namreč na to znamenje večkrat vpliva zaviralno; to se kaže v njegovem vsakdanjem življenju – od ljubezni do poklica. Bik je zadržan in nezaupljiv. Take osebnostne značilnosti v zvezi pogosto povzročajo ljubosumne scene, ki se včasih zelo žalostno končajo. Glede na astrološko napoved pa bi se to lahko spremenilo v prihodnjih tednih. Biki imajo namreč zdaj priložnost spoznati nekoga, ki jih bo že od samega začetka opazoval z veliko občudovanja in ljubezni. Iskrice bodo preskočile zelo hitro, pomembno je le, da se boste pripravljeni odreči zavetju udobja.

STRELEC

Medtem ko se osebam, rojenim v znamenju strelca, prihajajoči prazniki trenutno še vedno zdijo oviti v črnino, pa se bo to kmalu spremenilo. V njihovo življenje bo namreč vstopila oseba, ki bo v trenutku razsvetlila življenje strelca. Vse, kar morajo storiti, je, da se prepustijo. Oseba, ki bo osvojila njihovo srce, jim bo pomagala tudi pri odločitvah v prihodnosti. Samski strelci se bodo znašli zunaj območja udobja in imeli končno priložnost spoznati nove ljudi, morda celo novo ljubezen. 

VODNAR

Leto 2021 je bilo za osebe, rojene v znamenju vodnarja, pretresljivo. A ob koncu leta bodo za svojo vztrajnost nagrajeni. Po astrološki napovedi sodeč, bodo srečali nekoga, ki jim bo življenje obrnil na glavo – in to na pozitiven način. Tako bodo v novo leto zakorakali v objemu zelo posebne osebe. Vodnarji se ujamejo z dvojčki, tehtnicami, tudi z ovni in strelci, sicer pa je vodnar zračno znamenje, ki mu vlada osebni planet Saturn, a ga močno zaznamuje tudi planet Uran. Vodnar je eno od bolj družabnih znamenj, ki rada delijo svoja spoznanja.

Par okrašuje božično drevesce
Par okrašuje božično drevesceFOTO: iStock

Povzeto po miss7.hr.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471