Venera v strelcu prinaša številne spremembe

Špela Plemeljastrologinja
08.11.2019, 9:08
0
Venera je v astrologiji planet, ki skozi svojo simboliko nagovarja tisto, kar imamo radi, kar ljubimo in potrebujemo. Je vladarica dveh astroloških znamenj in sicer bika in tehtnice. Pri vsakem deluje na svoj način. Pri znamenju bika skozi čutenje, uživanje in finance, pri tehtnici pa skozi lepoto, ljubezen in harmonijo.

Ker bo Venera do 25. novembra v znamenju strelca, bodo bolj poudarjene karakteristike, ki jih pripisujemo znamenju strelca. Vseeno bo obveljala njena volja in to bodo rojeni v znamenju bika in tehtnice lahko bolj čutili.

PREBERI ŠE
Mesečni horoskop: biki v mesec vstopajo optimistično, za leve bo odločilen drugi teden

Značilnosti, ki nam jih prinaša Venera v znamenju strelca prepoznamo po tem, da bo zdaj večji fokus na dinamičnosti in drznosti, ki jo daje strelčevska energija. S temi energijami smo v obdobju, ko noben izziv ne bo prevelik za nas. Več bo zanimanja za akcijo in športne užitke. Venera, ki si želi uživati in občudovati vse lepo, bo zdaj zavzela svojo pozicijo in sama začela ustvarjati pogoje in razmere za svoj užitek. Tako bo na dan prišla njena izvirnost, njen skriti potencial, ki si ga do zdaj niti ni priznala ali upala pokazati. S svojim optimizmom in še poudarjeno filozofsko noto, bo sposobna narediti velike premike v nove smeri in v neznano.

PREBERI ŠE
To bo pomembna preizkušnja za dvojčke, device in škorpijone

Z Venero v strelcu je zelo velika verjetnost tudi, da se v tem času tisti s poudarjenimi lastnostmi Venere odpravite na potovanje, ki je lahko tudi duhovne narave in tako raziskujete neznano in neraziskano. Vsekakor bo to obdobje zaznamovano z več odločnosti in direktnosti. Na ta način bodo predstavniki znamenja bika in tehtnice dobili še večji šarm in karizmo, ki bo nagovarjala ljudi daleč naokoli. Želja po odkrivanju novih področij bo iz vas izvabila tisto iskro in iskrenost, ki vam bo pomagala, da zvesto sledite sebi in si upate vzeti, kar si želite. Radi boste osvajali in tudi zapeljevali, ni pa nujno, da se v teh trenutkih odločite tudi za resnejšo zvezo. Pomembno bo, da začutite življenje, radost in uživate v vsem, kar vam življenje prinese ter ohranjate pozitivno naravnanost.

PREBERI ŠE
Preverite, kako na vas vpliva retrogradni Merkur