Zadovoljna.si
odnosi

Horoskop znamenja

Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju

Zadovoljna.si
04. 11. 2023 05.00
0

Najti ljubezen ... To je tisto, o čemer mnogi sanjajo. Nekateri jo najdejo že zelo zgodaj, drugi pa precej pozno v življenju. Kaj pa ve? Ste jo že našle?

Ko govorimo o ljubezni, pravil pravzaprav ni. Pomembno je le, da se zavedate, da nikoli ni prepozno, da jo najdete, to pa še posebej velja za tri astrološka znamenja, za katera obstaja zelo velika verjetnost, da bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju. 

Kozorog 

Kozorog je zelo disciplinirano in ambiciozno bitje. Že zelo zgodaj v življenju ve, kje želi biti pozneje v življenju, in težko ga je odvrniti od tega cilja. Medtem ko nekateri dovolijo, da jih veter ponese na novo pot, kozorogi vedno ostanejo osredotočeni na svoje glavne cilje, saj že zgodaj v življenju zelo natančno določijo svoje prioritete. 

Kozorogom vlada planet Saturn: to so zreli, odgovorni, dosledni in strogi ljudje
Preberi še
Kozorogom vlada planet Saturn: to so zreli, odgovorni, dosledni in strogi ljudje

Njihovi cilji se navadno nanašajo na kariero, na zasebno življenje, na ljubezen pa kaj hitro pozabijo. Poleg tega imajo zelo visoke standarde, ko gre za svojega partnerja oz. partnerico, vsekakor pa imajo zelo natančne predstave o tem, kaj pričakujejo od razmerja. 

Sčasoma pa se v življenju kozorogi malce omehčajo in odprejo svoje srce. Kozorog se zaveda, da vsega v življenju ni mogoče načrtovati in nadzorovati. To pojasnjuje, zakaj svojo pravo ljubezen poskuša najti šele pozneje v življenju. 

November ovnom prinaša svež veter, za bike bo ključna finančna stabilnost
Preberi še
November ovnom prinaša svež veter, za bike bo ključna finančna stabilnost

Oven 

Oven je zelo strastno in impulzivno bitje. Rad se nenehno ukvarja z novimi romancami. To čustveno horoskopsko znamenje si želi imeti ves čas lep občutek zaljubljenosti in metuljčke v trebuhu, zato je v odnosih precej muhasto. 

Poleg tega se oven hitro zdolgočasi, ko prva zaljubljenost mine. Potem poišče novo osebo, ki v njem ponovno sproži ta občutek. Ta igra zelo dobro deluje, a ko ovni postanejo starejši, se želijo tudi resno zavezati in doživeti globoka, dolgotrajna čustva. Sčasoma tudi oni postanejo zanesljivi in zvesti partnerji.

Oven je zelo strastno in impulzivno bitje.
Oven je zelo strastno in impulzivno bitje. FOTO: Shutterstock

Devica 

Tudi devica se s temo ljubezni ukvarja šele pozneje v življenju. To horoskopsko znamenje je zelo delavno in perfekcionistično. Device na prvo mesto postavljajo sebe, nato pa vse, kar je povezano z njihovo vizijo idealnega življenja. 

Devica se mnogih stvari loteva zelo pragmatično in želi, da se njene zahteve v celoti izpolnijo. Zanje je zelo pomembno, da najdejo partnerja, ki jim bo pisan na kožo. To pomeni, da iščejo partnerja, ki ima stabilno službo, stabilno življenje in dokaj enake cilje. 

Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?
Preberi še
Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?

Devica sicer v prvi polovici življenja stremi k utopični ideji popolnosti in izključuje vse, kar ne ustreza njenemu svetovnemu nazoru, vendar v starosti spozna, da ljubezni ni mogoče preračunati. Potrebni so kompromisi in pripravljenost sprejeti drugo osebo z vsemi njenimi kapricami. Devica, ki postane 'modra', bi lahko končno presenetila samo sebe s partnerjem, ki ga nikoli ni načrtovala.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Tudi devica bo našla svojo pravo ljubezen šele pozneje v življenju.
Tudi devica bo našla svojo pravo ljubezen šele pozneje v življenju. FOTO: Shutterstock
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?
Preberi še
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?
Znamenja, ki se pogosto zaljubijo v svojega najboljšega prijatelja
Preberi še
Znamenja, ki se pogosto zaljubijo v svojega najboljšega prijatelja

Vir: miss7zdrava.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314