Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Smo sredi enega najmočnejših astroloških dogodkov

N. Č.
2023-07-06 05:00
1

Vsako leto se v prvem tednu julija odprejo zvezdna vrata Siriusa, ki prinašajo duhovni napredek. V tem času lahko vsi dostopamo do visokofrekvenčne energije in jo uporabljamo za ustvarjalni navdih.

Zvezda Sirius

Gre za eno izmed najsvetlejših zvezd na nebu, mnogi pa jo imenujejo tudi naše duhovno sonce

Medtem ko naše Sonce velja za 'rešilno bilko tega planeta', saj nosi energijo rojstva, toplote, preživetja in svetlobe ter nas ohranja žive in prisotne v tej zemeljski realnosti, pa nam naše duhovno sonce, ki v tem času sije kar 23-krat močneje od dejanskega Sonca, pomaga pri naši duhovni rasti.

Če Sonce, okoli katerega kroži naša Zemlja, greje naše telo, Sirius, daleč v globinah naše galaksije, greje našo dušo.

Tako na vas vpliva povečana energija Marsa
Preberi še
Tako na vas vpliva povečana energija Marsa

Zvezdna vrata Siriusa

Ko se zvezda Sirius v prvem tednu julija poravna z našim Soncem, skupaj odkleneta tako imenovana zvezdna vrata Siriusa, ki nas zasujejo z intenzivno visokofrekvenčno energijo in nam pomagajo pri naši duhovni rasti, hkrati pa lahko odklenejo našo inteligenco in nam pomagajo, da dostopamo do novih ravni naše zavesti. 

V tem času se nam lahko zdi, da je vsega preveč, saj nam bo ta čas prinesel veliko izzivov, hkrati pa lahko pridemo do novih spoznanj in prebujenj. Je tudi odličen čas za celjenje ran (tako fizičnih kot čustvenih), morda pa se lahko zgodi tudi čudež, na katerega upamo že dolgo. 

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Do te visokofrekvenčne energije lahko dostopamo vsi in jo izkoristimo za ustvarjalni navdih, podjetniška prizadevanja, tehnološke inovacije, krepitev naše intuicije in poglobitev naše duhovne povezave

Ta čas lahko izkoristimo tudi za meditacijo, aktiviranje našega tretjega očesa in doseganje naših duhovnih vodnikov, angelov varuhov oz. višjega jaza. Prav tako naj bi bil to idealen čas za čiščenje avre in iskanje svobode pri naših ustvarjalnih in podjetniških projektih. Če delate na področju tehnologije, boste morda čutili dodatno podporo ali pa boste prejeli nenaden izbruh navdiha.

Ta čas izkoristite za meditacijo.
Ta čas izkoristite za meditacijo.FOTO: Adobe Stock

Starodavni pomen

Čeprav je zvezda Sirius tako daleč od našega planeta, pa se zdi, da je imela ta dotična zvezda zelo velik pomen tudi za številne starodavne kulture z vsega sveta.

V starem Egiptu je Sirius veljal za zvezdo boginje Izide, ki vlada ciklom smrti in ponovnega rojstva, ter Anubisa, boga s šakalovo glavo, ki je se je lahko sprehajal med svetom živih in svetom mrtvih.

Na drugi strani pa so v starodavnih šamanskih kulturah verjeli, da je Sirius 'portal' do bogov, potovanja skozi Siriusova vrata pa naj bi prinašala 'božanska' sporočila. Verjeli so tudi, da je Sirius portal v nebesa in da bodo naše duše morale potovati skozi njega, da bi zapustile to kraljestvo in vstopile v naslednjega.

8 znakov, da se odpira vaše tretje oko
Preberi še
8 znakov, da se odpira vaše tretje oko

Zdi se, da se za mnoge starodavne kulture Sirius ujema z idejo o duhovnem prebujenju in neizogibnih ciklih transformacije, ki se zgodijo, ko se prebijamo skozi to zemeljsko potovanje in naprej.

Sirius in sodobna astrologija

V sodobni astrologiji ima Sirius tudi vibracijo svobode. Njegova energija nam lahko pomaga, da se osvobodimo omejitev in svobodno izrazimo svoj pravi jaz. Ta energija svobode lahko deluje tudi kot navdih in nam pomaga, da gremo ven iz svoje lupine ter sledimo svojim ciljem in sanje spremenimo v resničnost.

Sirius naj bi bil tudi dom nezemeljske rase, ki ima izjemno napredne tehnološke inovacije in psihične sposobnosti. V tem času se boste morda tudi sami lahko spomnili trenutka ali dveh iz preteklega ali vzporednega življenja, ki ste ga sami živeli na zvezdi Sirius, morda boste pa le pripravljeni, da sprejmete sporočilo, ki vam ga pošiljajo bitja, ki trenutno živijo tam. Na ta način se lahko močno povežete z njimi. 

Opozorilo: zaradi polne lune v kozorogu, ki je bila minuli ponedeljek, je visokofrekvenčna energija ta teden še močnejša.

Zvezda
ZvezdaFOTO: Dreamstime
Kaj prinaša današnja polna luna?
Preberi še
Kaj prinaša današnja polna luna?

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152