Zadovoljna.si
baby lasagna

Horoskop

Kaj je po horoskopu Baby Lasagna? Moški, rojeni v tem znamenju, naj bi bili takšni

N.R.A.
15. 05. 2024 09.25
0

Trenutno verjetno najbolj priljubljen moški po celi Evropi bo kmalu praznoval svoj 29. rojstni dan. Poglejmo, kaj kažejo zvezde.

Marko Purišić, znan kot Baby Lasagna, bo poleti praznoval 29. rojstni dan. Rojen je 5. julija v zodiakalnem znamenju rak. Za moške, rojene v obdobju raka med 21. junijem in 22. julijem, je znano, da so ženskam izjemno privlačni zaradi svoje 'mehke' plati, a tudi skrivnostnosti.

5 astroloških znakov, ki uživajo v samoizolaciji
Preberi še
5 astroloških znakov, ki uživajo v samoizolaciji

Markov rojstni dan pade v drugo dekado raka, ki traja od 1. do 11. julija, vladata pa ji planeta Mars in Pluton. Za ljudi, rojene v tem obdobju, astrologi pravijo, da so kot otroci pogosto precej zaprti in sramežljivi, kasneje, v zrelih letih, pa postanejo vztrajni, prefinjeni in zelo samozavedni ter ne dovolijo, da bi jih kdo žalil ali omalovaževal. 

Baby Lasagna
Baby LasagnaFOTO: Profimedia

So čustveni, inteligentni in intuitivni, a se hkrati včasih težko spopadajo z intenzivnimi čustvi in strastmi, ki jih pogosto skrivajo pred okolico. Poleg tega so radodarni in občutljivi, a imajo tudi temnejšo plat – lahko so preveč ranljivi, arogantni ali uživajo v provokacijah.

V istem znamenju kot Baby Lasagna je rojenih veliko zelo uspešnih ljudi z zvezdniškim statusom. Mnogi slavni fantje, rojeni v tem vodnem znamenju, so velike športne in igralske zvezde, na primer Sylvester Stallone, Tobey Maguire, Tom Cruise, Lionel Messi, Tom Hanks, Harrison Ford in Vin Diesel. Zdi se torej, da je uspeh Marka zapisan v zvezdah.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399