Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Biki bodo dosegli zastavljene cilje, pri dvojčkih bo nastopil čas za ljubezen

Špela Plemelj
15. 10. 2023 05.00
1

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Tokrat boste bolj kot v sodelovanje usmerjeni v vlaganje in dobiček. Pravzaprav boste svoje dejanja temeljiteje premislili in se posvetovali glede možnosti, ki so vam na voljo. Pokazali boste še več svoje odločnosti in s tem tudi neizprosnosti.

Bik

Bikova vztrajnost in pragmatičnost se bo v naslednjih dneh zelo izkazala. To vam bo v veliko pomoč, da dosežete zastavljene cilje. Teden bo zaznamovan z namenom, da si zagotovite tisto, kar je vam ljubo. Konec tedna si boste priskrbeli pravo nagrado.

Dvojčka

Merkurjevim varovancem tokrat ne bo zmanjkalo energije. Pred vami je prijetno simpatičen teden, ki ga boste znali zelo dobro izkoristiti. Dinamika in energija vas bosta podpirali skozi celoten teden, kar vas bo še dodatno motiviralo. Čas bo za ljubezen.

Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina
Preberi še
Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina

Rak

Imeli boste željo, to bo vaša največja motivacija v naslednjih dneh. Zagotovo si boste dobro zapomnili vse odzive in obljube, s katerimi se boste soočili. To vas bo vodilo do reakcij, ki za sogovornika ne bodo najbolj ugodne. Tokrat ne boste popuščali.

Lev

Teden, ki je pred vami, vam obljublja več dinamike, sodelovanja in veliko novic. Sami boste morali presoditi, katere novice so za vas pomembne. Mlaj, ki je za nami, vam je ponudil zanimivo izhodišče. Odločiti se boste morali, ali sprejmete ta izziv.

Devica

Tudi vaš teden bo poln spoznanj in novic. Spoznali boste tudi, ali so bila vaša vlaganja na mestu oziroma kaj bi morali še spremeniti. Predvsem konec tedna bo tisti, ki vam bo ponudil in razkril tisto, kar potrebujete. Zanimiv teden je pred vami.

Tehtnica

Zagotovo boste v naslednjem tednu zaznali določeno olajšanje. Sama tedenska dinamika bo raznolika, kar vam bo nalagalo določene aktivnosti in vas motiviralo. Sami boste težko posvečali pozornost vsem dogajanjem, zato se boste morali jasno opredeliti.

Pred devicami je zanimiv teden.
Pred devicami je zanimiv teden.FOTO: Adobe Stock

Škorpijon

Mars v vašem znamenju vam ponuja dodatno intenzivnost in tudi moč, da se spoprimete z vsemi nalogicami, ki jih boste imeli. Predvsem se bo izkazalo, da boste tokrat sami največji pobudnik za marsikatero nalogo. Ne boste dolgo čakali na pravi trenutek.

Strelec

Pred vami je še en dokaj miren in harmoničen teden. Svoje aktivnosti boste uspešno prilagodili svojim željam in potrebam. Čeprav se bo morda zdelo, da so obveznosti razvlečene čez cel teden, boste s takšnim načinom dela kar zadovoljni. Vikend bo lepši.

Znamenja, ki se pogosto zaljubijo v svojega najboljšega prijatelja
Preberi še
Znamenja, ki se pogosto zaljubijo v svojega najboljšega prijatelja

Kozorog

Ne boste še popolnoma zadovoljni. Sicer ste dobili določeno potrditev in pomoč, ki pa vam je v določeni meri pokazala, kje imate prostor za dopolnitve in popravke. V to se boste poglabljali v naslednjih dneh ter intenzivneje iskali načine in rešitve.

Vodnar

Obljuba dela dolg. Zavedate se, da so besede pomembne, in k temu se štejejo tudi obljube in z njimi povezana dejanja. Teden, ki je pred vami, vam ne obljublja prave dinamike za dobro razreševanje nalog. Morali boste pokazati vztrajnost in zvestobo.

Ribi

Čeprav se bo zdelo, da dobro poznate svoje stvari in ne potrebujete dodatnih prizadevanj, boste v naslednjih dneh vseeno lahko z ustreznim sodelovanjem pokazali veliko več. Vaša prizadevanja in usmerjenost bodo pokazali dobre in uspešne rezultate.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Vaša prizadevanja in usmerjenost bodo pokazala dobre in uspešne rezultate.
Ribi: Vaša prizadevanja in usmerjenost bodo pokazala dobre in uspešne rezultate.FOTO: Adobe Stock
To je leto, ko jih največ začne varati v zvezi
Preberi še
To je leto, ko jih največ začne varati v zvezi

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375