Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Device bodo pokazale vodstvene sposobnosti, pred raki je kar nekaj sprememb

Špela Plemelj
2023-09-24 05:00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Dogodki iz preteklosti vas bodo spomnili na določene stvari in to vam bo ponudilo rešitve, ki jih potrebujete. Zdelo se bo, kot da morate vse storiti sami, vendar drugih niti ne boste potrebovali. Lahko boste prepoznali, da ste mnogim za zgled.

Bik

Naslednji dnevi vas bodo znova presenetili. Določenih stvari niti ne boste želeli sprejeti ali jih priznati. Izkazalo se bo, da boste dobili še dodatno zadolžitev, ki bo od vas zahtevala kar nekaj neracionalnih stvari. Zaradi tega boste bolj razdražljivi.

Dvojčka

Po merilih drugih bodo vaša dejanja in razmišljanja kar nekoliko odstopala. Sami boste na to kar nekoliko ponosni. Novica v začetku tedna ne bo imela velikega vpliva na vaše nadaljnje korake in to boste sami dobro pojasnili vsem, ki bodo vpleteni v to.

Tako luna vpliva na vaša čustva in razpoloženje
Preberi še
Tako luna vpliva na vaša čustva in razpoloženje

Rak

Sami se boste odločili, na kakšen način želite sodelovati z drugimi. V naslednjih dneh je pred vami kar nekaj sprememb, ki pa so nujno potrebne za vaše naslednje odločitve. Začetna zagnanost bo kmalu popustila, vendar boste tokrat vztrajno nadaljevali.

Lev

Začetek tedna bo bolj klavrn. To bo vseeno zaznamovalo konec meseca septembra, ampak vse pretekle izkušnje so vas napotile na nove ideje. Prav to potrebujete, da se začnete premikati. Za večje spremembe še ne bo priložnosti, bo pa veliko razmišljanja.

Lev: Za večje spremembe še ne bo priložnosti, bo pa veliko razmišljanja.
Lev: Za večje spremembe še ne bo priložnosti, bo pa veliko razmišljanja.FOTO: Shutterstock

Devica

Stare informacije vas bodo znova dosegle že na začetku tedna. To vas bo razveselilo in prineslo veliko pozitive. Še bolj se boste zavedali, da ste sami zaslužni za vse in pokazali boste nekaj več vodstvenih sposobnosti. Pred vami je prijeten teden.

Tehtnica

Zadnji dnevi v septembru bodo okronani še s podporo Sonca v vašem znamenju. To bo tisti dejavnik, ki bo iz vas potegnil določeno pozornost, ki si jo želite. Vseeno pa se boste morali soočiti še z dodatnimi preizkušnjami, ki vas bodo znova pretresle.

Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?
Preberi še
Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?

Škorpijon

Presenetljivo miren konec meseca je pred vami. Pomembno bo, da boste sami znali prepoznati okoliščine, ki bodo v vas spodbujale tiho zadovoljstvo. Če boste eden tistih, ki boste čutili stisko, se zavedajte, da zdaj ni pravi čas za reševanje stvari.

Strelec

Težko boste spregledali novico, ki jo čakate že toliko časa. To vas bo presunilo v samem začetku tedna, saj bodo stvari nekoliko drugačne, kot si želite. Čeprav se s tem ne boste želeli soočiti, boste o tem neprostovoljno razmišljali še nekaj časa.

Kozorog

Naj vas ne presenetijo razni zastoji in nesporazumi. Pred vami je daljše obdobje določenih komplikacij in nerešljivih zadev. To vas bo sililo v razne dvome in v vas puščalo skrbi ter nezadovoljstvo. Določene stvari boste morali za nekaj časa opustiti.

Kaj posameznim osebam prinaša Saturnov povratek?
Preberi še
Kaj posameznim osebam prinaša Saturnov povratek?

Vodnar

Včasih določen pritisk izzove reakcijo, ki ni najbolj ustrezna. Tudi to je potrebno, da se nekatere stvari začnejo premikati. Stagnacija je nekaj, česar sami nikakor ne prenesete, zato velikokrat sami izzovete dogodke in vedno iščete drugačne rešitve.

Ribi

Začetek tedna vam bo postregel s tisto novico, ki jo iščete že dalj časa. Čeprav bo novica spodbudna, žal za vas ne bo pravi čas, da bi se s tem ukvarjali. To bo v vas puščalo kar nekaj pomislekov, ki vas bodo še dodatno odvrnili od prijetnih stvari.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Sicer spodbudna novica žal ne bo prišla ob pravem času.
Ribi: Sicer spodbudna novica žal ne bo prišla ob pravem času. FOTO: Adobe Stock
Partner je naše ogledalo
Preberi še
Partner je naše ogledalo

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152