Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Device čakajo nove zgodbe, škorpijoni bodo zvesti svojim načrtom

Špela Plemelj
19. 05. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Tudi za vas bo v naslednjem tednu pomembno, da poslušate svoj notranji glas in sledite svojim željam. Dobili boste veliko priložnosti, da izberete tisto, kar vas bo najbolj obogatilo in osrečilo, vendar boste kar oklevali. Karkoli boste izbrali bo prav.

Horoskopska znamenja, ki so najbolj občutljiva
Preberi še
Horoskopska znamenja, ki so najbolj občutljiva

Bik

Včasih ne gre vse po planu, ampak ko pa gre, je pa toliko bolje. Pred vami je teden poln dogajanja, ki vas bo sililo v spremembe, ampak sami boste proti temu, kar vam obljubljajo drugi. Zavedali se boste, da je najbolje, če ostanete zvesti svojim načelom.

Dvojčka

V vas bo kljub določeni nestrpnosti in zmedenosti nek mir. Vaši odzivi bodo bolj umirjeni, z več strpnosti, potrpežljivosti in celo razumevanja. Morda boste v tem času spoznali določene skrivnosti, laži ali resnice. Tudi sami lahko spoveste svoje občutke.

Rak

Želja, da najprej poskrbite zase in za svoje bližnje, vas bo močno nagovarjala. Zunanje okoliščine pa vam tudi tokratne bodo v veliko podporo in pomoč. Ta dinamika bo od vas zahtevala veliko manevriranja in iskanja najboljše možnosti, kar bo velik izziv.

Rak: Želja, da najprej poskrbite zase in za svoje bližnje, vas bo močno nagovarjala.
Rak: Želja, da najprej poskrbite zase in za svoje bližnje, vas bo močno nagovarjala.FOTO: Dreamstime

Lev

Čas je, da greste naprej. Da greste dalje in pustite določene stvari za sabo. Vam bodo okoliščine veliko bolj naklonjene in tudi s svojim miselnim načinom boste veliko bolj pripravljeni na razne dogovore, iskanje drugačnih načinov in novega ustvarjanja.

Devica

Čas bo primeren za nove zgodbe. Celo za nova poglavja in nova učenja. Čeprav ste odprte glave in znate pokazati več raznolikosti, se boste tokrat odločili za nekaj bolj poglobljenega. Zanimalo vas bo, kako lahko še dodatno obogatite svoje življenje.

5 stvari, ki se v zakonu spremenijo po 40. letu
Preberi še
5 stvari, ki se v zakonu spremenijo po 40. letu

Tehtnica

Teden neizmernega veselja in uresničenja nekih ciljev, želja potreb. Četudi boste sami zelo zaposleni, boste v teh okoliščinah deležni veliko podpore in pozitivne energije. Spoznali boste, da so vaša dejanja skupaj z medsebojno pomočjo, prava stvar.

Škorpijon

Delo ne pozna počitka. V naslednjem tednu boste močno zvesti svojim načrtom in idealom, ki ste si jih zastavili. To bo od vas zahtevalo veliko akcije in dinamike, zaradi česar boste skoraj pozabili nase. To vas bo vodilo do uresničitve svojih idej.

10 žensk, starejših od 50, s stilom za čisto petico
Preberi še
10 žensk, starejših od 50, s stilom za čisto petico

Strelec

Vse se spreminja in določene spremembe pričakujete tudi sami. Teden in še kakšen teden v nadaljevanju, boste namenili spreminjanju in opazovanju sprememb okoli sebe. Pomembni dogodki in sporočila, ki kih boste dobili, vam bodo dali pravo popotnico.

Kozorog

Zavedate se, da niste na poziciji, ko bi lahko dajali končne obsodbe in določila. Boste pa v sebi zaznavali večjo potrebo po medsebojni komunikaciji in iskanju dogovorov, ki bodo v vašo največjo korist. Vikend bo pravšnji za realizacijo svojih želja.

Kako hitreje odpraviti afte na naraven način?
Preberi še
Kako hitreje odpraviti afte na naraven način?

Vodnar

Včasih tudi obljuba nekaj pripomore in je pravi razlog za premik ali pa samo dobro počutje. Teden, ki je pred vami, vas ne bo obremenil niti si sami ne boste naredili veliko planov in obveznosti. Čas bo, da se udobno namestite in uživate v trenutku.

Ribi

Pomemben teden, ki je pred vami, vas bo relativno močno zasukal in vas prisilil v premike in spremembe. Če ste delno že sprejeli nekatere odločitve in naloge, boste to kar sledi veliko lažje sprejeli. Pomembno za vas bo, da ne izsiljujete ničesar.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471