Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dvojčke čaka preizkušnja, tehtnice bodo izgubljene in zbegane

Špela Plemelj
22. 10. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Svojo pozornost boste usmerjali točno v določene zadeve. Tokrat ne boste tako razpršeni, niti zaletavi, kot običajno. Znali boste prisluhniti, se ustaviti in se poglobiti. Vaš glavni namen in cilj bo, da prepoznate vse aspekte svojega dela in ste natančni.

Bik

Svoje želje boste uspešno prilagodili svojim obveznostim in to bo najboljša kombinacija za vas. V tem tednu boste znali slaviti svoje uspehe, tudi tiste majhne. Skromnost, ki bo v vas, vas bo motivirala, da poskrbite za tisto najnujnejše in prioritetno.

Dvojčka

Tudi vi boste eden tistih, ki se boste bolj poglobili v svoje delo in svoje obveznosti. To natančnost in odgovornost boste pričakovali in na določen način zahtevali tudi od drugih. To bo za vas pomembna preizkušnja, saj bo na preizkušnji vaš šesti čut.

Rak

Teden, ki je pred vam, vas bo usmerjal k zaključevanju določenih stvari. Zaradi tega boste sami v začetku tedna bolj introvertirani. Poudarek boste namenili svojim čustvom in občutkom, kar se bo znova izkazalo za zelo ustrezno. Vikend vam bo naklonjen.

Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi
Preberi še
Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi

Lev

Čas je. Pretekle izkušnje vas vodijo in peljejo po poti, kjer spoznavate in prepoznavate svoje najboljše in najslabše lastnosti. Ko boste mislili, da je vsega konec, boste spoznali še nekaj. Tokrat bo to močna potrditev, ki vam bo dala več samozavesti.

Devica

V naslednjih dneh bo v vas nekaj več nezadovoljstva ali sumničavosti. To vas bo gnalo, da raziščete vse potankosti, s katerimi se boste ukvarjali. Vaši odnosi in reakcije bodo zelo premišljeni, kar se bo močno kazalo v vaši komunikaciji in izražanju.

Tehtnica

Vaše mnenje tokrat žal ne bo slišano. V tem tednu boste še bolj izgubljeni in zbegani kot v predhodnem obdobju. Vaša želja po izražanju in informacijah bo velika, vendar ne boste našli ustreznega naslova ali sogovornika. Vseeno ne boste odnehali.

Tehtnice bodo v tem tednu izgubljene in zbegane.
Tehtnice bodo v tem tednu izgubljene in zbegane.FOTO: Shutterstock

Škorpijon

Pred vami je konec meseca, a to bo za vas odlična priložnost in odskočna deska. Prestop Sonca v vaše znamenje vas bo okronal z osupljivo karizmo, ki jo boste v naslednjih dneh kazali in živeli. Močna intuicija vas bo usmerjala po pravi poti.

Strelec

Niste tip človeka, ki bi lahko preprosto čakal in čakal. Če pa vseeno sodite med tisti odstotek posameznikov, ki se predajajo ležernosti, boste v tem uživali le še do konca tedna. Konec tedna vas namreč čaka izjemen dogodek, ki vam bo pognal kri po žilah.

Kozorog

Prepoznali boste pravi trenutek in to vam bo v veliko pomoč. Predvsem boste prejeli pohvalo in podporo za svoje delo, zaradi česar boste v sebi začutili ponos. Konec meseca bo za vas bolj razbremenilen. Iz preteklih izkušenj veste, da konec ni konec.

Razkrivamo, kako astrološka znamenja vplivajo na vaš razvoj
Preberi še
Razkrivamo, kako astrološka znamenja vplivajo na vaš razvoj

Vodnar

Upanje umre zadnje in to se vam bo tokrat potrdilo. Čeprav boste drugačnega mnenja, boste v naslednjih dneh izrazili podporo in določeno razumevanje. Našli boste smisel v nečem novem in to vas bo vodilo po poteh, ki jih trenutno še ne poznate.

Ribi

Trenutna situacija vam bo nudila podporo in priložnosti, da se izkažete. Pred vami je teden, ko se boste lahko brezskrbno prepuščali toku in uživali na vsakem koraku. To je za vas priložnost, da se naučite kaj novega. Konec tedna vas čaka velik izziv.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribe konec tedna čaka velik izziv.
Ribe konec tedna čaka velik izziv.FOTO: Adobe Stock
Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina
Preberi še
Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375