Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dvojčki bodo prevzeli pobudo, device čaka žalostna novica

Špela Plemelj
01. 10. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Vztrajnost in zagrizenost se vam bo tokrat obrestovala. Priložnosti boste imeli kot vedno, a sami boste želeli nekaj povsem drugega. Obdržali boste svoj tempo. To bo vaš največji motiv, saj bodo predlogi in namigi drugih za vas popolna brca v temo.

Bik

Pravzaprav imate že kar nekaj časa občutek, da se otepate določenih opravil in celo ljudi. Takšna dinamika vas bo spremljala še kar nekaj časa. Čas, ki ga boste tokrat namenili svojim stvarem, ne bo dobil najboljšega epiloga. Mudilo se vam ne bo.

Dvojčka

Hočeš nočeš, spremenili boste svojo taktiko. Tako boste še enkrat potrdili svojo prvinskost v prilagajanju in iznajdljivosti. Zaradi določenih nesporazumov boste sami prevzeli pobudo in to bo zmagovalna poteza. V nadaljevanju vas čaka več prijetnih dni.

To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja
Preberi še
To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja

Rak

Ne boste potrebovali veliko, da boste zlezli na zeleno vejo. Vaše zaznave in znanje vas bodo usmerile na najboljšo možno pot. Pestrost in raznolikost, ki bosta prisotna v vas, vas bosta spodbujala, da še bolj začnete odkrivati, kdo v resnici ste.

Lev

Imeli boste veliko načrtov in iskali boste rešitve, odgovore ter načine, kako bi lahko najlažje dosegli zastavljene cilje. Teden bo tako zelo dinamičen ter poln različnih informacij in poti. Izkazalo se bo, da je diplomacija disciplina, ki jo dobro obvladate.

Devica

Tokratni teden pa vas bo presenetil z neustrezno in celo žalostno novico. To bo na vas pustilo več neprijetnih občutkov in nejasnih misli. Težko boste izrazili svoje mnenje. Vseeno boste do konca tedna zbrali moči in nastopili bolj odločno in direktno.

Device bo presenetila žalostna novica.
Device bo presenetila žalostna novica. FOTO: Shutterstock

Tehtnica

Čeprav boste v sebi zaznavali več volje in energije, bo v vas ostajalo tiho razočaranje in s tem povezano obžalovanje. Teden bo nekoliko bolj počasen in brez pravih navodil. Čeprav boste imeli veliko časa in izbire, se bo vse skupaj zdelo neprimerno.

Škorpijon

Nabralo se bo kar nekaj stvari, ki jih ne boste znali najbolje umestiti v svoje življenje. Začetek tedna bo tako še nekoliko brezciljen, a se bodo stvari kmalu začele obračati. Ob pravem trenutku boste dobili pravo informacijo in vse bo na svojem mestu.

Ascedent: kaj imajo skupnega bik, lev, škorpijon in vodnar?
Preberi še
Ascedent: kaj imajo skupnega bik, lev, škorpijon in vodnar?

Strelec

Začetek meseca se bo zdel dokaj rutinski, brez prostora za dodatne izzive. To vam bo prijalo in nobene potrebe ne boste imeli po spremembah. Edina sprememba, ki si jo boste želeli, bo, da si stvari še dodatno poenostavite in s tem pridobite več časa.

Kozorog

Nekaj stvari vam še vedno ni jasnih. Tudi oktober boste začeli v iskanju določenih informacij in celo potrditev. Če se vam bo zdelo, da nimate ustreznih pristopov, se bo to izkazalo za zelo resnično. Morali boste spremeniti svojo trenutno taktiko.

Vodnar

Imeli boste vse, kar potrebujete. Četudi orodja ne bodo najbolj ustrezna in prava, boste s tem, kar boste imeli, zelo uspešni. Ne boste se pretirano obremenjevali z okoliščinami in z mnenji drugih. To vam bo dalo dovolj prostora in možnosti, da uspete.

Ribi

Včasih se je enostavno treba ustaviti in počakati, da se stvari umirijo. Ta teden boste bolj usmerjeni v svoj svet in iskali boste odgovore znotraj sebe. Določen aspekt intuicije vam bo tokrat nekoliko pomagal, da ohranite upanje in se ne predate.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Določen aspekt intuicije vam bo tokrat nekoliko pomagal, da ohranite upanje in se ne predate.
Ribi: Določen aspekt intuicije vam bo tokrat nekoliko pomagal, da ohranite upanje in se ne predate.FOTO: Adobe Stock
Kaj nam prinaša jesensko enakonočje?
Preberi še
Kaj nam prinaša jesensko enakonočje?
Kaj nam prinaša današnja polna luna?
Preberi še
Kaj nam prinaša današnja polna luna?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416