Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dvojčki bodo razbrali partnerjeve namere, rake čaka boj za resnico

Špela Plemelj
05. 11. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

O predaji tokrat ne boste razmišljali. To bo za vas nemožen scenarij, ki ga ne boste hoteli priznati. Imeli boste kar nekaj opravil in obveznosti, ki se bodo zdele usodne in temu primerno se boste tudi odzivali. K sodelovanju boste povabili le izjeme.

Bik

Svoje sposobnosti boste tokrat še bolj izpostavili in o vsem tem tudi jasneje spregovorili. Pomemben teden bo nastopil tudi za vas, saj boste na stvari začeli gledati drugače. Konec tedna bo zopet prinesel bolj vesele novice. Pustite preteklost zadaj.

Dvojčka

Pomembni koraki in odločitve v naslednjih dneh čakajo tudi vas. Vaša radovednost in intuicija vas bosta usmerjali naprej in v pravo smer. Imeli boste voljo in željo, da spoznate še več. Zna se zgoditi, da boste razbrali partnerjeve namere in ga presenetili.

Rak

Čeprav vas bodo okoliščine silile, da svojo pozornost usmerjate drugam, boste sami imeli močan instinkt in vse svoje moči usmerili v tisto, kar je vaša strast in vaša ljubezen. Čeprav je čas na vaši strani, se boste vseeno morali boriti za svojo resnico.

To je novi vremenar na POP TV
Preberi še
To je novi vremenar na POP TV

Lev

Nekako ne boste našli pravih rešitev. Vaše prizadevanje bo zelo močno in pokazali boste veliko zanimanja, ampak v naslednjih dneh še ne boste prišli do pravih zaključkov. Pristopi, ki jih boste izvajali bodo na mestu, vendar zaključek ne bo ustrezen.

Devica

Morda se bo zdelo kot srečanje tretje vrste, vendar vam bojo te občutki bolj domači in blizu. To spoznanje in nagovor iz začetka tedna bo super popotnica za nadaljevanje. Tako boste kmalu dosegli tisto točko spoznanja, ko se bo celotna zgodba sestavila.

Tehtnica

Stvari bodo končno pokazale tudi drugo plat. Pretekli dnevi niso bili najbolj prijazni do vas, a vse ima svoj konec in začetek. Naslednji dnevi vam prinašajo močne in velike spremembe, ki vam bodo ponudile podporo in več razumevanja. Vseeno ne hitite.

Škorpijon

Še vedno je začetek novembra, kar pomeni, da imate še veliko časa, da naredite dober načrt. Imeli boste pravo družbo in sopotnika, ki vam bo v pomoč. Morda kdaj ne bosta našla skupnega jezika, vendar oba gresta v isto smer. To bo zmagovalna kombinacija.

Škorpijon: Imeli boste pravo družbo in sopotnika, ki vam bo v pomoč.
Škorpijon: Imeli boste pravo družbo in sopotnika, ki vam bo v pomoč.FOTO: Shutterstock

Strelec

Včasih težko prepoznate tisto, kar je najpomembnejše. Včasih niti ni pomembno, kaj je bolj in kaj manj pomembno. Držali se boste svojih načrtov, zaradi česar ne boste bili pozorni na dogajanje okoli vas. Ob koncu tedna bo vaš delokrog nekaj zmotilo. 

Kozorog

Saturnov obrat v direktno smer je za vas prinesel določeno sprostitev in tudi novo priložnost. Morda tega ne boste dojeli tako očitno in s tako jasnostjo, vendar premiki in sporočila bodo na mestu. Konec tedna vas čaka še ena manj prijetna novica.

Navade, s pomočjo katerih boste ohranile mladosten videz
Preberi še
Navade, s pomočjo katerih boste ohranile mladosten videz

Vodnar

Pomemben teden in obdobje je pred vami in sami se tega dobro zavedate. Mlaj ob koncu tedna bo jasno nakazal kje so vaše prioritete in kje so vaše slabosti. Nekako se bo zdelo, da ostajate sami, vendar okoliščine vam bodo s časom razkrile bistvo vsega.

Ribi

Morda boste želeli izvedeti in odkriti še več, kar je v ozadju. Nekaj informacij boste dobili, kar bo do določene mere potešilo vašo radovednost. Vseeno se ne boste pretirano ozirali na dogajanja okoli vas, saj boste bolj poglobljeni v svoje misli.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Nekaj informacij boste dobili, kar bo do določene mere potešilo vašo radovednost.
Ribi: Nekaj informacij boste dobili, kar bo do določene mere potešilo vašo radovednost.FOTO: Adobe Stock
Kaj nam prinaša današnja krvava luna?
Preberi še
Kaj nam prinaša današnja krvava luna?
To pomeni položaj Lune v različnih astroloških znamenjih
Preberi še
To pomeni položaj Lune v različnih astroloških znamenjih

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375