Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dvojčki so si zadali visoke cilje, biki bodo v precepu

Špela Plemelj
28. 01. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Čas je zagotovo na vaši strani in sami boste imeli res veliko volje. Zasluženo boste slavili svoj uspeh in to bo tisto, kar vas bo postavilo stopnjo višje. V vas bo zavedanje, da ste na pravi poti. To bo za vas velika potrditev in motiv, da se ne ustavite.

Bik

Energije vikenda ste dobro unovčili in to vam bo močna spodbuda tudi za prihajajoče dni, ko boste bolj v precepu, ali ste se prav odločili. Morali boste zaupati, čeprav ne boste zaznavali pravega odziva. Kljub zahtevnim energijam boste vseeno uspešni.

Dvojčka

Zadali ste si kar visoke cilje in to bo glavna motivacija v naslednjih dneh. Svoj uspeh ste do določene mere že proslavili, le ohraniti morate svojo naravnanost. Imate vse možnosti, da uredite, kar ste začeli, in pri tem uživate brez dodatnih skrbi.

Leto 2024 dvojčkom prinaša stabilnost in rast
Preberi še
Leto 2024 dvojčkom prinaša stabilnost in rast

Rak

Svoj teden boste začeli zelo praktični in pragmatično. Zaradi tega boste tudi bolj uspešni, kar pa ne pomeni, da boste tudi zaupljivi. Določene stvari boste raje zadržali zase, saj niti ne boste čutili potrebe, da bi svoja spoznanja delili z drugimi.

Lev

Zdelo se bo, da se postopoma odmikate od predhodnih težav oziroma nastale situacije. Vseeno je pred vami še veliko dela. Pokazati boste morali več medsebojnega sodelovanja. Okoliščine vam ne bodo najbolj naklonjene, zato se ne boste počutili najbolje.

Lev: Okoliščine vam ne bodo najbolj naklonjene, zato se ne boste počutili najbolje.
Lev: Okoliščine vam ne bodo najbolj naklonjene, zato se ne boste počutili najbolje.FOTO: Adobe Stock

Devica

Merkur vas bo v teh dneh lepo usmerjal in vam nudil zadovoljive energije, ki jih boste dobro unovčili. Svoje potenciale boste znali dobro uporabiti v danih okoliščinah. Naslednji dnevi bodo bolj prijazni. Pred vami pa je vseeno pomembna sprememba.

Tehtnica

Za vami je uspešen vikend in videti je, da ste se dobro privadili na razmere, v katerih ste. Pravzaprav je to za vas kar dobrodošlo, saj se kljub omejitvam počutite dobro. Tako bo še nekaj naslednjih dni in sami boste znali to konkretno izkoristiti.

Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo
Preberi še
Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo

Škorpijon

Teden boste začeli s pravim vzdušjem, pravo naravnanostjo in energijo. Slednje boste imeli zares veliko. Pred kratkim ste prejeli ravno pravšnji namig ali celo motivacijo in zdaj boste te svoje cilje res lahko izkoristili v vsem svojem potencialu.

Strelec

Tudi vi imate za sabo bolj prijetne izkušnje, ki so vam ponudile veliko materiala za nadaljevanje. Kot po navadi boste sami odločno in z veliko samozavestjo iskali in korakali v nove izzive. Teden, ki je pred vami, vam bo nudil ravno pravo spodbudo.

Kozorog

Predvsem zadovoljni boste. Pred vami so dnevi, ki vam prinašajo določene zaključke in s tem več občutkov potešitve. Mogoče vaši načrti segajo dlje in višje, vendar boste spoznali, da ste do sedaj na zelo dobri poti, zaradi česar boste bolj zadovoljni.

Kozoroge v letu 2024 čaka obdobje sprememb
Preberi še
Kozoroge v letu 2024 čaka obdobje sprememb

Vodnar

Včasih si človek močno želi premika in težko prenaša razmere, v katerih je. Sami boste v naslednjih dneh zelo aktivni in naredili boste kar nekaj sprememb in premikov v svojem življenju. Čedalje bolj in močneje se boste zavedali svojih zmožnosti.

Ribi

Tudi za vami so zelo lepi, prijetni in uspešni dnevi. To bo enkratna motivacija za teden, ki je pred vami. Izkazalo se bo, da je vaša intuicija na pravem mestu in da se lahko zanesete na svoje notranje občutke. Čas bo, da podelite svoje izkušnje z drugimi.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Čas bo, da podelite svoje izkušnje z drugimi.
Ribi: Čas bo, da podelite svoje izkušnje z drugimi.FOTO: Adobe Stock
Kako poskrbeti za zadostno količino vitamina D v zimskem času?
Preberi še
Kako poskrbeti za zadostno količino vitamina D v zimskem času?
Tako bodo vaši nohti videti kot iz salona
Preberi še
Tako bodo vaši nohti videti kot iz salona

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368