Preverite, katera frizura vam najbolj paše glede na horoskop

B.R.
10.04.2020, 12:32
1
Vsakemu horoskopskemu znamenju naj bi pristajal določen stil frizure. Poglejte, katera je najboljša pričeska za vas!

Oven

Javno znano je, da ste naravni vodja. Neustrašnost in drznost sta vaša zaščitna znaka. Znane ste po svoji karizmatični energiji, ne bojite se novih začetkov. Potrebujete pričesko, ki pravilno izraža vašo samozavestno, močno in avanturistično osebnost. Speti lasje na vrhu glave ustrezajo vaši energiji. Čop bo odlično predstavljal vašomoč in inteligenco. Ker ste edno v gibanju, je ta slog kot nalašč za vas.

Bik

Ste sladke in prisrčne, a tudi sila, ki jo je treba spoštovati. Ko najdete slog, ki vam je všeč, se ga držite. Bikice so tople, sladke, praktične in zanesljive, zato naj bodo vaši lasje v slojih. Ker cenite pričeske, ki ne zahtevajo preveč nege, nanesite malo laka za lase in kodri bodo ostali na mestu.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dvojček

Iz poslovne ženske se lahko v brezhibno preobrazite v glamurozno žensko. Všeč vam je raznolikost. Ne bote se spremeniti svojega videza, veliko stvari zlahka postane dolgočasnih, kar vključuje tudi pričeske. Poskusite si pobriti eno stran glave. Če vam to postane dolgočasno, lahko preprosto razdelite lase na sredini in prikrijete obrit del.

Rak

Rak je strasten, vztrajen in miren. Ste naravne alfe, vendar zaradi občutljivosti in zadržanosti težko izstopate v masi. Želite videz, ki poudarja vašo ženstvenost. Preizkusite frufru, vendar ne tisti romantičen, ampak bolj strog, ki bo pritegnil pozornost.

Lev

Ko vstopite v sobo, vas takoj opazijo. Imate veliko in močno osebnost, da lahko s svojimi lasmi naredite skoraj vse. Ste neustrašne in pogumne. S svojo osebnostjo se vam ni treba skrivati za lasmi. Poskusite s krajšo frizuro, vendar postriženo v plasteh. Ne glede na pričesko, ki jo boste izbrale, zagotovo jo boste nosila s ponosom.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Devica

Zelo intuitivne, intelektualne in s perfekcionističnimi preferencami - in s tem ni popolnoma nič narobe. Daljši paž odlično upodablja logičnega misleca, kot ste ve. To je elegantna in preprosta pričeska, ki se bo popolnoma ujemala z vašo osebnostjo in vam dala odličen in svež videz.

Tehtnica

Hrepenite po ravnotežju, harmoniji, pravičnosti in poštenosti. Vašaa karizma in čar sta privlačna. Rade si vzamete čas za nego, obredi vam dajejo dober občutek. Za tehtnice je simetrija zelo pomembna, zato bo zaželen nežen rez na laseh. Ne potrebujete zapletenih pričesk, preprostost je kot nalašč za vas. Ravno postriženi lasje srednje dolžine bodo brezhibno pokazali vašo eleganco in prefinjenost.

Škorpijon

Ste nevarna kombinacija skrivnostnega in privlačnega, ste neustrašne, intenzivne in strastne, včasih pa lahko tudi muhaste. Zakaj ne bi negovale skrivnostnega videza? Imejte dolge lase, vaša drznost, moč in samozavest naj se odraža tudi v njih.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Strelec

Uživate v življenju, vzponih, padcih in vsem ostalem. Ste vsestranske in poštene, zato potrebujete slog, ki to kaže. Čutite potrebo po prikazu svojih veselih, igrivih, brezskrbnih vibracij. Naj bodo vaši naravni lasje zdravi, včasih pa poskusite s pričesko v obliki pletenice. Ta simpatični slog se bo lepo zlil z vašo avanturistično, zabavno osebnostjo.

Kozorog

Ne bojte se postaviti ciljev in jih jemati resno. Ste odgovorne, močne in pripravljene na vse, kar kažejo tudi vaša dejanja. Preizkušanje novih stvari je tisto, v čemer uživate! Zakaj ne bi poskusile presenetljive asimetrične 'pixie' pričeske? Naredite zabaven dizajn na eni strani samo zato, da pokažete svoj občutek za slog, kreativnost in dinamičnost. Vključite tretmaje z vročim oljem, da bodo vaši lasje tako močni, kot ste same.

Vodnar

Ustvarjate, ne glede na to, ali gre za slikanje, pisanje ali sanjarjenje. Karkoli naredite, je odraz ustvarjalnosti vašega uma. Počutite se svobodno in vedno pripravljene na avanture. Ste boemske, muhaste in zabavne in vaši lasje naj to odražajo. Potrebujete vsestranski brezskrben videz s plastmi in frufrujem srednje dolžine. Takšna pričeska je lepa, enostavna za vzdrževanje in vam bo omogočila eksperimentiranje z različnimi pričeskami, kar vam je seveda zelo pomembno. Ves čas jo lahko spreminjate.

Ribe

Polne ste skrivnosti in čustev, to se pozna tudi v strasteh, kot so petje, ples in risanje. Nenehno iščete globino. 'Undercut' frizura bo kot nalašč za vas, ker cenite lepoto in ustvarjalnost. Valovi ali kodri so prav tako odlična izbira za vodne znake.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke