Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Letni horoskop 2024: To nas čaka v prihajajočem letu

Špela Plemelj
19. 12. 2023 05.00
0

V prihajajočem letu se bodo astrološka znamenja spopadala z obetom sprememb, izzivov in priložnosti, ki jih prinaša kozmična postavitev planetov. Vsako znamenje bo doživelo edinstveno potovanje, ki bo vplivalo na različna področja življenja. Odkrijte, kaj zvezde napovedujejo vašemu znaku v prihajajočem letu.

Oven

Leto boste začeli dokaj razdvojeni. Pomembno nezadovoljstvo, ki vam bo prineslo obilo razočaranja, ne bo najboljša podlaga za nadaljevanje. Vseeno boste postavljeni pred določen red in pomembne odločitve, ki vam bodo dale močno voljo za nadaljevanje.

Bik

Leto boste začeli zelo ognjevito, dinamično in polni upanja. V tem slogu boste tudi nadaljevali. Vaša odločnost in odprtost tokrat ne bo iskala omejitev, ampak si boste želeli več in več izzivov. Dinamika se bo močno povečala v drugi polovici leta.

Dvojčka

Že mogoče, da bo vaš vstop v leto 2024 bolj negotov in brez prave vere, boste pa v nadaljevanju vselej vedeli, česa si ne želite. To leto bo za vas zaznamovano z ognjenimi, energičnimi in borbenimi energijami. To bo za vas močna spodbuda in motivacija.

Rak

Spomladanski mrki bodo prebudili spečega zmaja v vas. Diplomacija in simbioza se bosta morali močno boriti z egoizmom in napadalnostjo, ki se bo prebudila v vas. To bo močna motivacija za vas, da si zastavite drugačne cilje, ki jih boste lahko dosegli.

Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla po 40. letu
Preberi še
Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla po 40. letu

Lev

Leto 2024 boste začeli zelo velikopotezno in samozavestno. Okus boste obrnili vase in postavili smernice, ki bodo vam pomagale, da napredujete in dosežete najboljše rezultate. Zaradi svojih odločnih ciljev boste v naslednjih mesecih izjema med pravili.

Devica

Leto 2024 boste začeli polni elana, navdušenja in sveže energije. Kaže, da boste to naravnanost in potencial uporabili in znali živeti skozi vse leto. Na to vas bo opominjala vsaka retrogradnost, ki bo izražala vaše najbolj drzne in ognjene odzive.

Tehtnica

Čaka vas zelo dinamično leto. Sam začetek bo močno intenziven, čuten in občutljiv, zaradi česar boste dobili poseben pečat. V glavnini bo prevladovala senzibilnost, ki jo boste sami znali dobro upravljati. V drugi polovici pa boste vseeno bolj agresivni. 

Tehtnice čaka zelo dinamično leto!
Tehtnice čaka zelo dinamično leto!FOTO: Shutterstock

Škorpijon

Želeli si boste pripadati, kar bo rdeča nit leta 2024. To vam ne bo uspevalo, zaradi česar se boste še bolj obračali vase. Najboljši čas za vas bo pozna pomlad in začetek poletja, ko boste čutili več energije. Ta čas boste dobro izkoristili.

Strelec

V novo leto boste zakorakali s polnimi energijami, idejami in dobro pripravljeni. Pred poletjem vas čakajo še konkretne in nenavadne spremembe, ki jih boste dobro unovčili. Na prestopu v drugo polovico leta pa boste potrebovali več pomoči od drugih.

Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti
Preberi še
Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti

Kozorog

Tudi vaše leto bo jasno razdeljeno na dva dela. V prvem delu bo v vas več miru in vaše značilne samozavesti in pokončne drže. Te energije se bodo na prestopu v drugi del leta močno zamajale in to bo za vas pomenilo več nestabilnosti in nejasnosti.

Vodnar

Vi boste eden redkih, ki bodo skozi vse leto 2024 iskali užitek in posvečali fokus predvsem temu, kako najbolj ugoditi sebi. Kmalu v začetku leta boste deležni močnih energij, ki vas bodo nagovorile in do določene mere tudi prevzele vaše življenje.

Ribi

Sami boste začetek leta bolj motivirani in močneje odločeni glede tega, kaj si želite in kaj potrebujete. S tem uvidom in okusom se boste bolj samozavestno spopadali z nastalimi izzivi. Začetek poletja pa ima za vas pripravljeno posebno presenečenje.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribe začetek poletja 2024 čaka posebno presenečenje.
Ribe začetek poletja 2024 čaka posebno presenečenje.FOTO: Adobe Stock
Petra Strelec: Našla sem svoj mir, in kar je najvažnejše, našla sem sebe
Preberi še
Petra Strelec: Našla sem svoj mir, in kar je najvažnejše, našla sem sebe
Retrogradni Merkur bo najbolj vplival na ta znamenja
Preberi še
Retrogradni Merkur bo najbolj vplival na ta znamenja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314