HOROSKOP: leve čaka pomembna lekcija, pred strelci je obetaven teden

J.V.
09.11.2019, 19:31
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Moč, volja, zagon, motivacija, energija, vse to boste deležni v tem tednu. Četudi bo s temi energijami zaznamovan le začetek tedna, bo to dobra popotnica za vse naslednje dni, ki bodo sledili. Znali si boste prilagoditi vse obveznosti in svoj čas.

Bik:

V vsej svoji zagnanosti in entuziazmu se boste tokrat morali ustaviti. Morda niti niste opazili kaj vse se vam je nabralo, a v naslednjih dneh boste potrebovali kar nekaj časa, da ozavestite kaj in kako. Morda pa si boste izbrali čas za razvajanje?

PREBERI ŠE
Venera v strelcu prinaša številne spremembe

Dvojčka:

V trenutku vas bo nekaj prešinilo in to spoznanje bo kar pomembno za vas. Ne boste si morali pomagati, da se ne bi vračali v preteklost. To bodo tisti trenutki, ki bodo v vas zbujali več prijetnejših in blagodejnih občutkov. Znali se boste izraziti.

Rak:

Ugotavljali boste kaj točno vam najbolj odgovarja. Pretekle izkušnje so na vas pustile kar močne posledice in tudi sami boste potrebovali čas, da se zberete in postavite smernice za naprej. Morali boste določiti smer in se postaviti na vodilno mesto.

Lev:

Pred vami je ena pomembnejših lekcij, ki jo boste morali prestati. Naj se zgodi, kar se mora, vi boste ostali trdno v svojem jedru in ne boste si zlahka premislili. V začetku tedna si boste priskrbeli vse potrebno in to bo tisto, kar bo zaznamovalo teden.

PREBERI ŠE
Mesečni horoskop: biki v mesec vstopajo optimistično, za leve bo odločilen drugi teden

Devica:

Želeli boste v korak s časom. Našli boste način, kar vas bo zelo razveselilo, a nekatere stvari še ne boste morali premakniti v smer, ki bi si želeli. Vseeno boste to informacijo shranili v svojem spominu, saj se dobro zavedate pomembnosti časa.

Tehtnica:

V tem tednu boste potrebovali več motivacije in spodbude. Nekako ne boste izžarevali te dinamike, kot v preteklih dneh. Previdno izbirajte svojega sogovornika in dovolite si biti bolj počasni. Ko bo nastopil čas, boste že poskrbeli, da bo vse narejeno.

Škorpijon:

Kar spreletelo vas bo. Ta izkušnja vam bo dala energijo in novih moči, ki ste jo iskali. Četudi bo to kratkega roka, boste imeli to izkušnjo in teden bo kar lažje stekel. Ne boste še morali pokazati vseh svojih moči, četudi si boste to zelo želeli.

Strelec:

Pred vami je zelo obetaven teden. Dobili boste točno tisto spodbudo, ki jo potrebujete, da zaključite stvari. Posebno v začetku tedna boste zaznavali več te dinamične energije. Uporabili boste svojo zdravo pamet in jo uskladili s svojimi mišicami.

PREBERI ŠE
To bo pomembna preizkušnja za dvojčke, device in škorpijone

Kozorog:

Dobra lastnost znamenja kozoroga je, da se zaveda svojih mej in moči. Četudi je prizadevanje za uspeh zelo izrazito, je to stvar strategije in izbranega postopka. Druga plat pa se skriva v pretiranem nepopuščanju in celo zahtevanju določenih stvari.

Vodnar:

Si boste sploh dovolili karkoli želeti v tem tednu? Vse je mogoče in to boste sami s pridom izkoristili. V svojem okolišu vam bo zelo prijetno in tu si boste lahko dovolili biti to, kar bi najraje bili. Kdo bi si mislil, da bo tedna tako hitro konec.

Ribi:

Čaka vas zanimiv, raznolik in pester teden. Imeli boste močno potrebo po izražanju in doseganju svojih ciljev. Pomembno pa vam bo tudi, da si vzamete čas za sprostitev, ko boste to potrebovali. Učili se boste kako sprejeti svoje vzpone in padce.