HOROSKOP: ribe se bodo znašle na razpotju, škorpijoni bodo stvari vzeli v svoje roke

Špela Plemeljastrologinja
30.11.2019, 13:11
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Prišel je čas, da samozavestno naredite naslednji korak. To bo druga stran tudi močno zaznala in težko se vam bo upreti. S svojo vztrajnostjo boste uspeli streti še tako trd oreh in odlično boste kljubovali vsem razmeram, ki se bodo pojavile.

Bik:

Ko boste spoznali, da ste sami sebi dovolj, se bo pojavil nekdo, ki vam bo predstavil drugo plat. Na sam potek ne boste morali veliko vplivati, boste pa toliko bolj nadzorovali sebe in svoj način odzivanja. Partner na drugi strani se bo zelo izkazal.

Dvojčka:

Dobili boste potrebno potešitev in to že zelo na začetku tedna. To bo pustilo na vas zelo močan vtis. Spoznali boste, da se je za resnico vselej potrebno boriti in imeti zaupanje vase. Te izkušnje bodo le še okrepile vaše zavedanje in odločnost.

Rak:

V prvi polovici tedna boste v sebi zaznavali več samozaupanja in optimizma. To vas bo nagovarjalo, da si dovolite korak več od načrtovanega. Imeli boste več kot dovolj energije in to vas bo vodilo naprej. Nobenega dvoma ne bo, da česa ne bi zmogli.

Lev:

V tem tednu se boste primorani soočiti z razmerami, ki vam ne bodo najbolj po godu. Težko boste priznali, da je situacija bolj zapletena kot bi si sami želeli. Takšnega zaključka niti ne boste pričakovali, a zavedajte se, da kljub vsemu niste sami.

Devica:

Tokratno spoznanje vas bo močno presunilo in zavedali se boste, da držite vse niti v svojih rokah. Ničesar ne boste prepuščali naključju. Začetek tedna vam bo naklonil veliko moči in samozavedanja. Morda se boste vseeno preveč posvečali malenkostim.

Tehtnica:

Želeli si boste več kot samo bežno poznanstvo. Želeli si boste potrditve in zelo si boste prizadevali za to. V vas bo neka zagnanost in to boste zelo konstruktivno in previdno uporabili v svojo korist. Zavedali se boste pomembnosti svojih odločitev.

Škorpijon:

Stvari boste vzeli v svoje roke. Imeli boste zelo močan fokus in točno se boste zavedali kaj želite in kako želite. Povezava z drugo stranjo bo zelo močna, kar vam bo dajalo še več spodbude in zagona. Ne bo vam treba daleč, da navežete ta poseben odnos.

Strelec:

Imate občutek, da ste že zreli za naslednji korak. To se vam bo v tem tednu tudi potrdilo. Skoraj primorani boste spremeniti svoje stališče, oziroma svoj pogled na svet. Kako se boste soočili z novimi okoliščinami, pa bo za vas prav poseben izziv.

Kozorog:

Sami ne boste najbolj prepričani, če ste pripravljeni sprejeti vse energije in vse, kar se vam bo pojavilo v vašem življenju. Vse to vas bo spodbujalo, da razvijate svojo samopodobo in zavzamete jasno stališče ne glede na to, kaj se dogaja zunaj vas.

Vodnar:

Dobili boste priložnost, da se zaveste svojih potencialov in jih začnete še bolj razvijati. Če boste ujeti in nemočni v določeni situaciji, si vzemite čas za revizijo in si začnite postavljati vprašanja, ki vas bodo premaknila iz tega pasivnega stanja.

Ribi:

Tudi vi ste na razpotju, ki vam ponuja čisto drugačne možnosti. Čeprav bo sprva izgledalo, kot da je vse nemogoče, boste enostavno morali zakorakati in začeti razvijati druge dele sebe. Spoznali boste tudi drugo plat življenja, kar vas bo presenetilo.