HOROSKOP: škorpijone čaka pomemben teden, kozorogi bodo obrnili nov list

Špela Plemeljastrologinja
21.03.2020, 21:07
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven:

Ne samo Sonce, v tem tednu vas bodo zaznamovale tudi energije mlaja. To bo zelo odločilnega pomena za vas, saj boste začeli povsem novo poglavje. To vas bo še dodatno motiviralo in vam dajalo energijo ter spodbudo. Dvignila se vam bo samopodoba.

Bik:

Sprva se vam ne bo zdelo nič posebnega, a tekom tedna bo vse začelo dobivati bolj jasno podobo. Čeprav se vam ni bilo treba prav posebno truditi, boste za konec tedna deležni posebne nagrade. Zasluženo! Samo sprejeti jo še morate in se veseliti.

PREBERI ŠE
Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!

Dvojčka:

Igrali boste na karto zaupanja in spontanosti. Zavedali se boste, da bi marsikaj lahko prikrili ali zatajili. Vseeno bodite previdni v komunikaciji, kaj in s kom se pogovarjate, saj bi lahko sami postali žrtev prevare ali manipulacije. Izberite pametno.

Rak:

Takoj na začetku tedna se vam bodo odprle nove poti in to vas bo pognalo v doseganje novih uspehov. Imeli boste dovolj moči in energije, da se boste spopadli z vsemi izzivi. Vseeno vas bodo energije podpirale in to vam bo nosilo več zadovoljstva.

Lev:

Kljub vsemu boste eden redkih, ki boste pokazali svojo moč in se tudi izpostavili. Vsak korak, ki ga boste naredili vam ne bo prinesel želene potrditve, vendar bo v vas več zavedanja, da je možno doseči marsikaj. V odnosih se kaže več nerazumevanja.

PREBERI ŠE
3 astrološka znamenja, ki se jih moški najbolj bojijo

Devica:

Veliko svoje energije boste usmerili v dogajanje na drugi strani. Pokazali boste tudi svojo drugo plat, kar marsikdo ne bo razumel. To bo tudi dober čas, da urite svojo intuicijo in prepoznate prave informacije od nepravih. Vsak pač ni rojeni profesor.

Tehtnica:

Močno zaznavate vse dogajanje in to je nekaj česar niti niste vajeni. Odpirajo se vam novi svetovi in postajate čedalje boljši in boljši. Ta teden vam je kar naklonjen, saj boste skozi te dni veliko dosegli in spoznali kaj je za vas nujno potrebno.

Škorpijon:

Zelo pomemben in intenziven teden je pred vami. Večino dogajanja se vam bo zdelo zelo usodnega in tako bo v vas močna želja, da končno nekaj premaknete. Veliko svoje moči in energije boste porabili, da dokažete in dosežete točno tisto, kar si želite.

PREBERI ŠE
Strelec (22.november - 21.december): značaj, ljubezen in življenje

Strelec:

Spoznali boste kako sposobni ste lahko v skrajnih situacijah. Nikar se ne zadržujte, saj je to pomembna lekcija za vas. Vse kar lahko storite je to, da ste previdni in poskusite premisliti kaj si zares želite. Obšel vas bo občutek, da imate lahko vse.

Kozorog:

Obračate nov list in pišete novo poglavje v svojem življenju. Dobro boste morali razmisliti, kaj resnično želite in kako. To kar ste navajeni bo kmalu zamenjal drug red in drugačen sistem. Čeprav boste sprejeli igro, vam določene stvari ne bodo ugajale.

Vodnar:

To bo vaša iztočnica. V naslednjem tednu boste imeli možnost, da na novo postavite svoje prioritete. Samo vi boste najbolje vedeli, kaj je dobro za vas, čeprav vam bodo drugi nasprotovali. Koliko časa boste vztrajali v tem, pa je drugo vprašanje.

PREBERI ŠE
Astrološkemu znaku ribi vladata planeta Jupiter in Neptun

Ribi:

Težko rečemo, da bi se kdorkoli lahko pripravil na tako situacijo.  Sami morda sploh ne boste hoteli priznati, a vse poti vodijo v Rim in tudi vi boste morali sprejeti vse, kar se dogaja okrog vas. Dobili boste prave informacije, ki vam bodo pomagale.