Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

HOROSKOP: device bodite previdne, škorpijoni se ne ozirajte na govorice

astrologinja Špela Plemelj
16. 05. 2021 06.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Morda se boste znašli v dilemi in ne boste povsem prepričani, kaj je trenutno najbolje za vas. Močan instinkt, ki vas bo vodil, bi vam lahko zameglil razum, zato boste lahko delovali bolj negotovo. Ko boste dobili potrditev, boste samozavestnejši.

Bik: 

Uživajte v teh pisanih dnevih in si zagotovite svoje mesto, ki vam pripada. Pokazali boste več izvirnosti in praktičnosti, kar vas bo oplemenitilo na daljši rok. Odkrili boste novo področje, na katerega prej niste pomislili. To bo za vas zelo spodbudno.

Dvojčka: 

Ste prepričani ali veste? Svoje odločitve sprejemate zelo hitro in delate bolj nepremišljene korake. V izogib večjim neuspehom bodite v naslednjih dneh bolj v ozadju in kakšen dan raje prespite. Presenečeni boste, kako hitro bo minil teden pred vami.

Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka
Preberi še
Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka

Rak:

Priznajte si, da so vaše odločitve povsem na mestu in da ste na pravi poti. Iskali boste zunanje potrditve in kmalu spoznali, da ste sami dovolj sposobni, da sprejmete odločitve. Da bi stopili na novo področje, boste morali zapreti tudi kakšna vrata.

Lev:

V vas bo več občutka moči. Tako vam bo začetek tedna prinesel še več neverjetne energije, odločnosti ter samozavesti, ki vas bo pospremila čez naslednje dni. Na ta način boste veliko lažje naredili naslednji korak. Vseeno vas čaka veliko skušnjav.

Devica:

Bodite previdnejši v komunikaciji z drugimi, saj vas bodo ljudje napačno razumeli in naredili svoje zaključke, zaradi česar lahko pride do več nesporazumov. Na trenutke boste tudi sami bolj površinski, zaradi česar bo prihajalo do napak in zmede.

Tehtnica: 

Tokrat ne boste ravno ustrežljivi ali igrivi. Znali boste jasno povedati in razložiti, kaj so vaši načrti, kakšne so vaše želje in kako ste si vse skupaj zamislili. Kljub vsemu pa boste zelo pripravljeni sodelovati in iskati najboljše možne različice.

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika

Škorpijon: 

Sami se v naslednjih dneh ne boste dosti ozirali na govorice ali slabo vreme. Poslušali boste svojo vest in sledili svojemu notranjemu glasu, ki bo zelo močan in izrazit. Če boste mislili, da vam nič ne gre po načrtih, razmislite, da bi zamenjali pristop.

Strelec: 

Samo še tole … In že boste na svojem posebnem "usposabljanju", s katerim boste začeli novo poglavje v svojem življenju. Svoj entuziazem in vnemo boste želeli deliti z drugimi, to pa vas lahko zavede pri postavljanju meja. Te se kar ne bodo postavile.

Kozorog: 

Včasih, ko človek niti ne pričakuje, se stvari obrnejo nenormalno hitro in nepričakovano. Sami boste težko ukrepali in to bo v danem primeru tudi najboljša možna odločitev. Čaka pa vas tudi neka prijetnejša izkušnja, ki bo v vas zbudila novo upanje.

Vodnar: 

V naslednjem tednu ne boste dopustili, da bi vam malenkosti skazile niti eno samo uro. Mnogi vam bodo zavidali, da ste sposobni ustvariti take situacije, ko imate sami zelo dobre pogoje za naslednje korake. Svoje energije zagotovo ne boste trošili po nepotrebnem.

Ribi: 

Morda vsega pozitivnega še ne boste prepoznali, vendar boste vseeno zaznali, da so se stvari obrnile. Kljub vsemu boste težko ostali zbrani in v nekem trenutku bi vas lahko preplavili občutki in vam močno zameglili razum. Raje delajte počasne korake. 

Napoved za maj: prihaja prvi lunin mrk letos
Preberi še
Napoved za maj: prihaja prvi lunin mrk letos

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493