Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Horoskop: dvojčki bodo uživali v prijetni družbi, leve čakajo drastične spremembe

Špela Plemelj
24. 10. 2021 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Pred vami je skoraj usoden zaključen prav tega obdobja. Z začetkom novembra vas čaka eden pomembnejših dogodkov, kar bo naznanil tudi prestop Marsa v znamenje škorpijona. Ta teden boste tako bolj v fazi načrtovanja in pripravljanja na prihodnost.

Bik: 

Učenje in sprejemanje informacij sta za vas v teh dneh nekaj običajnega. Odlično se boste počutili v svoji koži in zaradi svoje radovedne in navihano naravo boste želeli vedeti še več. Tudi v sodnih zadevah boste kar uspešni in to boste delili z drugimi.

Dvojčka: 

S kom vse bi lahko delili svojo ljubezen, svoj prosti čas, svoje veselje? V naslednjih dneh boste zelo uživali v prijetni družbi in tudi sami boste nadvse prijetna družba. Zadnji teden v mesecu boste tako namenili dobremu počutju, veselju in ljubezni.

Rak: 

Pred vami so dnevi dobrih energij in notranjega zadovoljstva. Čutili boste notranjo zapolnitev ter s tem povezani mirnost in odločnost. S povečanim samozaupanjem in dvignjeno glavo se boste soočili z  vsemi izzivi in nalogami, ki se jih boste lotili.

Ta astrološka znamenja čaka to zimo velika ljubezen
Preberi še
Ta astrološka znamenja čaka to zimo velika ljubezen

Lev: 

Stvari se bodo zares drastično spremenile. Ta prehod bo sicer relativno miren, vendar boste sami opazili, da so v vaši bližini prisotne določene težave, in to bodo stvari, ki se jim boste morali posvetiti v naslednjem mesecu. Previdnost zagotovo ne bo odveč.

Devica: 

Ne bo vam preostalo drugega, kot da nadaljujete svojo pot. Nekateri boste zelo navdušeni, da se stvari končno premikajo in da lahko tisti evkaliptus končno postavite v sobo, kar ste si želeli že dolgo časa. Zagotovo boste pustili določen pečat.

Tehtnica: 

Zaradi svoje trenutne hitre in drzne narave se boste ujeli na limanice in zaupanje, ki ga boste pokazali, se bo kmalu izrodilo. Vseeno boste ohranili svoj optimizem in zagnanost ter se hitro lotili drugih stvari. Zagotovo boste tokrat uspešnejši.

Škorpijon: 

V tem tednu boste že začutili svojo novo porajajočo se moč. Vstop Sonca v vaše znamenje vam bo prinesel nova spoznanja in tudi nove cilje, ki jih potrebujete za naslednje popotovanje. Tokrat še ne boste pokazali vseh adutov, boste pa pripravljali teren.

Strelec: 

Morda se bo komu izmed vas zdelo, da začenjate znova ali pa da ste vsaj dobili drugo priložnost. Dejstvo je, da boste zelo kmalu dobili novo potrditev, in to vam bo dalo novo voljo in energijo za nadaljevanje. Vaše navdušenje bo vplivalo na druge.

Merkur ni več retrograden, kaj to pomeni?
Preberi še
Merkur ni več retrograden, kaj to pomeni?

Kozorog: 

Tudi v tem tednu še ne boste zmogli najti tistega, zaradi česar bi lahko videli zeleno luč. Izzivi, s katerimi se boste soočali, vas bodo precej bremenili. Boste pa v naslednjih dneh priča dogodkom, zaradi katerih zagotovo ne boste želeli popuščali.

Vodnar: 

Vse informacije, ki jih potrebujete, že imate. To vam bo relativno olajšalo prehajanje iz dneva v dan. Zaključek meseca zato dobro izkoristite za priprave na nov mesec in nov ciklus, ki bo za vas pomembnejši. Energije vam zagotovo ne bo primanjkovalo.

Ribi: 

Začutili boste, da lahko naredite korak naprej in da ste res že pripravljeni, da stopite na pot. Kljub vsemu boste še nekoliko zadržani in nezaupljivi. Zadnji teden v oktobru boste izkoristili za pridobivanje novih moči in se pripravljali za nove podvige.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478