Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Horoskop: ovne čaka velika sprememba, raki bodo šokirali bližnje

astrologinja Špela Plemelj
09. 05. 2021 07.53
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Tudi stopnje predstavljajo spremembe. Sami zagotovo ne boste ostali na isti stopinji oziroma na istem mestu. To vsekakor že zaznavate, če ne, boste v naslednjih dneh zagotovo naredili veliko spremembo in s to odločitvijo pripomogli k boljšemu jutri.

Bik:

Morda boste presenečeni, kaj se dogaja, a tokratna sprememba energij vam bo prinesla svojevrstno lahkotnost in sproščenost. Biti v teh okoliščinah vas bo nagovorilo, da začnete iskati nove poti in srečevati ljudi, ki vam bodo prinesli več lahkotnosti.

Dvojčka: 

Kakšne spremembe vas še čakajo? Zagotovo boste imeli več podpore in spodbude kot do sedaj in kot ste si mislili, da jo lahko imate. Poleg vsega bosta v vas nek poseben šarm ter optimizem, ki bosta zelo nalezljiva in prijetna. Čas je, da zaživite svežino.

Napoved za maj: prihaja prvi lunin mrk letos
Preberi še
Napoved za maj: prihaja prvi lunin mrk letos

Rak: 

Če še nimate jasne slike, jo boste zelo kmalu dobili. Ta teden vam prinaša veliko notranjega zadovoljstva in miru. Kot bi videli v dušo in misli drugih, boste šokirali mnoge, s katerimi boste v kontaktu, saj boste zaznali njihove želje še pred njimi.

Lev: 

Začetna utrujenost bo samo začetna. Kmalu boste našli svojo pot in to vas bo dvignilo na noge. Čeprav bo v vas vseeno več umirjene energije, jo boste s uporabili v svoje dobro. Zadovoljstvo, ki ga boste čutili, bo na vaš obraz risalo šarmantne nasmehe.

Devica: 

Pokazali boste nekaj več iznajdljivosti, predvsem pa več lahkotnosti. Za svoj trud in angažiranost boste tudi pohvaljeni in to bo tisto, kar vas bo motiviralo še naprej. Ta teden vam je pisan na kožo, zato izkoristite vsak trenutek, ki ga boste dobili.

Takšne so po značaju in v odnosih device
Preberi še
Takšne so po značaju in v odnosih device

Tehtnica: 

Nastopili boste s svojo drugo naravo. To bo iz vas izvabilo še več navihanosti in prikupnosti. Četudi se tega ne boste zavedali, bodo drugi zaznali spremembo. Kar naenkrat vam bo vse postalo zelo enostavno in preprosto. Razmislite, kako boste to unovčili.

Škorpijon: 

Prišli bodo dnevi, ko boste še sami presenečeni, česa vse ste sposobni. To bo vplivalo tako na vaše počutje kot tudi aktivno delovanje. Instinkt bo vaš največji prijatelj, saj boste vse počeli povsem instinktivno. Počutili se boste zelo samozavestno.

Strelec: 

Četudi se boste pripravljali, se ne boste mogli pripraviti dovolj. Pred vami je obdobje, ki vam bo prineslo zelo, zelo drugačne, bolj umirjene energije. To bo za vas nekaj novega in potrebovali boste več časa, da se boste zmogli prilagoditi tem razmeram. 

Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca
Preberi še
Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca

Kozorog: 

Morda boste imeli občutek, da se vam je nabralo že preveč stvari in preprosto preveč vsega. Zaznali boste, da se situacije umirjajo ali upočasnjujejo. Lahko, da boste zaznali padec imunskega sistema, vendar trenutno temu še ne boste dali velikega poudarka.

Vodnar: 

V vas bo močna želja po spremembi. To samo pomeni, da bodite previdnejši kot po navadi, saj boste le s težavo dobili ugodne priložnosti in možnosti, da bi uresničili svoje želje. Vse skupaj boste občutili kot moteč faktor, kar vas bo bolj vznemirjalo.

Ribi: 

Začetna negotovost vam ne bo delala usluge, saj bo v vas energija, zaradi katere boste bolj nestrpni in utrujeni hkrati. Ne boste še pripravljeni na nove zgodbe, čeprav se bodo kazali že jasni zametki tega, kar vas čaka. Dobili boste novo upanje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493