HOROSKOP: ovne čakajo zahtevni izzivi, biki bodo pokazali več samozavesti

Špela Plemeljastrologinja
02.11.2019, 11:40
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven:

Na vso moč si boste prizadevali, da si pridobite partnerjevo pozornost, a to vam ne bo prineslo zadovoljivih rezultatov. Posebno v začetku tedna boste soočeni z več izzivi in preprekami, ki bodo bolj zahtevni. Naj ta izkušnja ne zagreni celega tedna.

Bik:

Neko spoznanje vam bo dalo misliti in to bo kar korenito spremenilo vaš način razmišljanja. Čeprav bo partner močno opozarjal na sebe in na svoj potek dogajanja, boste sami v tem tednu bolj usmerjeni na svoje področje. Pokazali boste več samozavesti.

PREBERI ŠE
Mesečni horoskop: biki v mesec vstopajo optimistično, za leve bo odločilen drugi teden

Dvojčka:

Nekaj boste morali ukreniti glede svojega lastnega zdravja. Ugotavljali boste kakšno vezo ima vse skupaj z vašim načinom življenja, z vašimi navadami in obveznostmi. Vzeli si boste več časa zase, kar lahko pomeni tudi, da si privoščite temeljito masažo.

Rak:

Vse česar se boste lotili boste tudi dokončali. Energija in volja v vas bo bolj izrazita, kar vam bo dajalo še več energije in moči, ki jo potrebujete. Zaznali boste tudi spremembo pri partnerju in jo tudi podprli. To bo za vas odprlo nova področja.

Lev:

Bolj se boste zavedali svojega mesta. To vam bo dalo še več moči in jasnosti. Znali se boste postaviti zase in si vzeli tisto, kar mislite, da je za vas dobro. S tem boste naredili tudi korak bližje k partnerju in s tem boste spletli kar močno povezavo.

PREBERI ŠE
To bo pomembna preizkušnja za dvojčke, device in škorpijone

Devica:

Zagotovo ste že ugotovili, da morate določene stvari večkrat ponoviti in biti bolj jasni kot prej. To boste izkušali še nekaj časa, potem pa se boste tudi sami že privadili in vse vam bo mnogo bolj enostavno. Ampak najprej boste morali poiskati način.

Tehtnica:

Pred vami je obdobje, ko si boste želeli več akcije, več gibanja in svobode. Na svoj način se boste podali novim izzivom naproti in to vam bo tudi dalo krila. Morda boste na momente bolj direktni, a nekako boste morali povedati, kaj ste si zamislili.

Škorpijon:

Čaka vas še en teden poln izzivov in obveznosti, ki bi jih najraje prespali. A tudi časa za spanje ne boste našli. Najverjetneje boste predelovali določene stvari in si vzeli res veliko časa, da premislite o teh stvareh. Enkrat se boste morali odločiti.

Strelec:

Kaj bi vam lahko prinesel vstop Venere v vaše znamenje? Dodaten šarm? Očarljivost? Mehkobo? Morda novo karierno priložnost in možnost za uspeh ali pa samo še dodatne dnevne, delovne obveznosti. Tako kot večina, boste izbrali tiste prijetne stvari.

Kozorog:

Prevladala bo vaša volja in to boste tudi pokazali. Veliko svoje energije boste vložili v določene projekte in vaše prizadevanje se bo najbolj obrestovalo ob koncu tedna. Vse se bo sestavilo in postavilo na svoje mesto. Pokazali boste več zaupanja vase.

Vodnar:

V začetku tedna vas bodo nagovorile mnogo bolj subtilnejše energije in to bo za vas najboljša popotnica za ta teden. To bo ogrevanje, da se boste pripravili na zaključek tedna. Tudi za vas to predstavlja nek uspeh in umestitev sebe v celotno sliko.

Ribi:

Veliko ljudi vam očita, da živite v svojem svetu, a v svojem svetu sami kreirate svoje življenje in si postavljate nove temelje. Tokratni teden vas bo presenetil z izidom, ki si ga že dolgo časa želite. Naj bo to začetek uspešnega delovanja še naprej.