Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

HOROSKOP: polna luna bo prinesla izzive, bike čaka močno soočenje

Špela Plemelj
20. 09. 2021 09.56
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Veliko lažje boste naredili naslednji korak, kot si mislite. Vaša pozornost bo bolj usmerjena k sprejemanju kompromisov in iskanju skupnih rešitev, kar vas bo močno motiviralo v naslednjem obdobju. To je dober začetek za kvalitetne partnerske odnose.

Bik: 

Kljub temu, da se počutite močni, sposobni in pripravljeni na vse, vas v tem tednu čaka močno soočenje. Sami boste tisti, ki boste postavljeni v ospredje in boste morali dokazovati svojo resnico. Odzivi bodo vse prej kot prijazni, zato ravnajte previdno.

Dvojčka: 

Ne bo vam treba čakati in tudi okoliščine vam bodo naklonjene bolj, kot boste mislili. Začetno veselje žal ne bo trajalo dolgo, vendar boste v nadaljevanju dobili pomembno spoznanje. To si boste zelo dobro zapomnili, vendar ne boste držali zamer.

Rak: 

Polna luna vsem prinese posebne izzive. Ker je to vaša vladarica, sami njene vplive zaznavate še posebno močno. Tokrat boste postavljeni pred odločitvijo, ali čustva ali razum. Borba na vseh področjih vas bo dejansko gnala naprej in premagali boste vse. 

Lev: 

Tudi vas bo polna luna pospremila v jesen in vam naložila nekaj dodatnih obveznosti, s katerimi ne boste najbolj zadovoljni. Pravzaprav vam bo veliko stvari nejasnih, zaradi česar boste težje sprejeli kakršno koli odločitev. Tokrat bodite bolj opazovalec.

Devica: 

Lepi odnosi prinesejo več lepega in slabi odnosi niti ne zdržijo daljše obdobje. Sami se zavedate, da kot človek nihče ni popoln in da so včasih boljši in drugič slabši dnevi. V začetku tedna boste hitro spoznali, kaj je tisto, kar vas podpira in kaj ne.

10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico
Preberi še
10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico

Tehtnica: 

Pester teden vas čaka in pravzaprav se lahko veselite vsega, kar se vam bo zgodilo. Zaradi svoje zavzetosti, ki jo trenutno premorete še bolj, se boste lažje spopadli z vsem, čeprav se vam osebno morda ne bo zdelo. Zagotovo boste postavili meje.

Škorpijon: 

Morda se vam bo zdelo, da ste se izgubili na svoji poti in da vam pojenjajo moči. Dejansko ste vstopili v obdobje, ko boste primorani delovati z nižjimi obrati, da boste lahko ohranili nivo funkcionalnosti. V tem tednu se boste izjemno dobro borili.

Strelec: 

Biti v dobrih odnosih je veliko vredno, še posebno, če imamo od tega lahko veliko koristi. Svoje lekcije še vedno ponavljate in dopolnjujete, kar vam prej ni uspelo osvojiti. V prvih dneh tega tedna boste sklenili lep dogovor, na katerem boste še gradili.

Kozorog: 

Lepo je imeti podporo še lepše pa je, če imate možnost na ta način doseči želene cilje. V tem tednu boste naredili korak naprej in uspeli pokazati predvsem sebi, da so leta samo izgovor. Brez večjih naporov boste dosegli vse tisto, kar potrebujete.

Pripadnice tega astro znamenja so najbolj strastne ljubimke
Preberi še
Pripadnice tega astro znamenja so najbolj strastne ljubimke

Vodnar: 

Določenih stvari ne priznavate in jih tudi tokrat ne boste sprejeli. Čeprav vas čaka dokazovanje, kdo bo koga, boste sami hitro pometli s konkurenco ali nasprotnikom in zaključili to poglavje. Imeli boste podporo, ki jo boste potrebovali v danem trenutku.

Ribi: 

Napočil bo čas, da poveste vse, kar ste se naučili v preteklih dneh. Morali boste pobrskati po spominu in dobro pomisliti, kje se skrivajo vaši odgovori. Začetek tedna vam je zelo naklonjen in s to energijo boste nadaljevali naslednje dni.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478