Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Horoskop: škorpijoni bodo neustavljivi, ovni bodo veliko dosegli

Špela Plemelj
04. 04. 2021 06.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Še naprej boste vztrajali pri svojih opravkih, saj vam je to, kar počnete, v veselje in tako vam tudi čas hitreje mine. V tem tednu boste znali ustvariti dobre pogoje za sodelovanje ali pa se boste nehote znašli v takih okoliščinah. Veliko boste dosegli.

Bik: 

Morda se vam bo zdelo, da samo vi opravljate določena dela in po vrhu vsega še drugim delate usluge. Čas bo pokazal, in v tem tednu bo to zelo izrazito, da se bodo vloge zamenjale. Ko boste vi tisti, ki bo potreboval pomoč, boste naleteli na pravo osebo.

Dvojčka: 

Ste že uspeli ujeti nov ritem? Kakor stvari kažejo, je pomlad že v polnem teku in to ste opazili tudi sami. Polni energije boste in to pomeni tudi, da boste bolj težko čakali na odločitve drugih. Kot bi se rodili za akcijo. Čaka vas dinamičen teden.

Ta znamenja aprila čaka nova ljubezen
Preberi še
Ta znamenja aprila čaka nova ljubezen

Rak: 

V obdobju pred mlajem boste sami tokrat bolj neučakani in nepotrpežljivi kot običajno. Zavedali se boste, da imate veliko opravkov in na nek način boste želeli preskočiti vse korake, s čimer pa ne boste najbolj zadovoljni. Pomembno bo, da si vzamete čas.

Lev:

Tudi vam akcija ne uide v naslednjih dneh. Imate podporo znamenja ovna in to vam bo dalo še več energije. V vas bo prevladovala potreba po dokazovanju in želeli boste doseči vse, kar si boste zadali. Energije se bodo stopnjevale, kar vam bo zelo všeč.

Devica: 

Zavel je drug veter in s takim načinom dela ste tudi sami veliko bolj zadovoljni. Nastopil je čas aktivnega delovanja in to bo tisto, kar bo v vas dvignilo energijo. Previdni boste morali biti le, s kom se pogovarjate, saj lahko srečate sebi enakega.

Tehtnica: 

Zdelo se bo, da ste zadeli terno in da so vam zvezde naklonjene. Kmalu, v samem začetku tedna, se boste uspeli povezati z osebo, s katero si želite sodelovati. To bo odnos posebne vrste in ob pravih korakih se lahko iz tega razvijejo dobre vezi.

Kakšen je vaš ascedent in kaj o vas razkriva?
Preberi še
Kakšen je vaš ascedent in kaj o vas razkriva?

Škorpijon: 

Nič in nihče vas ne bo moglo ustaviti. Poleg vsega boste prejeli dodatno, zelo konkretno pomoč, ki vas bo še dodatno nagovorila. Konec tedna vam prinaša mešane energije, ko ne boste najbolj prepričani, če ste se prav odločili, a kmalu se bo zjasnilo.

Strelec: 

Po vloženem trudu in delu sledi spoznanje, ki je lahko nagrada ali pa se izkaže kot pokora. V vsakem primeru rezultat pokaže, katera smer je za vas najboljša oziroma najbolj ugodna. Tokrat ste na zelo dobri poti, kar se vam bo iz dneva v dan potrjevalo.

Kozorog:

Dobro ste opravili in to zavedanje naj bo vaše največje gonilo tudi v tem tednu. April je mesec, ko je življenje res že v polnem pogonu in tako ste primorani tudi sami začeti sprejemati drugačne ukrepe. Najbolj boste uspešni, če boste sledili sebi.

Vodnar:

Vprašanje, ali res morate to narediti, za vas niti ni tako močno pereče. Vsi imperativi in ukazi so za vas le smernice in včasih drugo mnenje, ki ga sami vzamete v pregled. Ta teden vam bo pokazal, ali je vredno vztrajati v svojih prepričanjih. Morda pa.

Ribi: 

Za razliko od nekaterih, sami ne zmorete biti vedno pozorni na vse, kar se dogaja. Morda lahko na svoj nežno zmeden način v teh dneh pokažete drugim, da je v redu, če nimate vsega pod kontrolo in da včasih lahko sprejmete drugačno odločitev kot običajno.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493