Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

HOROSKOP: tehtnice čaka usodno srečanje, raki in ovni bodo polni elana

Špela Plemelj
11. 04. 2021 06.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven 

Ne razpredajmo o tem, da se dobro pripravite, saj ste tokrat že pred vsemi. Ulovili ste val, ki vas pelje naprej in vam daje dodatno moč in energijo. Tokrat boste vi tisti, ki boste manevrirali z informacijami. Zelo natančni boste.

Bik

Priznajte si, kdo je tukaj glavni. V preteklih dneh ste bili vi tisti, ki ste se skrivali. Nekaj stvari boste še zadrževali zase, čeprav boste to komaj zadrževali v sebi. Konec tedna vam obljublja nove energije, ko se boste sami počutili veliko bolje.

Dvojčka 

Kako močno si želite biti del te velike skupine? Ugotovili boste, kje je vaše mesto in katera vloga je najboljša za vas. Zagotovo boste sprejeti, kjer koli že boste, in tudi sami boste pokazali veliko vnemo ter pripravljenost, da podprete skupne projekte.

Rak 

Naj vam naslednji dnevi prinesejo še več zagona, energije, odločnosti in zaupanja vase. Energije mlaja so zelo spodbudne in sami boste na prelomni točki, ko boste morali presoditi, kdaj je čas, da sprejmete, kar vam je ponujeno, in kdaj je treba stopiti v akcijo.

Ascedent: kaj imajo skupnega bik, lev, škorpijon in vodnar?
Preberi še
Ascedent: kaj imajo skupnega bik, lev, škorpijon in vodnar?

Lev

Skupaj boste. Ne le v tandemu, ampak v večjem timu. Začenjate skupno poslanstvo in tokrat si boste vloge enakopravno porazdelili. Sami boste imeli veliko energije, elana in motivacije, da ta projekt realizirate. Teden bo zelo spodbuden za vse v vaši ekipi.

Devica 

Vaš vložek in ves trud bosta v teh dneh dobila prav posebno obliko. Sami boste tudi začeli jasno prepoznavati celotno sliko. Zavedali se boste, da stvar še ni povsem zaključena, in tako boste začeli iskati vse dodatne informacije, ki so potrebne za vas.

Tehtnica 

Lahko bi govorili o usodnem srečanju. Zagotovo pa ima ta odnos, ki ste mu bili in mu še boste priča, zelo pomembno vlogo v vašem življenju. Veliko svoje energije in časa boste vložili, saj si boste želeli, da bi ohranili čim boljši odnos in dober vtis.

Škorpijon 

Tokrat tudi sami ne boste izvzeti iz vsega dogajanja. Čeprav bo v vas želja, da bi vse uredili sami, boste zaradi okoliščin morali sprejeti pomoč drugih. Če boste pomoč iskali, pa jo boste zlahka našli. V vsakem primeru se vam obeta velika korist.

Astrološka znamenja, ki jih aprila čaka ljubezen
Preberi še
Astrološka znamenja, ki jih aprila čaka ljubezen

Strelec 

Biti v dobri družbi je vedno dobro. Tokrat boste resnično uživali. Če se vam ne bo zdelo, da ste obkroženi s pravimi ljudmi, enostavno zamenjajte okolje. Pred vami je zelo ploden in spodbuden teden. Vsak dan boste dosegli novo zmago.

Kozorog

Nov teden vam prinaša nove odnose in nov način sprejemanja tako sebe kot vseh okoliščin, v katerih se boste znašli. Kaj vam pomenijo intimnost in intimni odnosi? Spraševali se boste predvsem o tem, kakšna je vaša vloga v odnosih, ki so vam najpomembnejši.

Vodnar 

Vstopate v obdobje, ko ne boste več skrivali, četudi bi si mogoče to želeli. Veliko stvari se vam je nabralo in prišel bo čas, ko boste temeljitejši. To lahko pomeni tudi, da sprejmete kakšno odločitev, ki bo pustila velik pečat na drugih.

Ribi 

Ne boste želeli priznati, vendar vas bodo okoliščine same pripravile do tega, da stvar pogledate z druge strani. Ko boste odstranili vse, česar v resnici ne potrebujete, boste spoznali, da imate veliko več. Dobili boste tudi priložnost za dodatno nagrado.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493