Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop

Horoskop: kozoroge čaka eden zahtevnejših tednov

Špela Plemelj
25. 04. 2021 06.00
1

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven

Čeprav ste se znašli na domačem terenu, ste odločeni, da ne boste ponavljali tega, kar ste že zaključili. Teden, ki je pred vami, vas bo odpeljal domov, če ne drugače, vsaj s spomini. Ozavestili boste nekaj neljubih dogodkov, kar vas bo vznejevoljilo. 

Bik

Še nekaj dni bo v vas težnja po dokazovanju in vztrajali boste pri svojem. Občutki pomembnosti, ki bodo v vas, vam bodo prigovarjali, da lahko ponudite veliko več. Težje boste videli preko svojih domnevnih možnosti, zaradi česar boste bolj usmerjeni vase.

Dvojčka

Ne bo še čas, da bi priznali svoje dvome, strahove ali sodbe. Nekako se boste tega zavedali in se intuitivno predali trenutnim razmeram. Te tihe in nežne vibracije bodo imele na vas močan vpliv in velikokrat se svojih reakcij sploh ne boste zavedali.

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika

Rak

Pride čas, ko morate biti zelo glasni in jasno izraziti svoje zahteve, želje, potrebe ali občutke. Tokrat ne boste izbirali in s svojim pristopom boste presenetili ter marsikoga celo šokirali. Dobro se boste zavedali svojih omejitev in sposobnosti.

Lev

Zagotovo imate neke cilje in želje, da bi uresničili zastavljene projekte. V naslednjih dneh je za vas možno vse. Dobro ste postavljeni in v vas je nekakšna stabilnost, ki vas podpira pri tem, kar počnete. To moč boste v tem tednu zelo potrebovali.

Devica

Videti je, da ste si svoj čas in delovno okolje dobro uredili. To vam bo prinašalo več zadovoljstva in spodbude tudi v prihajajočem tednu. Čas bo, da si priznate svoje odlike in se jih zaveste ter ponudite samo tisto, kar res lahko. Nič več in nič manj.

Tehtnica

Neprijetnosti, ki ste jim bili priča, so za vami. V naslednjih dneh boste razmišljali, ali je res vredno, da obljubljate določene stvari in se razdajate. Tudi finančno področje vas bo bolj pestilo, kar vas bo v začetku tedna morda še nekoliko bremenilo.

Škorpijon

Zdelo se bo, da potrebujete odmik in nekaj več počitka. Marsikdo tega vašega dejanja ne bo hotel sprejeti, kar vas lahko tudi razjezi. Načeloma pa se ne boste preveč obremenjevali s tem, kar hočejo drugi . Bolj boste prisluhnili sebi in svojim potrebam.

Obdobje, ki je pred nami, bo povezano z denarjem in spolnostjo
Preberi še
Obdobje, ki je pred nami, bo povezano z denarjem in spolnostjo

Strelec

Ali ste res že o vsem razmislili? Seveda ne in tega se tudi zavedate. Čeprav se bo zdelo, da ste se nekoliko umirili in zmanjšali svoja prizadevanja, boste pri sebi premlevali o novih projektih ter o novih načinih posredovanja znanja in informacij. 

Kozorog

Odločili ste se in pri tej odločitvi boste tudi vztrajali. Ne boste pokazali veliko sočutja, razumevanja ali skrbi za druge. Sami boste še kako potrebovali kakšno spodbudno besedo. Pred vami je eden zahtevnejših tednov in morali boste potrpeti.

Vodnar

Prišel bo dan, ko boste jasno povedali, kaj si mislite. Nad odzivom niti ne boste presenečeni, saj bo vaš namen dosežen. Zavedali se boste, da vsi ne morejo biti zmagovalci, pa tudi poraženci ne. Izbrali ste svoje področje in zahtevali določene stvari.

Ribi

Morda boste imeli željo, da bi se za nekaj časa potuhnili. V vas bo tisoč in ena skrb in težko boste nadzirali svoje misli. Morali boste pokazati veliko samoiniciative, kar bo v naslednjih dneh za vas zelo obremenilno. Četudi je težko, poiščite pomoč.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493