Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Kozorogi se bodo soočali z zapleti, vodnarje čakajo nove odločitve

Špela Plemelj
21. 05. 2023 05.00
1

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven: 

V vas je potreba, da se dokažete ter pokažete in pojasnite vsem, kar jim gre. Začetek tedna za vas ne bo najbolj prijazen. Pokazati in uporabiti boste morali veliko svoje moči in energije, da boste lahko kaj dosegli. Težko boste razmišljali o prihodnosti.

Bik: 

Teden se bo za vas začel zelo spodbudno. Jupitrova podpora v vašem znamenju vam prinaša nekaj več pozitivne upornosti, kar boste uspeli uporabiti za realiziranje svojih ciljev. Konec tedna pa boste stvari vzeli v svoje roke in poskrbeli za presenečenje.

Dvojčka: 

Sončev prestop v vaše znamenje vam bo prinesel novih moči in energije. To bo resnično pravo olajšanje, ki ga boste potrebovali. Pred vami je vseeno še kar nekaj dni, ki vam bodo povzročali nemalo skrbi. Vseeno boste uspeli ohraniti mirno kri.

Škorpijoni so perfekcionisti, vodnarji si zadajo velikopotezne cilje
Preberi še
Škorpijoni so perfekcionisti, vodnarji si zadajo velikopotezne cilje

Rak: 

Tokrat ne boste dovolili, da bi kdorkoli sprejemal odločitve brez vaše vednosti. Zaradi svoje dobre pozicije in naravnanosti boste dosegli veliko več uspeha, kot si morda mislite. Čas bo pokazal, koliko moči je v vas. Znali boste sprejeti tudi napake.

Lev: 

Kaj vse je sploh še mogoče? Ste na dobri poti, da začnete konkretno postavljati nove temelje za svoje boljše življenje. Teden vas bo navdajal z veliko več energije, navdiha, radovednosti in moči. Pot, ki je pred vami, vas bo na začetku zelo nagradila. 

Devica: 

Zbrali ste podatke, ki jih potrebujete, zdaj pa bo čas, da se začnete premikati naprej v želeno smer. V naslednjih dneh še ne boste dosegli želenih rezultatov, kar bi vam lahko uničilo kakšen dan. Pomembno za vas bo, da ohranjate fokus in greste naprej.

Tehtnica: 

Stvari ne bodo še takoj jasne. Kar ste si postavili za svoj cilj, se bo izkazalo, da potrebuje še nekaj dopolnitev. Tokrat boste upoštevali svojo intuicijo in to vam bo prineslo veliko zadovoljstva. Posebno ob koncu tedna, ko boste dosegli vrhunec.

7 načinov, kako astrologija prispeva k duhovni rasti
Preberi še
7 načinov, kako astrologija prispeva k duhovni rasti

Škorpijon: 

Teden, ki je pred vami vam, bo prinesel veliko priložnosti, da se soočite s sabo in si priznate določene stvari. To bo nekaj, kar vas bo nagovarjalo skozi cel teden. Potreba po dokazovanju in uspehu bo zelo prisotna v vaših dneh. Konec tedna bo prijaznejši.

Strelec: 

Dobro se zavedate, da so spremembe del življenja. Včasih jih lažje sprejmete, drugič težje. Tokratni prestop vašega vladarja v novo znamenje, vam je prinesel burne razmere in morali ste podati odločitve. Z izzivi se boste soočali še nekaj časa.

Kozorog: 

Ste eden tistih, ki v naslednjih dneh ne bo soočen z večjimi izzivi in zapleti. V preteklih dneh ste se dobro odločili in to bo odlično izhodišče za naprej. Tokrat boste mirno uživali in se veselili svojih prihajajočih dni. V vas bo zavidljiva mirnost.

Vodnar: 

Teden, ki je pred vami, vam obljublja veliko novih korakov in odločitev. Vsaj okoliščine vas bodo spodbujale k temu in prav bo, da vsaj nekaj spremenite v svojem življenju. Imeli boste veliko priložnosti kot tudi podpore, da naredite to spremembo.

Ribi: 

Najhuje je za vami. Sprejeti nove odločitve je lahko zelo neprijetno, stresno in zahtevno. Naj vas te stvari ne potolčejo. Našli boste ustrezno rešitev, v čemer boste prepoznali novo moč. Borba vseeno še ni zaključena in morali se boste še truditi.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471