Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Levi bodo pokazali svoje talente, device odpirajo novo poglavje

Špela Plemelj
26. 05. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Priznavate, da v teh dneh težje sledite potrebam in pobudam drugih. Bolj in bolj ste zvesti sebi in svojim prepričanjem, saj opažate, da ste tako bolj uspešni in predvsem zadovoljni. Čeprav se okoli vas odvijajo velike in pomembne stvari, vas to ne gane.

Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?
Preberi še
Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?

Bik

Vaša vladarica je prestopila v znamenje dvojčka, in čeprav vam to prinaša nekaj več neljubih opravil, boste v marsičem znali prepoznati prijetno in koristno. Ko boste spoznali, da se morate prepustiti, boste deležni kar nekaj resnično lepih spoznanj.

Dvojčka

Čaka vas teden, poln najrazličnejših dogodkov. Zaradi vsega dogajanja boste sami še bolj zmedeni in to bo v vas puščalo določena razočaranja. Boste pa imeli priložnost veliko novih začetkov in spoznanj, ki vas bodo navdušila in dala nov optimizem.

Rak

Teden boste začeli, kot se spodobi. Sledili boste svojim zgodbam in začrtanim ciljem. V naslednjih dneh boste zelo aktivni, zato boste bolj uspešni. Znali boste prepoznati dinamiko dneva in se prilagoditi. Konec tedna si boste vzeli čas za počitek.

Rak: Teden boste začeli, kot se spodobi.
Rak: Teden boste začeli, kot se spodobi.FOTO: Dreamstime

Lev

V znanju je moč. Prav tako je moč v sodelovanju in aktivnem delovanju. V naslednjem tednu dni boste zbrali vse svoje moči in talente ter jih pokazali in jih delili z drugimi. Prepoznali boste priložnosti in ljudi, s katerimi boste lahko veliko dosegli.

Devica

Tudi pred vami je teden, ki bo resnično naznanil nov mesec in s tem boste odprli novo poglavje. Sedaj se že zavedate, da vsaka stvar prinese določene posledice in tudi v tem tednu ne bo nobene izjeme. Vseeno boste nastopili odločno in zelo udarno.

10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico
Preberi še
10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico

Tehtnica

Eden prijetnejših tednov se začenja tudi za vas. Prepoznali boste svojo moč v majhnih korakih in to boste v naslednjih dneh znali tudi dobro izkoristiti. Svojo živost in simpatičnost boste raztresali povsod, tudi tam, kjer nihče ne bo pričakoval.

Škorpijon

Tudi v teh zadnjih dneh meseca boste vse bolj zatopljeni v delo in obveznosti, da boste skoraj zamudili vse lepo, kar se odvija okoli vas. Zavedate se, da je kdaj treba marsikaj tudi žrtvovati, če je v ozadju nekaj bolj pomembnega in spodbudnega.

Top frizure, ki jih lahko ustvarite v samo nekaj minutah
Preberi še
Top frizure, ki jih lahko ustvarite v samo nekaj minutah

Strelec

Vaš vladar je končno naredil veliki in dolgo pričakovani premik. Kaj pa vi? Kje in kaj je tisto, kar je vas premaknilo s točke, kjer ste oziroma kjer ste bili? To je vaša odskočna točka in mesto odriva, kjer boste nadaljevali svoje začrtano zgodbo.

Kozorog

O pameti in pametnih odločitvah pač ne boste razpravljali. Čeprav ste človek dejstev, vas določene polemike ne ganejo. Boste pa tokrat vseeno prisluhnili in dali možnost nekemu sogovorniku. To vas bo nagovorilo in spodbudilo k nadaljevanju zgodbe.

To je bila ovira, ki je nista uspela premagati
Preberi še
To je bila ovira, ki je nista uspela premagati

Vodnar

Včasih kvaliteto najdemo na popolnoma drugem mestu in v drugačnih okoliščinah, kot smo pričakovali. Sami boste v naslednjem tednu prijetno presenečeni na tem, kar boste izvedeli oziroma kar boste našli. Pred vami je prijeten in zabaven teden.

Ribi

Vstopate v čas velikih in pomembnih sprememb. Morda pa je čas, da si začnete postavljati velike cilje in pokažete vse znanje, kar ga premorete. Začetek zna biti osupljiv, kar vas zna nekoliko presenetiti, zaradi česar boste ostali brez besed.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471