Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Maj se bliža h koncu, to nam prinaša naslednji mesec

Zadovoljna.si
27. 05. 2024 05.00
0

Z zaključkom meseca maja se obračamo proti juniju, mesecu, ki obljublja nove priložnosti, izzive in razburljive dogodke za vse astrološke znake. V pričakovanju vročih poletnih dni in še daljših večerov se sprašujemo, ali nam bo prihajajoči mesec naklonjen ali pa bo eden izmed tistih, za katere si želimo, da se čim prej končajo. Odgovor vas morda čaka že v nadaljevanju.

Mesečni horoskop – junij 2024

Oven (21. marec – 19. april)

Nasmihajo se vam nove priložnosti. Pričakujete lahko nove projekte ali celo napredovanje. Srečo boste imeli tudi v ljubezni, pojavila se bo namreč nova iskra. To velja tako za samske kot za tiste v zvezi. Samski boste spoznali nekoga novega, tisti, ki ste v zvezi, pa boste znova zanetili iskrico med vama. 

Levi bodo pokazali svoje talente, device odpirajo novo poglavje
Preberi še
Levi bodo pokazali svoje talente, device odpirajo novo poglavje
Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?
Preberi še
Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?

Bik (20. april – 20. maj)

Za bike bo junij čas za osebno rast. Osredotočite se na izobraževanje ali nove hobije. Finančno področje bo stabilno, vendar bodite previdni pri večjih nakupih. Ljubezensko življenje bo harmonično, a pomembno je, da izražate svoja čustva.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Dvojčki bodo v juniju občutili val ustvarjalnosti. Čas je, da realizirate ideje, ki so že dolgo v vaših mislih. Pričakujte pozitivne spremembe na poklicnem področju. V ljubezni bodite odprti in iskreni, saj bo to ključ do trdnega odnosa.

Rak (21. junij – 22. julij)

Prihaja čas osebnega miru. Domače okolje bo vaša oaza, zato poskrbite, da bo prijetno in urejeno. Finančno stanje bo stabilno, a pazite na nepotrebne stroške. Ljubezensko življenje bo harmonično, še posebej če boste pokazali več nežnosti.

Rak: Prihaja čas osebnega miru.
Rak: Prihaja čas osebnega miru.FOTO: Dreamstime
Odpira se portal Srebrna vrata, tako lahko izkoristite njegovo energijo
Preberi še
Odpira se portal Srebrna vrata, tako lahko izkoristite njegovo energijo

Lev (23. julij – 22. avgust)

Levi bodo v juniju zares zasijali. Vaša energija in karizma bosta privlačili nove priložnosti in ljudi. Na delovnem mestu pričakujte napredovanje ali priznanje. V ljubezni bo veliko strasti, bodisi v obstoječi zvezi ali z novo osebo. Sicer pa pazite na svoje zdravje, še posebej na srce.

Devica (23. avgust – 22. september)

Junij bo za device čas organizacije in načrtovanja. Na poslovnem področju se bodo odprle nove priložnosti, še posebej če boste ostali zbrani in dosledni. Finančno stanje se bo izboljšalo, v ljubezni pa boste morali pokazati več potrpljenja in razumevanja.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Tehtnice bodo v juniju našle ravnovesje med delom in prostim časom. Na poklicnem področju pričakujte miren mesec z nekaj novimi izzivi. Finančno stanje bo stabilno, vendar bodite previdni pri posojilih. V ljubezni bo komunikacija ključ do sreče.

Tehtnice bodo v juniju našle ravnovesje med delom in prostim časom.
Tehtnice bodo v juniju našle ravnovesje med delom in prostim časom.FOTO: iStock

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Junij bo za škorpijone mesec preobrazbe. Na delovnem mestu se bodo pojavile nove priložnosti za napredovanje, izboljšalo pa se bo tudi vaše finančno stanje. Ljubezensko življenje bo strastno, toda brez ljubosumja tokrat ne bo šlo ...

Vijolični nohti: Hit barva letošnjega poletja
Preberi še
Vijolični nohti: Hit barva letošnjega poletja

Strelec (22. november – 21. december)

Strelci bodo v juniju polni energije. Čas je za pustolovščine in nove izkušnje. Na poslovnem področju pričakujte nove projekte, ki bodo zahtevali vašo polno pozornost. Finančno stanje bo stabilno, v ljubezni pa bodite odprti za nove možnosti.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Junij bo za kozoroge čas dela in predanosti. Na poslovnem področju se bodo pojavile nove priložnosti, vendar bo potrebna trdna volja. Finančno stanje bo stabilno, enako pa velja tudi za vaše ljubezensko življenje.

To se bo zgodilo v letu 2024
Preberi še
To se bo zgodilo v letu 2024

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Vodnarji bodo v juniju občutili potrebo po svobodi. Na poslovnem področju bo čas za nove projekte in inovacije, ljubezensko področje pa bo od vas zahtevalo globok in iskren pogovor.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Na poslovnem področju pričakujte nove priložnosti, ki bodo zahtevale vašo domišljijo, hkrati pa tudi predanost in osredotočenost, pred vami je namreč obsežnejši projekt, ki vam bo vzel veliko časa in energije. Čeprav vam bo na čase težko, se boste zavedali, da je vaše delo pomembno za širšo družbo, vaš trud pa bo na koncu poplačan.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471