Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

November ovnom prinaša svež veter, za bike bo ključna finančna stabilnost

Zadovoljna.si
03. 11. 2023 05.00
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam za november napovedujejo zvezde!

Oven (21. marec–19. april)

November bo prinesel svež veter v vaše življenje. Nova priložnost ali projekt se bo pojavil, a ključ do uspeha bo vaša pogumna narava. Prevzemite iniciativo, sledite svojim strastem in izkoristite svojo energijo. Ta mesec bo odprl vrata za nove podvige, zato bodite pripravljeni na akcijo.

Bik (20. april–20. maj)

Finančna stabilnost bo ključna v tem mesecu. Zavestno upravljajte svoje finance, razmislite o proračunu in poiščite načine za varčevanje. Morda se vam bo ponudila priložnost za povečanje prihodkov, vendar se prepričajte, da boste finančno odgovorni.

Dvojčka (21. maj–20. junij)

November bo mesec intenzivne komunikacije. Vaše besede in ideje bodo imele velik vpliv na ljudi okoli vas. Izkoristite to moč za izražanje svojih misli in stališč. Morda se odprejo tudi priložnosti za potovanja ali širitev vašega socialnega kroga.

Rak (21. junij–22. julij)

Ta mesec boste želeli poglobiti svoje odnose in okrepiti družinske vezi. Posvetite več časa svojim najbližjim. To bo prineslo notranje zadovoljstvo in močnejše vezi s tistimi, ki jih imate radi.

Navade, s pomočjo katerih boste ohranile mladosten videz
Preberi še
Navade, s pomočjo katerih boste ohranile mladosten videz

Lev (23. julij–22. avgust)

November bo čas za razvoj vaših osebnih projektov. Vaša ustvarjalna plat bo zasijala, zato bodite samozavestni in izrazite svoje edinstvene ideje. Bodite pripravljeni na prepoznavnost in uspeh v tem obdobju.

Devica (23. avgust–22. september)

Obrnite se k svojemu zdravju in dobremu počutju. Skrb za telo in um postaja prednostna naloga. Redna vadba in pravilna prehrana vam bosta pomagali ohranjati energijo in vitalnost. Posvetite se tudi duševnemu zdravju, saj je notranje ravnovesje ključ do uspešnega meseca.

Tehtnica (23. september–22. oktober)

November bo mesec, ko boste iskali ravnovesje med svojimi cilji in odnosi. Posvetite čas svojim bližnjim in izražajte svojo empatijo. Prav tako boste dosegli najboljše rezultate, če boste sledili svojim strastem in ciljem. Ohranite harmonijo v svojem življenju.

Škorpijon (23. oktober–21. november)

Ta mesec boste imeli priložnost za preobrazbo. Odkrili boste nove vidike sebe in se poglobili v svojo duhovno rast. Bodite pripravljeni na izzive, ki vam bodo pomagali rasti in se razvijati na osebni ravni.

Škorpijoni bodo imeli ta mesec priložnost za preobrazbo.
Škorpijoni bodo imeli ta mesec priložnost za preobrazbo. FOTO: Shutterstock

Strelec (22. november–21. december)

November bo prinesel avanture in nove priložnosti za raziskovanje. Razširite svoje obzorje, bodite radovedni in se lotite novih projektov. To bo mesec, ko boste čutili svobodo in navdih za uresničitev svojih sanj.

Kozorog (22. december–19. januar)

Osredotočite se na svojo kariero in cilje. Vaša odločnost in trdo delo vas bosta pripeljala do uspeha. Bodite organizirani in vztrajni v svojih prizadevanjih, saj se vam odpirajo priložnosti za napredovanje.

To je novi vremenar na POP TV
Preberi še
To je novi vremenar na POP TV

Vodnar (20. januar–18. februar)

November bo čas za družbeno angažiranost in povezovanje z ljudmi. Vaše ideje bodo v ospredju, zato se vključite v skupnostne projekte. Bodite odprti za nova prijateljstva in mreženje.

Ribi (19. februar–20. marec)

Obrnite se k svoji duhovni plati in intuiciji. Ta mesec bo poudarek na notranjem raziskovanju. Meditacija in raziskovanje svojih notranjih globin vam bosta prinesla notranji mir in modrost.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Obrnite se k svoji duhovni plati in intuiciji.
Ribi: Obrnite se k svoji duhovni plati in intuiciji. FOTO: Adobe Stock
Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi
Preberi še
Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?
Preberi še
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368