Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Ovne čaka pomemben dogodek, device bodo izkazale hvaležnost

Špela Plemelj
10. 12. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Tudi v tem tednu ne boste oklevali in prepuščali odločitve drugim. Z vsem svojim zagonom in energijo boste zavzeli prostor, kjer boste. Imeli boste proste roke pri vseh odločitvah, čeprav bodo okoliščine dokaj zahtevne. Čaka pa vas pomemben dogodek.

Bik

Vso svojo pozornost in energijo boste usmerili v sodelovanje in partnerski odnos. Tu boste nastopili zelo strastno, čutno, pa tudi zaščitniško. Komunikacija tokrat ne bo najboljši način, s katerim bi lahko reševali razne zadrege, ki se bodo pojavile.

Dvojčka

Zdelo se bo vse lepo in prav, vendar v resnici ne bo. Sami boste imeli veliko dvomov in pomislekov glede vsega, še posebno pa glede tega, v kar vlagate. Veliko se boste spraševali o skupnem vložku in o tem, ali imata s partnerjem prave povezave.

Horoskop: znamenja, ki sovražijo konflikte
Preberi še
Horoskop: znamenja, ki sovražijo konflikte

Rak

Teden se bo začel bolj intenzivno in tudi eksplozivno. Svoja skrita in potlačena čustva ter občutke boste tokrat izstrelili iz sebe in tokrat ne boste šparali jezika. Za vsemi temi čustvenimi izlivi in izbruhi se bo prikazala ogromna naklonjenost.

Lev

Dobili boste res lepo priložnost, ki bo izpostavila vaše najboljše sposobnosti in značilnosti. Tokrat se ne boste skrivali. V vas bo veliko veselja, optimizma in energije, da pokažete, kdo v resnici ste. Vse to bo tisto, zaradi česar boste pravi navdih.

Devica

Teden, ki je pred vami, vam prinaša nemalo skrbi in razdvojenosti. Čas Merkurjevega obrata vam bo ob koncu leta še dodatno popestril dogajanje. Imeli boste pomoč in to bo za vas največ, kar si boste lahko zamislili. Znali boste izkazati hvaležnost.

Device bodo znale izkazati hvaležnost.
Device bodo znale izkazati hvaležnost.FOTO: Shutterstock

Tehtnica

Teden boste začeli bolj intenzivno in tudi polni navdušenja. Hitro boste prepoznali, kaj je najbolj pomembno in tako boste tudi odreagirali. Vaše zaznave bodo še nekaj časa močnejše in subtilnejše, kar bo v vas dvigalo čustva in odzivanje na dražljaje.

Škorpijon

Jasnost in energija, ki sta v vas, vas bosta navduševali in zapolnjevali še ves mesec. Svojo samoiniciativnost boste lahko po mili volji izražali in udejanjali. To vam bo tokrat dajalo toliko svobode, da boste imeli občutek, da lahko dosežete karkoli.

To so najpametnejša horoskopska znamenja
Preberi še
To so najpametnejša horoskopska znamenja

Strelec

Težje določite, kaj točno vas zanima in kaj točno bi radi. V naslednjih dneh boste imeli izdatno pomoč določenih partnerjev, kar pa bi sami znali občutiti kot vsiljevanje. Vaši interesi bodo veliki, kar boste sami težje upravljali. Čaka vas zabaven teden.

Kozorog

V naslednjem tednu je čas Merkurjevega obrata, ki se bo zgodil v vašem znamenju. To pomeni, da boste sami bolj dovzetni tudi za te energije. Še posebno v ospredju bodo razni dogovori in podobne komunikacijske veščine, ki pa vam bodo povzročale težave.

Vodnar

Vedno je lahko drugače in vedno je lahko boljše. Sami boste tokrat bolj usmerjeni v doseganje sprememb, ki bodo vaš doprinos in nadgradnja. Tokrat boste kljub vsemu bolj pozorni in potrpežljivi, kar se bo močno odražalo v vaših najbolj tesnih odnosih.

Se lahko zapleteš z bivšim fantom prijateljice? To pravijo Slovenci!
Preberi še
Se lahko zapleteš z bivšim fantom prijateljice? To pravijo Slovenci!

Ribi

Želeli si boste sodelovanja, medsebojnega usklajevanja in dogovarjanja. Pri tem boste bolj in manj uspešni, odvisno od dneva in sogovornika, s katerim boste v odnosu. Teden bo zelo pester in to bi sami znali interpretirati kot dodatno breme ali napor.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Teden bo zelo pester in to bi sami znali interpretirati kot dodatno breme ali napor.
Ribi: Teden bo zelo pester in to bi sami znali interpretirati kot dodatno breme ali napor.FOTO: Adobe Stock
To bodo najsrečnejša astrološka znamenja v letu 2024
Preberi še
To bodo najsrečnejša astrološka znamenja v letu 2024
Mesečni horoskop: preverite, kaj vam prinaša praznični december
Preberi še
Mesečni horoskop: preverite, kaj vam prinaša praznični december

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375