Ovne čaka uspešen teden, bikom bo prinesel veliko sprememb

Ovne čaka uspešen teden, bikom bo prinesel veliko sprememb

Špela Plemelj
18.09.2022, 5:00
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Pred vami je še en zanimiv in uspešen teden. Imeli boste veliko priložnosti in v vas bosta drznost in previdnost hkrati. S temi vzgibi boste tokrat zmogli najti načine in odgovore, s katerimi boste stopili na pravo pot. Teden bo prinesel veliko napredovanje.

Bik: 

Začetek tedna vam bo prinesel priložnost za spremembo. Nekaj, kar boste naredili nenadoma oziroma zelo nepričakovano. To je lahko zgodba, ki bo presenetila vas in vas postavila v drugačno vlogo. Teden boste nadaljevali bolj negotovo in previdno.

Dvojčka: 

Tudi vas čaka teden, poln dinamike, sprememb in velikih priložnosti. Znali boste prepoznati okoliščine, v katerih se boste znašli. Vedeli boste tudi, da je zdaj čas, da se odločite drugače. Morda vas bo to postavilo v zadrego, vendar boste nadaljevali.

PREBERI ŠE
To so 3 najbolj karizmatična znamenja

Rak: 

Nihče ne bo pospravljal, če ne boste sami vzeli stvari v svoje roke. Tokrat boste resnično želeli narediti tako, kot je vaša volja. Čeprav nekoliko negotovo, vendar si boste vzeli čas in se lotili svojih nalog na način, ki bo za vas najbolj optimalen.

Lev: 

Če bi vam nekdo rekel, da preveč razmišljate, bi v teh dneh to zagotovo držalo. Imeli boste občutek, da je vse padlo na vaša ramena in morate poskrbeti za dobro prihodnost. Teh svojih impulzov ne boste skrivali in jih ne boste mogli zadrževati.

Devica:

Tokrat še ne bo čas za povečano razmišljanje o preteklih stvareh in obžalovanje, da niste uspeli narediti več. Iskali boste nekaj, kar bi vam koristilo v naslednjem tednu. Tokrat raje svojo pozornost usmerite v konec tedna, saj vas čaka presenečenje.

Tehtnica: 

Teden boste začeli zelo svojeglavo. Čeprav bo sam začetek zelo viharen in celo spodbuden, bodite previdni v naslednjih dneh, da vas ne odnese v napačno stran. Vaša naloga v tem tednu bo, da ostanete zvesti sami sebi in ne podležete zunanjim vplivom.

PREBERI ŠE
Takšen vpliv ima na nas polna luna

Škorpijon: 

Zdelo se bo, da vas nič ne more presenetiti. Ste v obdobju življenja, ko vam gre zelo dobro in ste bolj uspešni. To boste v naslednjih dneh le še potrdili. Zavedali se boste svojih kompetenc in zmožnosti ter se tega tudi držali. Teden vam je pisan na kožo.

Strelec: 

Morda pa vendarle ne boste čakali na poziv drugih. V začetku dneva se bo zdelo, da vse traja preveč dolgo. Za vas to ne bodo najboljši pogoji, saj si boste želeli več akcije in dinamike. In prišel bo konec tedna, ko si boste uresničili dolgoletne želje.

Kozorog: 

Morda boste imeli občutek, kot da vas nekdo zasleduje. Kljub neprijetnostim in utrujenosti, ki jim boste priča, boste v tem tednu zmogli doseči nekaj več. Podpora bo prišla s strani nekoga, ki ga poznate in skupaj bosta dosegla tisto, kar boste načrtovali.

PREBERI ŠE
Lunine mene 2022

Vodnar: 

Teden se bo sprevrgel v zelo dinamičen, atraktiven in raznolik. To bo tisto, kar vas bo postavilo v stanje nestanovitnosti. Vseeno boste znali uživati in izkoristili boste vsako priložnost, da naredite korak naprej. Predvsem začetek tedna bo bolj zanimiv.

Ribi: 

Iskali boste ravnotežje in zaupanje, kar pa bo v naslednjih dneh zahtevna naloga. Soočali se boste z vprašanji, o katerih ste že premišljevali. Če boste zares pozorni, boste spregledali dejstvo, da niste sami in da morate narediti prostor tudi za druge.