Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Ovne čaka velik preboj, biki bodo imeli preveč opravkov

Špela Plemelj
14. 04. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Še vedno ste v zelo aktivni fazi, zaradi česar ste nekoliko nepovezani s sabo in na trenutke niste sposobni treznega razmisleka. Vseeno boste v naslednjih dneh naredili velik preboj in močno presenetili. To bo imelo velik vpliv na vašo samopodobo.

Bik

Morda se vam zdi, da imate čisto preveč opravkov in veliko razmišljate o vsem. V tem tednu dni boste veliko stvarem dali svoje mesto ali jih odstranili iz svojega življenja. To boste naredili brez večjega razmišljanja ter dokaj odločno in samozavestno.

Dvojčka

Pred vami je še en teden povečane dinamike in s tem povezane nervoze. Vseeno boste nekje sredi tedna deležni zelo prijetne situacije, ki bo na vas pustila bolj prijetne občutke. Naj bo to tisti odločilni trenutek, ko boste predvsem sebi rekli ja.

Rak

Čaka vas še kar nekaj dela in sami boste vse opravili z velikim zaupanjem in zavedanjem, kaj hočete. Vse to vas bo zelo uspešno vodilo čez teden. Tokrat boste svoje namere, dejanja in odločitve jasno postavili in jim sledili, kar vas bo tudi nagradilo.

Horoskopska znamenja, ki se zaljubijo le enkrat v življenju
Preberi še
Horoskopska znamenja, ki se zaljubijo le enkrat v življenju

Lev

Vsi ti mrki in okoliščine vas vodijo do velikih in pomembnih odločitev ter premikov. Teden, ki je pred vami, bo še eden izmed pomembnejših, saj boste z več jasnosti in odločnosti sebe postavili na prvo mesto. Ob vsej tej noriji boste našli čas zase.

Devica

Nekaj, na kar ste že skoraj pozabili, se bo v tem tednu vrnilo v vaše življenje. Morali boste podati svoje mnenje in morda boste nad vsem tem zelo presenečeni. Dinamika bo v naslednjih dneh vseeno bolj nezanesljiva, zaradi česar boste sami bolj nestrpni.

Tehtnica

Potreba po sodelovanju bo v naslednjem obdobju vse večja. Iskali boste načine, odgovore, rešitve in v nekaj dneh boste dobili tisto, kar potrebujete. Morda vam sprva ne bo všeč, a morali boste sprejeti ponujeno. Ne boste pa se pretirano ukvarjali s tem.

Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti
Preberi še
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Škorpijon

Tudi vi boste teden, ki je pred nami, zelo uspešno in kakovostno uporabili. Zelo boste odločni, dinamični in odzivni. Imeli boste veliko idej in želja, ki jih boste zelo uspešno dosegli. Predvsem boste znali uživati in se veseliti na vsakem koraku.

Strelec

Pester, dinamičen in zelo zanimiv teden tudi za vas. V vas se bosta naselili še dodatna dinamika in odločnost, ki ste ju v preteklih dneh nekoliko zanemarili. To bo v vas dvignilo ogenj in borbenost. V vas se bo prebudila želja po odzivnosti in realizaciji.

Strelec: Pester, dinamičen in zelo zanimiv teden tudi za vas.
Strelec: Pester, dinamičen in zelo zanimiv teden tudi za vas.FOTO: Dreamstime

Kozorog

Časi so taki, da boste morali več razmišljati o sebi in o tem, kako lahko sami najbolj doprinesete ožji okolici. Aktivno ste že veliko naredili v preteklih dneh, zdaj pa boste vseeno morali stopiti korak stran in pustiti, da se stvari odvijejo same.

Vodnar

Teden, ki je pred vami, bo resno naznanil nove korake in nove možnosti, ki so pred vami. Globoko v sebi boste razvili močno vero in odločnost. Zaradi vsega tega boste nekoliko bolj vzkipljivi, a to bo tisti faktor, zaradi česa boste bolj produktivni.

To bo najsrečnejše astrološko znamenje letos
Preberi še
To bo najsrečnejše astrološko znamenje letos

Ribi

Dogajanje v naslednjih dneh se bo še nekoliko povečalo in stvari bodo postale bolj pestre in zanimive. Morali se boste premakniti in pokazati tudi svoje neprijetne lastnosti. To ste vi in čas bo, da sprejmete tako sebe kot vse, kar se odvija okoli vas.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399