Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Poletni horoskop: preverite, kaj vas čaka!

Špela Plemelj
08. 07. 2023 05.00
0

Pred nami je vroče poletje, zato smo za vas pripravili poletni horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Poletje bo za predstavnike znamenja ovna zaznamovano z delom. To jim sicer ne bo najbolj všeč, bodo pa zelo uspešni in učinkoviti, kar se bo močno poznalo konec poletja, ko bodo lahko pokazali svoje delo in svoj napredek. Tudi nestrpnost bo minila.

Bik

Predstavnike znamenja bika čaka dokaj zahtevno poletje. Uspešni bodo le, če bodo popustili pri svojih neznosnih zahtevah in opustili določena prepričanja. V začetku poletja se bodo soočali z ovirami in omejitvami, kjer bodo nabirali svoje lekcije.

Dvojčka

Skok v poletno obdobje bo za predstavnike znamenja dvojčka zelo dinamičen, zanimiv in tudi zelo uspešen. Nič ne bodo čakali in iskali druge priložnosti, ampak bodo v svoji vnemi in prepričanjih bolj prodorni ter uspešni. Prehod v jesen pa bo drugačen.

Dvojček: značaj, ljubezen in življenje
Preberi še
Dvojček: značaj, ljubezen in življenje

Rak

Pomembne lunacije bodo predstavnikom raka tudi tokrat nudile intenzivnost pri vsakodnevnem doživljanju poletnih dni. Skoraj izrabljena fraza ''Slab začetek, dober konec'' bo zelo zaznamovala dinamiko tokratnega poletja. Ponosni bodo na svoje dosežke.

Lev

Levi bodo tako kot vsako poletje znali živeti vroče in osupljivo. Posebno v avgustu si bodo dovolili več in se brezmejno sprostili ter prepustili sončnim žarkom. To bo tudi čas za osvajanja, hkrati pa bi lahko prepoznali priložnost za ponovno združitev.

Devica

Predstavniki znamenja device se bodo celo poletje prepuščali vplivom svojega vladarja Merkurja v svojem znamenju. Ta vpliv bo imel na njih zelo pozitiven in močan učinek. Znali bodo živeti svoje sanje in ne bodo prenašali morebitnih neumnosti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Tehtnica

Venerin retrogradni obrat, ki bo zaznamoval letošnje poletje, bo zelo zaznamoval tudi poletje predstavnikov tehtnice. Ognjene energije, ki jih bodo zaznavali, ne bodo našle pravega epiloga, in za konkretne rezultate bo treba počakati vse do konca poletja.

Škorpijon

Dinamika, praktičnost, angažiranost in velika aktivnost bo spremljala predstavnike škorpijona v naslednjih mesecih. To poletje bosta tako zelo na udaru velika natančnost in potreba po popolnosti. Ker bodo veliko vložili v svoje delo, bodo tudi veliko dosegli.

Strelec

Predstavniki znamenja strelcev bodo v tem poletju uspeli doseči vrhunec v vsem, kar bodo počeli. Zdelo se bo, kot da so resnično rojeni pod srečno zvezdo, in to jih bo zelo motiviralo. V drugi polovici poletja bodo spoznali nekaj zelo pomembnega.

Strelci bodo v drugi polovici poletja spoznali nekaj zelo pomembnega.
Strelci bodo v drugi polovici poletja spoznali nekaj zelo pomembnega.FOTO: Shutterstock

Kozorog

V resnici so predstavniki znamenja kozorogov zelo radi upoštevani in radi imajo prav. To pa še ne pomeni, da so radi izpostavljeni in v ospredju. Tako bo tudi v teh poletnih dneh. Bolj kot ne se bodo držali v ozadju in poskrbeli, da bo vse lepo teklo.

Vodnar

Vsak zakaj ima svoj zato. Predstavniki znamenja vodnarja si bodo v tem poletju postavili veliko neznank in prav tako zelo zavzeto iskali odgovore. V osnovi se bodo težje osredotočili na prihodnost, saj bodo večino časa soočeni z lastno preteklostjo.

Ribi

Tudi za predstavnike znamenja rib bo začetek poletja bolj obetaven. Čeprav se tokrat ne bodo brezglavo prepuščali okoliščinam in situacijam, bodo imeli veliko priložnosti, da utrdijo svoje poslanstvo. Konec poletja pa jim prinaša prav posebne izzive.

Levi bodo morali sprejeti veliko odločitev, tehtnice čaka prijeten teden
Preberi še
Levi bodo morali sprejeti veliko odločitev, tehtnice čaka prijeten teden
Ribam konec poletja prinaša prav posebne izzive.
Ribam konec poletja prinaša prav posebne izzive.FOTO: Adobe Stock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387