Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Pred devicami so nove zmage, škorpijoni bodo neustavljivi

Špela Plemelj
03. 03. 2024 05.00
1

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Pred vami je še en zelo hiter in zelo dinamičen teden. Tudi v teh dneh ne boste vadili potrpežljivih veščin, ki bi včasih bile za vas zelo primerne. Nasprotno. V teh dneh bo za vas čas za pospešeno akcijo in delovanje ter iskanje konkretnih učinkov.

Bik

Vikendove atrakcije in podvigi so v vas zdramili še več želje po novih izkustvih. Svoj prosti čas boste usmerili predvsem v to, da ga zapolnite za svoje igre in manjše uspehe. Tokrat ne boste pretirano subjektivni, ampak boste zelo široko usmerjeni.

Dvojčka

Teden boste začeli dokaj pompozno in udarno. To bo za vas pomenilo več drznosti in poskočnosti. Brez ovir in zadržkov boste reagirali in pri tem boste tudi uspešni. Na dan bo prišla vaša skromnost, ki vas bo zvesto spremljala. To pa še ne pomeni konca.

Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka
Preberi še
Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka

Rak

Rekli boste, kako čas beži. Res je, da bodo dnevi, ki so pred vami, veliko bolj intenzivni, četudi boste soočeni z ovirami in neugodnimi izzivi. Čas bo, da zaključite z določenimi zadevami, kar bo pomenilo, da boste znova morali določene stvari zavreči.

Lev

Spoznali boste, da se v tihi vodi skriva velika priložnost za mogočen odriv in napredovanje. V dneh, ki prihajajo, boste prestopili bregove in spoznanje, ki ga boste dobili, bo v vas sprožilo močno zavedanje, da ste lahko ponosni na svoje uspehe.

Devica

Ne boste še zaključili s svojimi projekti. V tem tednu boste vse skupaj postavili na višjo raven in tega sploh ne boste zadrževali zase. To bo za vas močan motiv, da nadaljujete in se ne ustavljate. V naslednjem tednu so pred vami že nove zmage.

Pred devicami so nove zmage!
Pred devicami so nove zmage!FOTO: Dreamstime

Tehtnica

Ozavestili ste marsikaj, o čemer prej niti niste razmišljali. Ta spoznanja boste v naslednjih dneh še dodatno izkusili in uporabili v praksi. Svoje poslanstvo o raziskovanju in študiranju boste še močneje izkoristili, pri čemer boste zelo uživali.

Škorpijon

Poslovna pot predstavnikov znamenja škorpijona se bo tokrat močno zamajala. V vas se bodo zbudili močni instinkti, ki vas bodo prav nagonsko gnali v reakcije, ki jih ne boste znali razumsko interpretirati. Pravzaprav boste na svoji poti neustavljivi.

Strelec

Žogico boste želeli podati na drugo stran, pa boste tokrat stali brez kompasa, da bi to svojo potezo res lahko izvedli. Nič za to. Vaši nameni so dobri in to bo tisto, kar bo najpomembnejše. Zaradi svoje želje po napredovanju ne boste obmirovali.

Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti
Preberi še
Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti

Kozorog

Svoje odločitve sprejemate po tehtnih premislekih in ob predpostavki, da vas bo doletela čim manjša škoda. V preteklem tednu ste imeli kar nekaj dela in sprejeli ste tudi kar nekaj odločitev. V teh dneh boste lahko v večjem miru opazovali razplet.

Vodnar

Oh, ja. Dnevi minevajo, svet se spreminja. Pred vami je še en zelo dinamičen teden, ki vam bo postregel z neskončno priložnostmi za vaš odziv. Imeli boste veliko energije in to bo tisto, zaradi česar boste v veliki pripravljenosti, da se soočite z vsem.

Ženske, rojene v znamenju vodnarja, so ekscentrične, drzne, pametne in samozavestne
Preberi še
Ženske, rojene v znamenju vodnarja, so ekscentrične, drzne, pametne in samozavestne

Ribi

Zdelo se bo, kot da ste unovčili že vse svoje adute in da nimate nič več za podeliti. Dnevi bodo vseeno lepi in zapolnjeni s pozitivno dinamiko, kar bo v vas dvigovalo energijo in voljo. Znali boste biti uravnoteženi in razsodni, kar bo koristno.

Ribi: Znali boste biti uravnoteženi in razsodni, kar bo koristno.
Ribi: Znali boste biti uravnoteženi in razsodni, kar bo koristno.FOTO: Dreamstime
Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368