Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Pred ovni je pomembno srečanje, bike čaka uživanje

Špela Plemelj
23. 06. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Pred vami je srečanje, ki bo za vas zelo pomembno. Prepoznali boste trenutek in vaš odziv bo skoraj nerazumen. Preplavilo vas bo in nikakor ne boste mogli popustiti. Ne boste opazili, da niste edini, a to vas ne bo zanimalo, saj boste imeli jasen fokus.

Kaj poletje prinaša posameznim znamenjem?
Preberi še
Kaj poletje prinaša posameznim znamenjem?

Bik

Tokrat boste v fazi predajanja in uživanja. Okoliščine vam ne bodo dopuščale večjih in pomembnejših aktivnosti, zato boste ostajali v coni udobja. Boste pa deležni večjih pobud z druge strani, kar bo imelo na vas močan vpliv. Ljubezen dela čudeže.

Dvojčka

Morda boste delovali bolj nemirni in raztreseni, vendar drugače sploh ne bo mogoče. Zaradi svojih načrtov in z njimi povezanh skrbi boste bolj nestrpni. Vseeno boste ob koncu tedna spoznali, da so vaša prizadevanja zelo na mestu in sledi pohvala.

Rak

Občutki blaženosti in notranjega zadovoljstva bodo tokrat presenetili tudi vas. Zaradi vseh obveznosti, ki ste jih imeli, se boste v naslednjih dneh z večjim zavedanjem odločili za naslednje korake. V vas bo veliko novih idej in z njimi povezanih občutkov.

Rak: Občutki blaženosti in notranjega zadovoljstva bodo tokrat presenetili tudi vas.
Rak: Občutki blaženosti in notranjega zadovoljstva bodo tokrat presenetili tudi vas.FOTO: Dreamstime

Lev

Teden, ki je pred vami, in ki zaključuje mesec, boste sami preživeli dokaj mirno. Okoliščine vam ne bodo nalagale nobenih dodatnih obveznosti, znate pa vseeno zaznati neko pomanjkljivost. Ne bo vam preostalo drugega, kot da čakate in poskrbite zase.

Devica

Dinamika zadnjega tedna v mesecu bo za vas zelo razpršena in raztresena. Vse to hitenje bo v vas sprožalo še več nezadovoljstva in težko boste ostali zbrani. Vseeno boste ob koncu tedna deležni potrditve, kar bo za vas predstavljalo veliko nagrado.

3 astrološka znamenja, ki izžarevajo samozavest
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki izžarevajo samozavest

Tehtnica

Čas je, da počasi zaključite z vsemi svojimi strahovi in jim končno daste svoje mesto. Imeli boste veliko časa in priložnosti, da pregledate svoje doseganje delo in priznate, kaj potrebujete za naprej. Prepoznali boste svoje prednosti in se lotili dela.

Škorpijon

Tokrat boste svoje energije, voljo in strasti zapakirali v prav poseben komplet. Nepopustljivo boste sledili svojemu izbranemu cilju in pripravljeni boste dati vse svoje imetje, saj boste močno prepričani, da je to tisto, kar trenutno zares potrebujete.

Poletni solsticij: kdaj bo prvi poletni dan?
Preberi še
Poletni solsticij: kdaj bo prvi poletni dan?

Strelec

Dobro se boste počutili v svoji koži in tako ne boste želeli ničesar spreminjati. Uživali boste v svojem delu in tovrstna aktivnost vam bo zelo ustrezala. Pokazali boste več svojih komunikacijskih veščin, kar vam bo zelo koristilo pri dogovarjanjih.

Strelec: Dobro se boste počutili v svoji koži in tako ne boste želeli ničesar spreminjati.
Strelec: Dobro se boste počutili v svoji koži in tako ne boste želeli ničesar spreminjati. FOTO: Dreamstime

Kozorog

Zadnji teden v mesecu boste imeli kar nekaj dela. Sicer to od vas ne bo zahtevalo veliko napora ali energije, se bo pa poznala sprememba dinamike. Sami boste v dilemi, kaj bo za vas najbolje, saj boste imeli na vesti pretekle dogodke in odločitve.

Vodnar

Tudi za vas bo konec meseca bolj dinamičen in z nekaj presenečenji. Pred vami sta vsaj dva dogodka, zaradi katerih boste dosegli nova osebna priznanja in zaradi katerih boste z večjo lahkoto naredili korak naprej. Vseeno ne boste pozabili na svoje obljube.

3 astrološka znamenja, ki so najbolj strastni navijači
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki so najbolj strastni navijači

Ribi

Konec meseca še ne pomeni konec sveta. Uvideli boste, kaj od vsega tega je najbolj pomembno. Vseeno v teh dneh še ne boste imeli dovolj moči in volje, da bi zatrdno podali svojo odločitev. Tudi to bo nekaj, da začnete na svet gledati z druge perspektive.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493