Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Pred ovni so nove izkušnje, tehtnice bo spremljala sreča

Špela Plemelj
31. 12. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Pred vami so nove izkušnje. Začetek tedna vas bo motiviral in vam ponudil novih moči in zagona. To se bo med tednom spremenilo in sami boste na celotno sliko začeli gledati drugače. Zaradi okoliščin, v katerih se boste znašli, boste nekoliko izgubljeni.

Bik

Optimizem v vas se bo kresal z dejanskim stanjem, ki vam ne bo dovolilo, da bi v celoti razprli krila. Začetek leta bo kar zahteven in poln močnih preizkušenj. To, kar se bo zdelo nedosegljivo, bo v naslednjih dneh dobilo drugačno obliko in zaključek.

Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti
Preberi še
Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti

Dvojčka

Začetek leta bo za vas bolj nestrpen. Sami boste težje krotili vse energije in najbolje boste naredili, če prepustite vse obveznosti in vse dogajanje drugim. Čeprav bo v vas potreba, da uredite vse, kar je treba, boste dojeli, da niste robot.

Rak

Nov teden v novem letu vas bo pahnil na novo pot in v novo poglavje. Čisto vsega še ne boste prepustili in predali, boste pa pripravljeni na to, kar prihaja. Imeli boste kar nekaj dela in šele ob koncu tedna si boste vzeli nekaj več časa zase.

Rak: Nov teden v novem letu vas bo pahnil na novo pot in v novo poglavje.
Rak: Nov teden v novem letu vas bo pahnil na novo pot in v novo poglavje.FOTO: Shutterstock

Lev

Zastavili ste si nov cilj in to bo vaš glavni motiv. Leto boste začeli bolj usmerjeno in naravnano. Okoliščine vas bodo podpirale in sami boste zlahka uresničili in udejanjili vse, kar si boste zastavili. Zavedali se boste pomembnosti doseganja ciljev.

Devica

Kaj bi bilo, če ...? Novo leto bo za vas pripravilo pomembno spoznanje. Vaša naloga bo, da priznate svoj vložek in si vzamete tisti čas, ki ga resnično potrebujete. Čas bo, da si priznate, kaj vam je resnično pomembno in kaj najbolj potrebujete v življenju.

Tehtnica

Prvi teden v novem letu bo za vas zelo pomemben, skoraj karmičen. Morali se boste soočiti s posledicami. Sam začetek bo zelo naporen in nepredvidljiv. Morali boste podati svoj zagovor, kar bo od vas terjalo veliko energije. Vseeno vas bo spremljala sreča.

Škorpijon

Prestop v novo leto bo za vas bolj pomemben, kot si boste priznali. Čeprav prvi dnevi ne bodo kazali na nekaj pomembnega, boste kmalu spoznali, da bo potreba po prilagajanju izjemna. Same okoliščine bodo kazale na povsem drugačne potrebe in ukrepe.

Strelec

Nasmehnila se vam bo sreča. Morda je zaradi osebnih razlogov najprej ne boste prepoznali, vendar boste kmalu le dojeli, kam pes taco moli. Tokrat boste kljub svoji neaktivnosti, zelo zgovorni. Tisto, kar se bo dogajalo v vas samih bo najbolj pomembno.

Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti
Preberi še
Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti

Kozorog

Sonce v vašem znamenju vas podpira in nosi energijo, ki jo potrebujete. Teden, ki je pred vami bo zelo pomemben in to bo vaše največje gonilo. Prepoznali boste svoje vrednote in svoje kvalitete. Vsemu temu boste pripisali popolnoma drugačen pomen.

Vodnar

Ne boste se obotavljali niti se ne boste izpostavljali. Prišel bo čas evalvacije, ki vam bo potrdil vaša prizadevanja in vas opozoril na pomanjkljivosti. To boste vzeli kot navodilo kako naprej in kaj je za vas najboljše. Ne boste še dali dokončen odgovor.

To vodnarjem v letu 2024 napovedujejo zvezde
Preberi še
To vodnarjem v letu 2024 napovedujejo zvezde

Ribi

Nekaj boste zagotovo zaključili in pustili v preteklosti. Čeprav vam takoj v začetku še ne bo povsem jasno, kaj bi to lahko bilo, boste v kratkem izvedeli. Priznali si boste svoje pomanjkljivosti i tudi prednosti. Neka novica vas bo vseeno močno ganila.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Nekaj boste zagotovo zaključili in pustili v preteklosti.
Ribi: Nekaj boste zagotovo zaključili in pustili v preteklosti. FOTO: Shutterstock
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Preberi še
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Preberi še
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324