Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Pred raki je intenziven teden, ribe čakajo pozitivne spremembe

Špela Plemelj
21. 04. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Teden, ki je pred vami, se bo zdel nemogoč in celo neaktiven. Svoje energije in napore se v preteklem tednu dobro izkoristili, tokrat pa se boste nekako morali zadovoljiti z ostanki. Čas bo, da preprosto uživate v svojih sadovih in se prepustite razvajati.

Bik

Prestop Sonca v vaše znamenje vam bo osvetlilo nek aspekt sebe in pomembno bo, da se do določene mere temu tudi posvetite. Določene nemirne energije, ki bodo v vas, vam tudi tokrat ne bodo pomagale pri treznejšem razmisleku. Čas bo, da se posvetite sebi.

Sezona bika bo najbolj vplivala na ta astrološka znamenja
Preberi še
Sezona bika bo najbolj vplivala na ta astrološka znamenja

Dvojčka

V drugi polovici meseca vas čakajo še eni popravki in zgodbe, s katerimi se boste zopet morali soočati. Zaradi tega boste sami imeli občutek, da nimate zadosti možnosti in prostora, da bi lahko povedali in pokazali svoje ideje. To vas bo močno jezilo.

Rak 

Teden, ki je pred vami bo zelo intenziven, razburljiv in napet. V sebi boste imeli veliko potrebo po novostih in zaupanju. Tokrat boste svoje zaznave zelo očitno delili z drugimi in to bo imelo velik vpliv tudi na tiste, na katere sploh ne boste pomislili.

Lev

Tudi za vas bo konec meseca zelo transformativen. Stvari, ki jih boste doživeli in izkusili v teh prvih dneh, bodo imele na vas velik vpliv in to bo tisto, zaradi česar boste začeli na vse gledati nekoliko drugače. Pomembno bo, da si vzamete dovolj časa.

Lev: Pomembno bo, da si vzamete dovolj časa.
Lev: Pomembno bo, da si vzamete dovolj časa.FOTO: Dreamstime

Devica

Tudi vaš konec meseca ima za vas še nekaj dodatnih nalog, s katerimi se boste morali soočiti. Energije bodo nekoliko bolj izrazite, zaradi česar boste sami v velikih precepih, kaj točno narediti. In prav zaradi povečane dinamike, boste v še večji dilemi.

Tehtnica

Tokrat vam ne bo mar za sodelovanje. Tokrat boste iskali pomoč in podporo, za uresničitev in dokončanje določenih nalog. Ne boste v večjih dilemah, saj si ne boste kaj dosti prizadevali. Pripravljeni boste poizkusiti vsako stvari in vsak predlog.

To posamezna znamenja čaka v drugi polovici aprila
Preberi še
To posamezna znamenja čaka v drugi polovici aprila

Škorpijon

Dnevi, ki so za vami, pričajo o velikih in pomembnih rezultatih in dosežkih. V naslednjih dneh pa boste vseeno bolj mirovali. Pred vami je eno bolj prijetnih srečanj in tokratna izkušnja vas bo nagovorila na prav poseben način. Za vas bo to lepa pohvala.

Strelec

Kar se Janezek nauči, to Janezek zna. Drži kot pribito bi lahko rekli. Pretekle izkušnje in dogodki so vas bogato nagradili in to boste v prihodnosti sami dobro uporabili. Teden, ki je pred vami, bo temeljil na teh novo pridobljenih izkušnjah in virih.

Kozorog

Morda se vam bo zdelo, da nimate nobenega manevrskega prostora in zato ne morete doseči zastavljenih ciljev. V resnici pa boste imeli še preveč prostora in časa, potrebovali pa boste odziv in priložnost za sodelovanje, ki ga ne boste dobili.

Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes
Preberi še
Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes

Vodnar

Še nekaj dni boste v teh intenzivnejših energijah in dnevi bodo tekli bolj pospešeno. Svoje namene boste lažje uresničili in imeli boste dovolj časa in volje, da naredite kar se vam zdi najbolj ustrezno. Zavedate se, da spremembe zahtevajo prilagoditev.

Ribi

Dinamika tedna bo še vedno pospešena in to vas bo močno motiviralo in vam ponujalo nove možnosti. Čeprav boste delovali v ožjem krogu in v manjših skupinah, boste pri svojem delu zelo uspešni. Lahko pričakujete še dodatne pozitivne spremembe.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399