Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Pred raki je produktiven teden, ribe se pripravljajo na nov podvig

Špela Plemelj
11. 06. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven: 

Svojih strasti ne boste skrivali in to bo tisto, kar bo vaše gonilo za življenje. Mesec junij vam je in vam bo tudi vnaprej še naklonjen. Vaša energija in magnetizem bosta neverjetna, kar boste sami tudi dobro občutili in tako prepoznali svoj nagon.

Bik: 

V naslednjih dneh boste začutili svoj žar in svojo divjo naravo. To bo tista energija, zaradi katere si boste dovolili več, kot bi si sicer. Posebno v začetku tedna si boste dali duška in si dovolili prestopiti meje. Ne boste se predali.

Dvojčka: 

Merkurjev vstop v vaše znamenje vam bo prinesel veliko novega prostora za nove ideje, veselje, igro in razigranost. To bo tudi čas, ko boste lahko sami prepoznali priložnosti za napredovanje. To bo vplivalo tako na vaše retorične kot praktične spretnosti.

Rak: 

Zavedate se, da morate zaključiti določene naloge ali projekte. Svoj čas boste zato v naslednjih dneh bolj previdno in načrtno usmerjali v stvari, zaradi katerih boste imeli korist. Začetek tedna bo zelo dinamičen in hitro boste opravili z nalogami.

Pred raki je produktiven teden.
Pred raki je produktiven teden.FOTO: iStock

Lev: 

Teden, ki je pred vami, vam prinaša veliko odprte in dinamične energije. To boste sami občutili v odnosih in pri načinu svojega odzivanja. Vse, kar boste potrebovali, je prosta pot in priložnosti za sodelovanje. Najbolje se boste počutili v dobri družbi.

Devica: 

Počutili se boste veliko lažje in mnogo bolj lahkotne. Na to dinamiko kaže tudi Merkurjev prestop v znamenje dvojčka. To sproščenost boste zagotovo potrebovali, saj ste pred pomembnimi dogodki. Na plan bo prišla vaša iznajdljiva in praktična narava.

Tehtnica:

Čas bo, da se nekoliko zamislite nad svojimi dejanji. Vaša dobrosrčnost in izredna prijaznost nista najbolj na mestu pri vsakem dogodku. Vseeno boste vse skupaj hitro premislili in tokrat ne boste dovolili, da bi vas takšne stvari ovirale pri delu.

7 načinov, kako astrologija prispeva k duhovni rasti
Preberi še
7 načinov, kako astrologija prispeva k duhovni rasti

Škorpijon: 

Svoje delo boste opravljali zelo ponosno in z veliko prave volje. Motivacije in idej vam ne zmanjkalo, prav tako pa tudi energije ne. Svojo uspešnost boste konkurenčno postavljali ob bok največjim strokovnjakom in specialistom, s katerimi boste sodelovali.

Strelec: 

Tudi vi boste primorani upočasniti svoj tempo in si vzeti pravico, da se umirite in si tako zagotovite čas za razmislek. Ker se zavedate, da vseeno nimate časa na pretek, boste svoje obveznosti hitro in zelo praktično ter uspešno izvedli in zaključili.

Strelci bodo primorani upočasniti svoj tempo.
Strelci bodo primorani upočasniti svoj tempo. FOTO: Dreamstime

Kozorog: 

Svojega veselja in navdušenja ne boste skrivali. Čeprav boste na trenutke morda imeli določene dvome in pomisleke, se boste bolj osredotočali na tisto, kar vam prinaša največ uspeha. To bo tudi način, da ostanete zvesti sami sebi in ostanete na svoji poti.

Vodnar: 

Morda boste imeli občutek, da ste spregledani. To bo tisti trenutek, ko se boste morali zazreti vase in si priznati vse svoje slabe in dobre lastnosti. Ne boste se ustavljali pred morebitnimi ovirami. Uporabili jih boste za odskočno desko in nadaljevali.

Ribi: 

Dobro in veliko srce tudi veliko stane. Naj vam bo to v opomin, koliko sploh lahko prispevate in kje so vaše meje. Teden bo okrepljen z dobrimi nameni in dobrimi dejanji, kar bo dvigovalo vaša optimizem in energijo. Ob koncu tedna pa priprave na nov podvig.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Astrologinja razkriva, kako bo vladal Karel III.
Preberi še
Astrologinja razkriva, kako bo vladal Karel III.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324