Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Rake čaka nova ljubezen, leve pa 'aktiven počitek'

Špela Plemelj
16. 06. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Sredina meseca bo za vas bolj pomembna, saj boste deležni pomembnih informacij in s tem odločitev, ki jih boste sprejeli. Vseeno ne boste dopustili, da bi drugi odločali in delovali namesto vas. Držali se boste svojih zamisli in to bo najbolje.

Najsrečnejši dnevi za posamezna znamenja v mesecu juniju
Preberi še
Najsrečnejši dnevi za posamezna znamenja v mesecu juniju

Bik

Teden boste začeli zelo prijetno in spodbudno. Čeprav se boste še vedno spominjali preteklih dogodkov, ki  so vas zavedli, boste to vzeli kot novo lekcijo. Vseeno bodo prevladale nove energije in to bo vaš motiv za nadaljevanje. Nikamor ne boste hiteli.

Dvojčka

Nadvse prijeten začetek tedna. To bo za vas dodatna sprememba in spodbuda, da se odločite za nekaj, kar vam bo prineslo dodatne potrditve in tudi uspehe. Čeprav uspeh pride pozneje, boste sami bolj konkretno osredotočeni na uresničitev začetnih idej.

Rak

V naslednjih dneh se vam obeta veliko akcije, ki bo v vas pustila več prijetnih vtisov. Imeli boste cel teden časa, da se dobro pripravite. Ob koncu tedna vas bodo energije polne Lune še dodatno nagovorile in motivirale. Morda je čas za novo ljubezen.

Horoskop - rak
Horoskop - rakFOTO: Dreamstime

Lev

Tudi za vas bodo naslednji dnevi nekoliko bolj kaotični. Dinamika tedna vam bo prinesla kar nekaj sporočil, ki pa se bodo izkazala za neustrezna. Težko boste ostajali odločni in to vas bo postavljalo v neprijetne položaje. Čas bo za aktiven počitek. 

Devica

Sredina tedna tudi za vas prinaša večje spremembe, ki bodo za vas nekoliko bolj neustrezne. Soočeni boste z realnim stanjem in kako v teh okoliščinah zadovoljiti svoje potrebe. Zelo spontano boste prilagodili svoj pristop in s tem boste bolj uspešni.

Tehtnica

Čas bo, da rečete bobu bob. Okoliščine, v katerih boste, bodo iz vas izvabljale več nežnosti in miline. Vseeno boste spoznali, da je možnih več rešitev, kar pa vas bo zopet postavilo v neprijeten položaj, ko boste morali izbirati in podati svojo odločitev.

3 astrološka znamenja, ki so najbolj ustvarjalna
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki so najbolj ustvarjalna

Škorpijon

Dinamika tedna vas bo spodbujala, da svoje ideje realizirate in se tako dobro predstavite tudi drugim. Tokrat boste bolj v vlogi mentorja, kar vam bo zelo ugajalo. Zaradi vaše potrebe, da poskušate ugoditi čim več ljudem, boste tokrat zelo motivirani.

Strelec

Zaradi svoje odprtosti in velikodušnosti boste morali biti v naslednjih dneh bolj previdni, s kom se pogovarjate in kaj obljubljate. Zagotovo ste na mestu, ko bi lahko ugodili in pomagali vsem, vendar to za vas same predstavlja več dodatnega dela.

Levi se bodo veselili, tehtnice bodo v dilemi
Preberi še
Levi se bodo veselili, tehtnice bodo v dilemi

Kozorog

Teden, ki je pred vami, vas bo nagovoril, da vseeno odložite skrbi in se posvetite samo tistemu, kar bo v vašo najboljšo korist. Čas bo, da začnete prepoznavati, kaj je prioriteta za vas in kaj je tisto, kar lahko ponudite drugim. Niste odgovorni za druge.

Vodnar

Tudi vi boste v naslednjih dneh bolj usmerjeni v urejanje določenih stvari, ki so se vam nabrale. Pomembno je, da v življenju naredimo prostor, čeprav to pomeni, da moramo zavreči določene stvari. Tako boste sami usmerjeni v pospravljanje in čiščenje.

Igrive poletne manikure, s katerimi boste navdušile
Preberi še
Igrive poletne manikure, s katerimi boste navdušile

Ribi

Čeprav so lepe in prijetne informacije, jih je lahko preveč in to vas bega in postavlja v dilemo. V tednu, ki je pred vami, se boste težje odločili za eno stvar, saj se vam bodo vse zdele smotrne in primerne. Intuicija vam bo tokrat malce ponagajala.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493