Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

To posameznim znamenjem prinaša sezona rib

N. Č.
19. 02. 2024 05.00
0

Danes, 19. februarja, vstopamo v zadnje astrološko znamenje – ribi. Gre za priljubljeno vodno znamenje, ki je znano po svoji zasanjanosti, dobrosrčnosti in dobrodelnosti.

Čas med 19. februarjem in 20. marcem bo na vsako astrološko znamenje vplival malce drugače, več o splošnem vplivu sezone rib pa lahko preberete v članku z naslovom Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib.

Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib
Preberi še
Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib

Kaj posameznim znamenjem prinaša sezona rib?

Oven

Za vas prinaša čas globinskega čiščenja. Morda boste očistili in organizirali svoj prostor ali odpravili odnose ali navade, ki vam ne služijo več. Med sezono rib se lahko počutite tudi nekoliko bolj razpršeni in manj osredotočeni, vendar je tudi v tem stanju nekaj čarovnije. V tem času poskusite delati stvari s srcem in ne z glavo.

Preverite, ali se lahko povežete s svojimi čustvi na globlji ravni, da bi razumeli, od kod prihajate in kaj vas žene. Morda boste ravno v tem času doživeli preboj, ki lahko premakne in povzdigne vaše življenje na novo raven.

Ovni bodo v letu 2024 odprti za nove odnose
Preberi še
Ovni bodo v letu 2024 odprti za nove odnose

Bik

Že v prejšnjem članku smo omenil, da gre za čas zaključkov, ribi namreč veljata za zadnje astrološko znamenje. Če želite nekaj dokončati, je to pravi čas, da svojo energijo usmerite v to smer. Konci so včasih lahko težki, a vedno tlakujejo pot novim začetkom. 

Ne skrbite še preveč o tem, kako bo videti ta nov začetek, raje se osredotočite na tukaj in zdaj in verjemite, da se bo vse drugo samo od sebe postavilo na svoje mesto. Energija rib se lahko včasih zdi nekoliko razpršena za vašo zemeljsko dušo, zato se vrnite k temu, za kar veste, da vas bo spravilo nazaj v ravnotežje, kot je na primer sprehod v naravi ali dan počitka. 

Jupiter in Uran se vašemu znamenju vse bolj približujeta, zato boste morda čutili, da je zlivanje teh dveh močnih planetov vsak dan bližje. Jupiter in Uran lahko sprožita v vas nove ideje, spodbudita spremembe in v vaše življenje prineseta nenadna presenečenja. 

Bik: če želite nekaj dokončati oz. zaključiti, je to pravi čas.
Bik: če želite nekaj dokončati oz. zaključiti, je to pravi čas.FOTO: Dreamstime

Dvojčka

Vaša pozornost se bo usmerila na vašo kariero. Morda se sprašujete, kaj vas čaka, ko gre za vaše službeno življenje, lahko boste končali projekt, na katerem ste delali dolgo časa, lahko pa se pripravljate na upokojitev. 

Rak

Ribe so vodno znamenje, zato se boste pod to energijo vedno počutili lahkotno. Morda se boste v tem času počutili še posebej ustvarjalne in morda se bo vaša pozornost usmerila v to, da svoje ustvarjalne vizije predstavite svetu. 

Rake čaka dinamično leto, polno sprememb
Preberi še
Rake čaka dinamično leto, polno sprememb

Lev

V zadnjem času ste imeli 'veliko na svojem krožniku', toda vibracije Sonca v ribah vas prosijo, da stopite v svoje ustvarjalne čevlje in preprosto dovolite svojemu umu, da tava. Ni vam treba vsega ugotoviti, namesto tega lahko samo lebdite, nato pa boste videli, kje pristanete. 

Če imate ustvarjalni projekt, na katerem delate, lahko nekaj te energije usmerite v to smer, vendar ne pritiskajte preveč nase. Izkoristite ta čas za raziskovanje, ustvarjanje in domišljijo.

Lev: ne pritiskajte preveč nase.
Lev: ne pritiskajte preveč nase.FOTO: Dreamstime

Devica

Ribe sedijo nasproti vas na kolesu zodiaka, zato ste zelo povezani z njenimi energijami. Sezona Rib je vaša priložnost, da opustite nadzor in se prepustite toku. Namesto da poskušate načrtovati ali oblikovati strategijo, je to vaš čas, da se predate in zaupate v to, da se bodo stvari odvile tako, kot se morajo. 

Čeprav je v vaši naravi organiziranost in načrtovanje, je to dobra priložnost, da se izzovete, da ste nekoliko bolj spontani. Naredite nekaj drugačnega, pretresite svojo rutino ali poskusite nekaj, kar ste si vedno želeli. To sezono lahko razmišljate tudi o svojih odnosih. Bodite pozorni na sporočila in nauke drugih, saj se zdi, da bo veliko lekcij prišlo od zunaj.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Tehtnica

Zanesite se na svojo ustvarjalno in umetniško vizijo, da poiščete rešitve in stvari pripeljete do konca. Seveda delo in nič igre ni zabavno, zato poskusite vzpostaviti ravnovesje tako, da si vzamete nekaj časa za stvari, ki vas navdajajo z veseljem. Včlanitev v klub, začetek novega hobija ali obisk tečaja vam lahko pomagajo ustvariti občutek skupnosti okoli sebe.

Škorpijon

To je pravi čas v letu, da razmislite in ocenite, kaj vam je res pomembno. V tej sezoni se lahko vaša pozornost obrne tudi na dom in družinsko življenje. Morda boste ugotovili, da morate biti tam za določenega družinskega člana, zato resnično izkoristite ta čas za poglobitev tega odnosa.

Škorpijon: To je pravi čas v letu, da razmislite in ocenite, kaj vam je res pomembno.
Škorpijon: To je pravi čas v letu, da razmislite in ocenite, kaj vam je res pomembno. FOTO: iStock

Strelec

To je pravi čas, da se osredotočite na počitek in polnjenje. Preverite, ali si lahko vzamete čas, da pomirite svoja čustva in spravite svoje telo nazaj v stanje ravnovesja. Sezona rib je tudi pravi čas za dokončanje projektov. 

Kozorog

Pod Soncem v ribah se vam lahko pojavijo vprašanja o vaši lastni vrednosti. Morda razmišljate, zaradi česa se počutite cenjene in čemu želite dati vrednost v svojem življenju. Razjasnitev tega, kaj cenite, vam lahko pomaga tudi pri vseh drugih odločitvah, ki jih je treba sprejeti. Ko si jasno razčistiš, kaj hočeš, in vse svoje odločitve usmeriš v to smer, je neverjetno, kaj lahko dosežeš. Medtem ko je sezona rib čas koncev, imate sami nekaj podporne energije za nove začetke, zato ustvarite prostor v svojem življenju za tisto, kar si želite. 

Kozoroge v letu 2024 čaka obdobje sprememb
Preberi še
Kozoroge v letu 2024 čaka obdobje sprememb

Vodnar

Morda boste stvari začeli videvati jasneje ali pa se boste začeli zavedati stvari, ki so skrite ali meglene. To je čas jasnosti za vas, vaša intuicija in instinkti pa bodo vaš največji zaveznik. Osredotočite se na tisto, kar imate pod nadzorom, in se ne obremenjujte preveč s stvarmi, na katere nimate vpliva. 

Ribi

To je vaš čas, da zasijete! To je odličen čas, da se osredotočite nase. Vrnite pozornost nazaj k sebi! Kaj vas napolni? Zaradi česa se počutite dobro? To je vaša priložnost, da se resnično osredotočite na skrb zase in ljubezen do same sebe ter usmerite nekaj pozitivne energije v svojo smer. Razvajajte se, počivajte in lepo praznujte!

Ribi: To je vaš čas, da zasijete!
Ribi: To je vaš čas, da zasijete!FOTO: Dreamstime
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Preberi še
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Preberi še
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387