Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Škorpijone čaka potrditev, ribe bodo končno poskrbele zase

Špela Plemelj
2023-11-19 05:00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Delno do pretežno naporno. Sami dobro veste, kaj so to napor in obveznosti. Vse to ste doživeli v preteklih dneh in tudi v naslednjih se temu ne boste mogli v popolnosti izogniti. Čeprav se bo začetek tedna zdel bolj prijazen, bo konec bolj zahteven.

Bik

Še vedno boste bolj usmerjeni k reševanju svojih obveznosti. Teden, ki je pred vami, vam ponuja nek vrhunec, pri čemer boste morali sami bolj aktivno prisostvovati. Zaradi vsega dogajanja, ki se bo odvijalo okoli vas, boste sami težko ostali fokusirani.

Dvojčka

Sami boste težje vzdrževali fokus. Želja, da bi dosegli in uredili vse, kar si boste zamislili, ne bo najbolj realna, niti dosegljiva. Vseeno boste zelo družabni, veseli in dinamični, kar se bo odražalo tako pri vašem delu kot pri sodelovanju z drugimi.

4 horoskopska znamenja, ki se zveze hitro naveličajo
Preberi še
4 horoskopska znamenja, ki se zveze hitro naveličajo

Rak

Nič zato, če boste čutili določeno utrujenost ali manj energije. To bo trajalo kakšen dan ali dva, potem pa boste že z novimi močmi začeli svoj teden. Vseeno so pred vami nove priložnosti, ki jih boste skrbno premislili in jih sprejeli ali pa zavrgli.

Lev

Pozna se, da ste v fazi zaključevanja in se hkrati že pripravljate na nove zgodbe. Če tega še niste zaznali, boste v naslednjih dneh zagotovo prepoznali določene reakcije in dejanja, ki vas bodo usmerili drugam. Zavedajte se, da je vsak začetek težak.

Lev: Zavedajte se, da je vsak začetek težak.
Lev: Zavedajte se, da je vsak začetek težak.FOTO: Adobe Stock

Devica

Imeli boste kar nekaj dela in težko boste našli čas za tisto, kar si boste resnično želeli. Vseeno boste našli veselje in tisto zadovoljstvo, ki vas bo motiviralo še naprej. Pred vami je delaven, a vseeno zelo prijeten teden. Pozornost usmerite v uspehe.

Tehtnica

Mnogo bolje se boste počutili sami in v svojem svetu. Ne boste se hoteli ukvarjati z nepomembnimi stvarmi ali s čimer koli, kar ne bo v vašem interesu. Na ta način se bodo vaš delokrog in vaše interesne dejavnosti zelo skrčili in vas omejili na minimum.

Škorpijon

Izzivi, ki jih doživljate in s katerimi se ukvarjate, vam bodo v naslednjih dneh prinesli in pokazali epilog. Vsaka stvar ima svoj začetek in svoj konec, zato je dobro vztrajati in tudi aktivno iskati zaključke. Dobili boste veliko potrditev in motiv.

Znamenja, ki morajo biti vedno v središču pozornosti
Preberi še
Znamenja, ki morajo biti vedno v središču pozornosti

Strelec

Tudi v naslednjih dneh si ne boste naredili večjih načrtov. Svoje obveznosti boste prilagodili svojim potrebam in svojemu prostemu času. Teden kljub vsemu nikakor ne bo dolgočasen. Predvsem v drugi polovici tedna boste začutili več dodatne energije.

Kozorog

Imeli boste še več časa in še nekaj dodatnega prostora, kjer boste lahko izrazili svoje misli, ideje in načrte. Svojih dragocenih misli sprva ne boste želeli deliti z nikomer, kar se bo v nadaljevanju spremenilo. Sami pa boste dobili neljubo potrditev.

Vodnar

Teden bo poln vtisov iz preteklih dni in sami boste težje našli nov povod, da bi nekaj naredili. Vseeno boste znali sprejeti dobre stvari in se osredotočili na tisto, kar bo dobro za vas. Čeprav vas konec tedna čakajo sporočila, jih boste filtrirali.

Ribi

Teden, ki je pred vami, bo minil v znamenju usklajevanja in iskanja pravšnjih odgovorov. Zdelo se bo, kot da ste vse že naredili in da nimate nobenih obveznosti več. V naslednjih dneh boste imeli dovolj časa, da poskrbite zase in za svoje bližnje.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribe bodo poskrbele zase in za svoje bližnje.
Ribe bodo poskrbele zase in za svoje bližnje.FOTO: Adobe Stock
Prazniki 2024: koliko dela prostih dni nas čaka?
Preberi še
Prazniki 2024: koliko dela prostih dni nas čaka?
Prižig lučk: kdaj se po Sloveniji prižgejo letos?
Preberi še
Prižig lučk: kdaj se po Sloveniji prižgejo letos?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152