Strelce čakajo nove priložnosti, za ribe bo to zanimiv teden

Strelce čakajo nove priložnosti, za ribe bo to zanimiv teden

Špela Plemelj
19.06.2022, 5:00
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven: 

Tudi v naslednjih dneh bodo energije na vaši strani. V sebi boste zaznavali mnogo dinamike in borbenosti, ki jo boste želeli izraziti. Zaradi vsega entuziazma, ki bo v vas, se boste počutili bolj mladostne in drzne. Morda pa je res čas za večji korak?

Bik: 

Čas bo za več akcije in sprejemanje pomembnejših odločitev. Sicer bo prišel čas, ko se boste počutili same in brez orientacije ,vendar bo to zelo kratko obdobje, saj boste imeli veliko novih idej in želja. Tokratna sprememba dinamike vam bo odgovarjala.

Dvojčka: 

Nikar se ne zapletajte v velike filozofske pogovore. Čeprav boste v svojih mislih in dejanjih zelo radodarni, boste v naslednjih dneh mnogo bolj družabni in razigrani. Teden bo hitro minil in to bo za vas manjša zmaga, saj boste skrbi pustili ob strani.

PREBERI ŠE
To je idealna počitniška destinacija za vaše znamenje

Rak: 

Nikoli ne reci nikoli. Čeprav bo teden dokaj predvidljiv, boste v sami dinamiki zaznali veli novih možnosti in poti. Zavedali se boste, da z naglimi odločitvami in ihtavostjo ne bodo ničesar rešili. Vstop Sonca v vaše znamenje vam bo dalo več volje.

Lev: 

Poletje je čas veselja in uživanja. Sami ste tega nadvse veselite. Vseeno pa s poletnim časom pridejo tudi skrivnosti in okoliščine, s katerimi se ne želite soočiti. V naslednjem tednu se boste zavedali svojega položaja in razmišljali o daljnih krajih.

Devica: 

Še bolj močno in jasno se boste posvetili stvarem, ki imajo za vas velik in pomemben pomen. Brez omahovanja in z veliko dobre volje boste posegali po stvareh in informacijah, ki jih boste potrebovali. Če vas bo zagrabila spontanost, nikar ne oklevajte.

Tehtnica: 

Želeli si boste na drugo stran, saj boste prepoznali, da ste v danih okoliščinah dosegli največ, kar ste lahko. Preden boste resnično sprejeli usodno odločitev, boste deležni občutkov zmage in moči. Nove okoliščine vam prinašajo več razgibanosti.

Škorpijon: 

Zagotovo ne boste edini, ki se tako počuti in tega se boste dobro zavedali. V vas bo več energije in odločnosti, da se lotite naslednje naloge. Tudi zase boste odlično poskrbeli, četudi to pomeni, da boste končno začeli upoštevati tisti nasvet.

PREBERI ŠE
Horoskop za poletje 2022: preverite, kaj vas čaka!

Strelec: 

Zdelo se bo, da nove ideje in priložnosti za sodelovanje kar kapljajo. Morda pa je to le odziv vašega načina življenja. S svojim optimizmom, energijo in dobro voljo, ste kot mlad nadobudni podjetnik, ki ne pozna ovir. Lahko ste dober zgled drugim.

Kozorog: 

Teden z ali brez izzivov in nepredvidljivih okoliščin. S svojim načinom razmišljanja in odzivanja boste sicer dosegli slabši odziv in s tem povezane rezultate. Tokrat boste bolj usmerjeni k stvarem, ki jih že poznate in ne boste želeli preveč tvegati.

Vodnar: 

Tudi vi boste tokrat raje ostali na trdnih tleh in prispevali k ohranjanju svojih temeljev. Pravzaprav bo vaš namen, da svoje temelje okrepite in si tako zagotovite več manevrskega prostora. Našli boste čas in prostor, kjer boste našli svoj navdih.

Ribi: 

Začetek tedna zna biti zelo zanimiv in spodbuden. Zagotovo boste izvedeli neko informacijo, ki vas bo še dodatno usmerila na pravo pot. Tokrat ne boste imeli nikakršnega razloga za skrivanje ali skromnost. Bodite iskreni do sebe in zaživite življenje.