Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Strelci bodo pokazali iznajdljivost, tehtnice čaka težek in naporen teden

Špela Plemelj
08. 10. 2023 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Skoraj se boste predali in obupali. Okoliščine vam najverjetneje niso povsem naklonjene in to v vas sproža nezadovoljstvo in upadanje interesa. Konec tedna bo prevladala drugačna energija in sami boste dobili potrditev in zagon. Stvari se bodo premaknile.

Bik

Nove energije vam tokrat ne obljubljajo pozitivnih in ugodnih rešitev. Takoj boste soočeni z zahtevno preizkušnjo, ki vas ne bo pustila malodušnih. To, kar boste potrebovali, je razumevanje in dober načrt. Morda boste begali, a vseeno boste našli rešitev.

Dvojčka

Nihče vam ne more oporekati, da se ne trudite. Pokazali boste veliko svoje kreativnosti in veselja, kar bo marsikoga presenetilo. Čeprav si boste želeli pomoči in sodelovanja, boste v naslednjih dneh vseeno prepuščeni sami sebi. To vas bo motiviralo.

Rak

Takoj boste prepoznali, kaj je tisto, kar vas omejuje. Zaradi svojih izrazitih čutov boste hitro posegli v sam proces in preprečili morebitno slabo izkušnjo. Morda se ne boste znali prav izraziti, a to tokrat ne bo pomembno. Pomembna bodo dejanja.

Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina
Preberi še
Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina

Lev

Zdi se, kot da nikakor ne pridete do pravih odgovorov. Svoje zahteve boste tokrat še težje zastavili in to bo močno vplivalo na vašo dinamiko z drugimi. Čeprav si boste prizadevali za lepe in harmonične odnose, ne boste našli zadovoljivih načinov.

Devica

Vstop Venere v znamenje device vas bo nagovoril k uživanju in harmoniji. Do določene mere vas bo to pozitivno spodbujalo, do določene mera pa bo v vas netilo več nezadovoljstva, v kolikor tega ne boste uspeli najti in realizirati. Pomembna vam bo korist.

Tehtnica

Ponudila se bo nova priložnost. Tokrat boste morali pokazati svojo iskreno skromnost in celo ponižnost, sicer boste znova zabredli v nezadovoljstvo. Začetek tedna bo bolj naporen in težek, kar vas bo utrudilo in vam vzelo voljo. Zaupajte vase.

Škorpijon

Čeprav se bo začetek tedna zdel nerealen in še dodatno nezanesljiv, boste s svojo vztrajnostjo uspeli prepoznati pravi način. Ob koncu tedna boste dobili potrditve in vero vase, kar vas bo močno nagovarjalo. Dnevi vam bodo nudili priložnost za napredovanje.

Škorpijon: Dnevi vam bodo nudili priložnost za napredovanje.
Škorpijon: Dnevi vam bodo nudili priložnost za napredovanje.FOTO: Adobe Stock

Strelec

Pokazali boste svojo motiviranost in pripravljenost za dobre pogoje dela in s tem povezano delovno uspešnost. Nič vas ne bo ustavilo ali prestrašilo. Pokazali boste svojo iznajdljivost in tudi strokovnost. Uspeli boste zadovoljiti vsem pogojem.

Kozorog

Teden, ki je pred vami, ima za vas kar nekaj posebnih nalog in izkušenj. Čeprav se bo sprva zdelo, da nikakor ne najdete pravega načina in niste iz pravega testa, boste v nadaljevanju uspeli najti pravi način. Pravzaprav boste dobili resnično pomoč.

Kaj nam prinaša jesensko enakonočje?
Preberi še
Kaj nam prinaša jesensko enakonočje?

Vodnar

Začetek tedna za vas ne bo imel pravih rešitev. Zdelo se bo, kot da brcate v prazno in nikakor ne dobite ustreznih odzivov. Vseeno bo druga polovica tedna bolj zgovorna. Uspelo vam bo najti prave kontakte in na ta način bo v vas zraslo zadovoljstvo.

Ribi

Najbolje boste naredili, če se potopite v iskanje pravih informacij in celo navodil. Teden vam ne bo ponudil dodatnih izzivov, ampak vam bo dal možnost, da se orientirate po svoje. Imeli boste priložnost, da si stvari poenostavite in si olajšate delo.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Teden vam ne bo ponudil dodatnih izzivov.
Ribi: Teden vam ne bo ponudil dodatnih izzivov.FOTO: Adobe Stock
Kaj nam prinaša današnji mlaj v devici?
Preberi še
Kaj nam prinaša današnji mlaj v devici?
Kaj prinaša današnja polna luna?
Preberi še
Kaj prinaša današnja polna luna?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375