Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti

Zadovoljna.si
27. 11. 2023 05.00
0

Horoskop za leto 2024 pravi, da bo za strelce prihajajoče leto polno denarja in strasti, a kljub temu ne bo vse skupaj minilo brez zapletov ...

Leto, ki je pred nami, bo za osebe v znamenju strelca polno mejnikov, poslovnih priložnosti, a tudi goreče strasti. Leto 2024 jim bo res omogočilo, da bodo postali najboljša različica samega sebe, a pazite na svoje zdravje in raven stresa ...

Prepričani pa smo, da ženske, rojene v znamenju strelca, zelo zanima, kaj jih čaka naslednje leto, zato v nadaljevanju razkrivamo vse podrobnosti iz različnih področij življenja, da se boste lahko kar se da dobro pripravile. 

To bodo najsrečnejša astrološka znamenja v letu 2024
Preberi še
To bodo najsrečnejša astrološka znamenja v letu 2024

Strelec – letni horoskop 2024

Ljubezen

Ljubezen je ena najlepših stvari – če že ne najlepša – zato začnimo z njo! Imamo dobre novice. Če ste v zvezi, bo vse polno strasti, poleg tega boste imeli občutek, da vama gre v razmerju bolje kot kdaj koli prej. 

Kljub občasnim trenjem, zaradi nemirnega duha in neštetih obveznosti, se bo vajina zveza še poglobila. Že zato, ker boste imeli relativno malo prostega časa, boste vsak trenutek izkoristili po svojih najboljših močeh.

Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju
Preberi še
Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju

Čakajo vas izleti in zmenki, kot bi se srečali včeraj, bolj kot kar koli drugega pa boste cenili iskrene pogovore, ki so zelo pomembni za preprečevanje nesporazumov med vami in vašim partnerjem. Obstaja namreč velika verjetnost, da boste razpeti med delom in ljubeznijo, zato morate pravočasno najti ravnovesje, da vaš odnos ne bo trpel.

Če to rešite pravočasno, lahko uživate v stabilnem razmerju, kjer je kakovost pomembnejša od kvantitete. In če ste samski, nikar ne obupajte, saj zvezde napovedujejo, da boste v letu 2024 hodili na še več zmenkov. Morda ravno na enem izmed teh zmenkov spoznate osebo, s katero lahko začnete čudovito romanco.

Pred strelci je zelo romantično in strastno leto.
Pred strelci je zelo romantično in strastno leto.FOTO: Adobe Stock

Kariera

Zaplavali boste v še neraziskana področja. Vaša angažiranost bo vaša gonilna sila, zato boste lahko dobili nove poslovne priložnosti in napredovanja. 

Ne bo vedno lahko, na trenutke boste imeli celo občutek, da ste zašli v dolgočasno rutino, a brez skrbi, kmalu se vam bo ponudila priložnost, ki je ne smete zamuditi. 

Kako uskladiti kariero in partnerski odnos?
Preberi še
Kako uskladiti kariero in partnerski odnos?

Finance

Morda vas na začetku čaka doza finančne nestabilnosti, a kmalu boste spoznali, da se je sprememba (npr. menjava službe ali pozicije) splačala. Vaš bančni račun bo poln kot še nikoli! Seveda so za tem meseci truda in angažiranosti. 

Družina

Tudi družinski člani in sorodniki bodo opazili vaš trud. Cenili bodo, da želite napredovati, in velika večina vas bo pri tem tudi podprla. Na trenutke boste nekatere odnose zaradi dela (in ljubezni) zanemarili, a brez skrbi, kmalu boste nadoknadili zamujeno. 

Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine
Preberi še
Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine

Zdravje

Pustolovski, kot ste, boste kmalu spoznali, da ima hiter življenjski slog (zaradi poslovne prelomnice) negativen učinek na vaše zdravje, zato se boste že v začetku leta posvetili 'fitnesu in solatam'. 

Vzemite si čas zase, najdite si hobi, ki vas veseli, prav tako pa poskrbite, da boste več časa preživeli v naravi. Le tako boste lahko zbistrili svoje misli, kar je ključnega pomena za doseganje vaših ciljev.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Pred strelci je leto polno denarja in goreče strasti!
Pred strelci je leto polno denarja in goreče strasti!FOTO: Shutterstock
Horoskop: Ta znamenja so največji manipulatorji
Preberi še
Horoskop: Ta znamenja so največji manipulatorji
5 horoskopskih znamenj, ki so narcisoidna že po naravi
Preberi še
5 horoskopskih znamenj, ki so narcisoidna že po naravi

Vir: zena.net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375